19

Анонимен

преди 9 години

Все едно гледам снимка на мутри по родното ни черноморие... Я, аз наистина гледам снимка на мутри на морето хахахха

18

Registriran

преди 9 години

Алде тиквата да не страда, има около 1.7 милиона мъртви души, а цецко ще ги съживи, умее ги тия неща, и ще ги докара до към 100 дупетата, а от редовните може да излязат още 20-30 и готов.

17

АНТИМУТРА

преди 9 години

БОРИСОВ СИ МИСЛИ, ЧЕ КАТО СЕ ОБЛИЧА В ЖЪЛТО Е СЛЪНЦЕ!!!а РЕАЛНО КАТО СЕ ОБЛИЧА В ЖЪЛТО ПОКАЗВА, ЧЕ СИ ЧЛЕН НА КАРЛУКОВО ПРИ ТОВА СЕ Е УПИК.Л ЦЕЛИЯ :D

16

.-.

преди 9 години

Боби, пак показваш лошо отношение към предмета математика. Очевидно не го обичаш още от ученическата си възраст. Не можеш да решиш задача с неизвестни параметри, мило. Параметрите ще бъдат зададени едва след октомврийските избори, момче. До тогава не се зори толкоз да смяташ какво ще можеш и какво няма да можеш.

15

Дойн

преди 9 години

До избирател-безпартиенЗа Станишко не ми е мъчно , едва ли страда, но се моля и вашия Бойко да го последва, и то толкоз надалеч, че да го забравим тотално! Може със Станишев карти да играят или други общи занимания...

14

ТТ

преди 9 години

Размисли и страсти - самоче като кажеш А, кажи и Б - защо промени решението си?

13

АНТИМУТРА

преди 9 години

АКО ДО ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СЕКЦИИ ОТИДАТ НАД 4 МИЛИОНА ДУШИ ПРИ ГЕРБ И ДПС ЩЕ Е ПРОВАЛ КАТО И ДВЕТЕ ЩЕ СА С ОКО ИЛИ ПОД 20%-ТА!ГЕРБ ИМА ЕЛЕКТОРАТ ОТ 600 ХИЛЯДИ ДУШИ ПОДОБНО НА ДПС КАТО ЦЯЛО И САМО ТОВА, ЧЕ ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ Е МАЛКА ГИ СПАСЯВА ДА СА СИЛНИ!!!!НАРОДЕ ОТИДИ ДА ГЛАСУВАШ, ЧЕ ИНАЧЕ ТОВА ОТ СНИМКАТА ЩЕ ТЕ УПРАВЛЯВА!!!

12

избирател-безпартиен

преди 9 години

Другари червени ***, защо непрекъснато коментирате ГЕРБ и Б.Борисов. Кажете нещо за вашата партия, какво ще прави след като Станишко избяга най-позорно и ви остави Мишето Миков да се чуди на кой свят е. За ГЕРБ не мислете има кой да гласува за тях, а мислете за вашите гласоподаватели, че май не останаха много.

11

Анонимен

преди 9 години

Че то има ли някой, който да е повярвал, че мутрата ще спечели изборите с малцинство и ще предаде властта ей така хаххах? Готов е и *** на Доган да прави, че да се докопа до заветната цел.

10

Анонимен

преди 9 години

Всеки нов ден - нова промяна в мнението на Вожда. Наистина ли хората искат да ги управлява доказаният ХАОС в БГ политиката - ББ ?

9

Анонимен

преди 9 години

Този, докато не докара гражданска война няма да миряса! Толкова време е разтривал ушите на бай Тошо, нищо не е научил от него....

8

Дойн

преди 9 години

И какво става с онези закани за 121-те депутати?Проумял е очевадностите и отново се изметна като фурнаджийска лопата?След година извън властта имат ли ресурса да си пазаруват отново депутати както преди, ако иска отново правителство на малцинството?И в този парламент бяха първа политическа сила, само дето така и не го посетиха поне от кумова срама, а сега обещават да са "конструктивна опозиция"! Може, ако не беше егото на Бойко и присъдите на Цецко!

7

КуРти

преди 9 години

Май почва да му зацепва клетката/за равновесие и дефекация/ че никой не му вярва вече и управление само ще сънува.

6

Dichev

преди 9 години

*** и 110 няма да събереш.Ясен си ми ти искаш да направиш като миналото ти малоумно управление дето хората се самозапалваха по улиците. Ще си напазаруваш 11 депутата а може и още 5-6 да си сигурен. Ама си правиш сметки без кръчмаря мутренски мозък! И ти и БСП трябва да се разкарате от властта заедно с ДПС!

5

Анонимен

преди 9 години

ЕТО ТОВА Е ЧОВЕКА ЕТО ТОВА Е НОВИЯТ СТАР МИНИСТЪР

4

Анонимен

преди 9 години

Мутрата от Банкя "размислил"...

3

Анонимен

преди 9 години

Тия мутри на снимката някакви морски дилъри от 90-те ли са?

2

Анонимен

преди 9 години

Охо, то до довечера има много време

1

Анонимен

преди 9 години

Ще изкара хората пак на улиците....