112

Анонимен

преди 9 години

Смешното е, че Русия ще преживее финансовия тероризъм на САЩ и ще излезе по-силна и по-независима накрая, а ние пак ще сме най-зле от всички, мръсния канал на европа...Гледам в Туриця, минималната пенсия над 450 евро, за да се пенсионира човек - 25 години стащ, може да се пенсионираш на 45 ако си мъж, на 40 ако си жена. А тук скоро като гледам ще стане 70 години, че никой да не доживее. И понеже Турция са зле работят с Русия, прокарват тръби и строят централи, а ние ... само с илюзии...

111

Шоп

преди 9 години

Рублата е стабилизирана след 25% спад за ЕДИН МЕСЕЦ и въвеждане на двойна лихва. Или ще ми кажете, че и това е полезно за икономиката?

110

Анонимен

преди 9 години

До ШопКво им има на Иран бе - на 7мо място в света по научен прогрес са. Ние без санкции и бъдейки *** на САЩ къде сме в тая класация? Някъде между държавите от централна Африка?

109

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 216 Странно, кои държави под санкции са се "оправили". Куба ли, дето кубинките от беднотия се пускат за $5? Или Либия, Сирия, Иран, Ирак, Северна Корея?

108

Анонимен

преди 9 години

Чичо Сам съсипа Русия за 10 месеца. По-малко парици ще има за оръжия, инвеститорите бягат от там. 60% от бюджета им идва от износа на газ и нефт, не 30% както трола от долу споменава. Това си е страна от третия свят. Ние сме едни от балъците купуващи скъпи газ у нефт от тях, трябва да се промени това. Не е лошо да се започне с национализация на нефтохима.

107

Анонимен

преди 9 години

"Русия е силна само срещу военни джуджета като Грузия, полуубитата през 1939 г. Полша или разложената от московски агенти Украйна."А САЩ не могат да победят дори шайка пещерняци с ръждясали пушки от преди половин век. В това отношение руснаците са много по-тренирани, ако стане война на краварчетата няма да им се вярва като почнат да падат ракетите, те както са свикнали да гледат войната на компютърен монитор...

106

USSR

преди 9 години

BRAVO NA TOZI PROAMERIKANSKI PISACH.NO SHEMATA SAS VIDENOV NIAMA DA MINE PRI PUTIN.

105

Анонимен

преди 9 години

Оф боже, мажоретките на краварите са в истерия. САЩ държат маса и държави под санкции от десетилетия и пак се оправят, те тръгнали да се радват как санкциите ще победят Русия - най-голямата държава на света, една от най-силните военно и най-богата на това, което има истинска стойност - ресурси.Не им стигат мозъчетата да осъзнаят, че за да пада рублата се плащат луди пари, които не могат да продължат да се плащат дълго, и уви ще излязат точно от нашите джобове...

104

Шоп

преди 9 години

И стига сте плашили с война. Слабички са ви ракетките да се изрепчите на НАТО, а и няма да посмеете. Русия е силна само срещу военни джуджета като Грузия, полуубитата през 1939 г. Полша или разложената от московски агенти Украйна.

103

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До pl__amen: ,,Всичко е много добре написано,но е лъжа. Петролът попълва 51% от бюджета на норвегия......;) чети преди да пишеш глупусти!''СПРИ СЕ МАЛКО, ЧОВЕЧЕ! НЕ МИ ПЛАШИ КЛИЕНТИТЕ, МНОГО ЛОШО БИЕШ ПО МОРДАТА!

102

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ДО : ,,за които братушките не са и сънували.При бюджета на РФ, % на приходи от нефт/газ съставлява 53% ,а при норвежците е само 12%.Сам сметни на кой как ще се отрази.''НЕ Е ВЯРНО, ОКОЛО 30% ОТ РУСКИЯТ БЮДЖЕТ СЕ ФОРМИРА ОТ НЕФТОПРОДАЖБИТЕ ИМ ТЪЙ ЧЕ НЯМА НИКАКВО ОСНОВАНИЕ ЗА ПАНИКА КОЛКОТО И ИМ ДА СЕ ИСКА НА НЯКОИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ИГРАЧИ!А ЗАПАДЪТ ГРЕШНО СИ Е НАПРАВИЛ СМЕТКАТА, РУСНАЦИТЕ СА ГОРД ХОРА И ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОИ НАШИ *** ПРЕДПОЧИТАТ ДА СА ИМПЕРИЯ А НЕ *** НА ЗАПАДА!ЗАПОМНЕТЕ ГО!

101

Анонимен

преди 9 години

Скапали са му икономиката друг път , хартийките парите не са икономика..

100

Анонимен

преди 9 години

Руската Национална банака е като БНБ - банда Сороосиди .. По закон Путин и Пративителството нямат власт над централната банка и тя си прави кавали на ционистите и САШ

99

,

преди 9 години

Путин е най-гениалния лидер на времето ни.Русия няма да превие коляно пред тези,които избиха повече от 20 милиона руски християни чрез финансиране и извършване на преврата от 1917г.

98

Шоп

преди 9 години

Я се осъзнайте малко. Никой не мрази руснаците като такива, наказват ги за заграбване на ЧУЖДИ територии. Забравихте май, че окупираха Крим и го превърнаха в плацдарм срещу Европа.

97

pl__amen

преди 9 години

До ГромовВсичко е много добре написано,но е лъжа. Петролът попълва 51% от бюджета на норвегия......;) чети преди да пишеш глупусти!

96

Сянката

преди 9 години

Другарю ХРИСТОВЯвно сте отгледан в ТКЗССега е тежък момент за българските русофилиПо добре си сипи една ракия

95

Анонимен

преди 9 години

Самоубиха се!

94

до 199

преди 9 години

Прав си Странджа, официално ще обяви фалита на путинизма и Русия.

93

,

преди 9 години

Вината на Путин?Стои на пътя на Велик"Израел"и чрез приятелските си връзки с иранците и сирийците пречи на изтриването им от картата.