113

Анонимен

преди 9 години

Ami to v Ukraina separatizum nqmashe ,beshe si 4ista agresiq, ot purviq den .

112

Дядо Либен

преди 9 години

До АнонименАко ми дойдат на нашето море ''доброволци'' да защитават мирното руско население ( което е вече 30% по нашето море) и българско население от.... Гербаджийте ( да речем) , те ще ги нарекът бандеровци, да аз бих отишъл да воювам.И бих отишъл и срещу американски доброволци и срещу всеки който не спазва суверинитета ни.

111

Пурко

преди 9 години

До Дядо ЛибенНачи с тая химия стават хубави, загладени прасета като Огнян Минчев,ако е така ще им купя на животинките!

110

селянина с лопатата

преди 9 години

русосифилистичните да си земат чемодана , да си фанат поезда и на бегом в масква .

109

Войводата

преди 9 години

Бла, бла, бла и тнт. Победителите не ги съдят, умрете от злоба и яд. Слава на освободителите!

108

Дядо Либен

преди 9 години

До ПуркоВЕРМОКС табл. по 100 мг, сутрин обед и вечер ги зобиш и ще ги изчистиш

107

Дядо Либен

преди 9 години

До АнонименТи си персона non grata, какво ми пишеш тука...само се излагаш...не те ли е срам бе

106

oценяване

преди 9 години

Италия продаст Украине 90 бронемашин05.09.2014 | 19:01Италия продаст Украине 90 бронемашин Iveco. Об этом сказал премьер-министр Италии Маттео Ренци на саммите НАТО в Уэльсе, сообщат Зеркало недели со ссылкой на итальянскую газету La Stampa.

105

Анонимен

преди 9 години

Чудесна статия, ама нашенските *** пак негодуват...

104

oценяване

преди 9 години

до 132 "Хохлите", както ги наричате вие ***, всъщност са в своята страна, а не в Русия, за тях мира означава едно- руския окупатор да си иде там, от където е дошъл! И това не се отнася само за окупираните части от Донбас, ами и за Крим, който за целия свят е част от Украйна! Кой би искал мир, когато окупатора е още у дома му!?!

103

Пурко

преди 9 години

До Дядо ЛибенА бе младеж,ти знаеш ли Огнян Минчев какво взима против ***,че моите *** много ги мъчат тез гадове,позаслабнаха доста,а него кът го гледам добре наддава.

102

Дядо Либен

преди 9 години

До ГьобелсНа чичко ми Сталин, мога да му се изплюя в лицето. Дано да съм жив да отида в Украйна някой ден и да видя свалените му статуи и да му пикам на руините. Аз живея тук и сега, в 2014 година и давам оценката си от гледище на днешните ценности и ситуация. А ти с този прякор от коя страна си на "check point Charly"...зимата 1945?

101

oценяване

преди 9 години

до 129 Ненормалофиле какво е отложил бре? путин, русия, и вие всичките русофилитици загубихте Украйна, с много кръв но тя постигна своето- Независимостта си и евро- атлантическо бъдеще? За каква бъдеща "война" бълнуваш?

100

Анонимен

преди 9 години

Прадядо ми е участвал в Първата световна война. След като превзема Букурещ частта му отива до фронта при р.Серет, където 6 месеца е пуцал по кратуните на мужиците без каквито и да е задръжки!Той е казвал, че Русия ни е освободила, но България е над всичко! Сега обаче България няма армия, нито войници, камо ли пък офицери?!Ако имахме армия за последните 25 тя щеше да е направила поне 3 преврата срещу политическите *** дето ни тровят живота! Комунизмът разруши нашата армия!

99

Пурко

преди 9 години

До Анонимен 127А дали е много скъп и много ли мирише после ,че аз съм гнуслив?

98

oценяване

преди 9 години

Не вярвам да има "спиране на огъня", както в това не вярват самите украински войни под Донецк, руския окупатор вчера и днес извършва ротации на размазаните си части с нови от рашамадафака.. пресно месо карат руснаците към Украйна, та "примирието" според мен е блъф. между впрочем Италия е продала 90 единици бронирана техника на украинците- браво за което!

97

Нормалофил

преди 9 години

Тези пострадали руски войници тежат на съвестта на Обама, Сорос, Расмусен, Меркел, но не и на Путин. Ако тези войници не бяха загинали и пострадали сега след няколко години щяха да загиват милиони, Путин спря или отложи за сега голямата война, трябва да му целуваме ръка докато е жив, щото само до тогава ще съществува светът такъв, какъвто е сега.

96

Дядо Либен

преди 9 години

До : АнонименГ-не вие сте ***. Не се обиждайте

95

Анонимен

преди 9 години

В русия нищо не се е променило, същото беше с чехословакия, унгария, афганистан!

94

oценяване

преди 9 години

Тука отново руските благодарят на "освободителите" си жалка- гейска картина, като ония където Живков се целува с Брежнев с език уста, в уста пфу *** руска...