174

Иванов

преди 9 години

До SOLOЦелия ти коментар е изпълнен с НЕАРГУМЕНТИРАНИ обиди към мен :))))))))Нещо да не засегнах основни противоречия в които ВЯРВАШ :)))))))))))))) - дай аргумент за което и да не си разбрал, но се мъчиш да извадиш извод от него и съответно го отричаш :)))

173

Иванов

преди 9 години

До Анонименвсичко което знаеш за историята и съответно си правиш изводи от него, е неистина => ГРЕШНО!

172

SOLO

преди 9 години

До ИвановMISLIH,4E SI PO INTELIGENTEN,NO TI SE OKAZA PLATEN PISA4,MISLI MALKO SAMOSTOJTELNO,INFORMIRAI SE,VSE O6TE SVETOVNATA TZENZURA J NJMA,ANALIZIRAI,4ETI,OBRAZOVAI SE,4OVEK SE U4I TZJL JIVOT VAPREKI OBRAZOVANIETO KOETO E PRIDOBIL,AKO IMA TAKOVA,NO IMA I PRIRORDNO INTELIGETNI HORA ZA NA6A RADOST

171

Анонимен

преди 9 години

Иванов,не отчиташ един психологически факт в човешката природа-всеки човек има вградено чувство за справедливост,това е като усещане за реалност.ИДИЛ например носи заряда на ранното християнство,а именно жажда за промяна.Много подценявате историческия пейзаж,светът е глобален,това ни дава различна перспектива:на два полюса в света- носители на официалните цивилизационни ценности и на опозиция,а тя е пъстра и все повече се осъзнава като такава.Тухлите от стената се подреждат отново.

170

Иванов

преди 9 години

До славяниннапротив, оказва се, че никой не може да печата пари освен този който го прави :)))))))))))))-> всички останали са назначени... и работят за него :))))))))))))))))))))))винаги съм казвал, че фолма Матрицата е за олигофренчета малки дечица... защото реалността е много -много по зле от това, което вие си мислите че е фантазия в този измислен филм ;)

169

Dada

преди 9 години

Утро-то да вземат да видят данните за добива на петрол в US за последните 7-8 години. През 2005 US внася 60% от петрола, 2014 внася под 3! В момента технологията се е развила страшно, има мобилни и евтини сонди и лесно се правят кладенци дори по 10 барела на ден и най-важното всичко това е достъпно и за най-обикновените хора с желание. В УС в момента е тотална революция добива на петрол от "микро" кладенци - но стотици хиляди, та не знам дали има война сега, но всичко започва преди 10тина години

168

SOLO

преди 9 години

До ПамуковTAZI SPRAVKA J IMA V GOOGLE I VIJ TAM KOI SA NAI GOLEMITE KREDITORI NA USA ILI OBRATNOTO NA KOI KOLKO DALJI USA

167

Иванов

преди 9 години

До SOLOей това е най-простото възможно доказателство, че ПУТята не работи за русия, но щом е сложен от местното дс, защо не вдявате какво следва :)))))))))))))))))после ако се сетите, помислете и за тук :))

166

SOLO

преди 9 години

До до 230 от славянинEMI KATO NE IM STIGAT DOLARITE NA RUSNATZITE 6TE SI GI NAPE4ATAT I 6TE IM GI VARNAT

165

Памуков

преди 9 години

До solo 223Колега много фантазираш,че САЩ дължат на Китай 8 трлн. $ !Китай има да взема от САЩ 1,4 трлн.$,но и САЩ имат да взематот частни китайски компании много млрд$.

164

Иванов

преди 9 години

До до 230 от славянинда преразказвам пак всичко което съм писал днес ли :))))))))))) - върни назад и чети! Има и линкове към руски анализи и коментари - ако не са ги изтрили де :)))

163

SOLO

преди 9 години

До ШопESLI HOTJT,TOGDA VERNUT

162

Шоп

преди 9 години

Спрос на валюту со стороны российских компаний постоянно растет в течение ближайших трех месяцев они должны вернуть западным кредиторам 54.7 миллиарда долларов

161

Иванов

преди 9 години

До до 222 от славянинФилми не гледам пич - други предположения ще има ли преди да ме попиташ точно :))))))))Вяра нямам никаква и в нищо! Аз не вярвам!Чрез вяра, не можеш да изследваш непреднамерено и безпристрастно!С желания също!!

160

Иванов

преди 9 години

До славянин"какво става с долара ви тогава!"долара МИ ???? :)))))ей до това води разговора с маймуни - от това че ти показвам процес който не харесваш, не следва че на мен ми харесва процеса ИЛИ че съм ти враг :)))))))))))))ако беше така, нямаше да ти го показвам :)))))))))))))))Ами ще стане така, че дълга на русия в долари ще се увеличи, няма да бъде обслужван и ще бъде спрян за в бъдеще! Това ще ускори срива на жизнения стандарт и на рублата...

159

ИДИЛ-ИЯ

преди 9 години

Срива на Ирак и Либия не ви ли научи на нещо,мили ми демократи?На всяко действие има равно по сила и обратно по знак противодействие.

158

ПЕНТАГОНОВ

преди 9 години

До ДО 208/221РФ ИМА ПО МАЛКО ЯДРЕНИ ЗАРЯДА СЕГА ОТКОЛКОТО ПО ВРЕМЕТО НА СССРЗИМА ЩЕ ИМА , НО ТЯ ЩЕ Е ЗА ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ, ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЯВАНЕИ КРИЗА СЕ ЗАДАВА НА ИЗТОК. ВИЕ СТЕ МНОГО НАИВНИ, ТОЙ СТАЛИН НЕ ЗАПОЧНАТСВ ПО ВРЕМЕ НА КОРЕЙСКАТА ВОЙНА ПРЕЗ 1954 Г. ТА СЕГА ЛИ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ.ЗАПАСЯВАЙ СЕ СЪС ПУКАНКИ И СИ ПОЧИВАЙ, НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИОСВЕН МЕЧОКА ДА СЕ УКРОТИ !

157

Иванов

преди 9 години

До до 205 от славянинпоследния "фалит" на русия, беше подготовка за този!защото предния трябваше да ги изкара от соца и вкара в капитализма, без напрежение..а сега се преформатира целия свят и русия е основна част в новия формат!

156

Анонимен

преди 9 години

До ДО 208ZA SAJALENIE SI ABSOLUTNO PRAV

155

Анонимен

преди 9 години

Абе,избирателите,някой от вас не иска ли да се преразгледат договорите за концесия на чуждите фирми в БГ?