15

Анонимен

преди 9 години

До до 6 червено тролчеНе, тука грешите в едно. Това за червената върхушка е аБсолютно вярно, но тя просто си смени господаря и той вече не е в Русия. А иначе смехамата - МВФ, Бордове, кредитни линиии, заробване, източване, световни търговски монополни вериги - те не са дело на тая червена буклучава дружина, а на една друга - още по хищна и още по-глобална, и и тя пак не е в Русия. Пред нея Русия е слаба ракия.

14

Бай Тошо

преди 9 години

Днес.бг, моля променете заглавието!!! Извадено е от контекста и не е коректно!!! Манипулирате хората!!!!!!!

13

АТАКИСТ

преди 9 години

Човекът, които ще спаси българия от лапите на юдео-масонския ЕвроГейския съюз и САЩ, се казва Волен Сидеров!!!ВОЛЕН СИДЕРОВ - СПАСИТЕЛЯТ НА РОДИНАТА ОТ ЗАПАДНИТЕ ОКУПАТОРИ!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Това беше първосигналната реакция на сайта на бтв.Гледалите предаването могат категорично да потвърдят,че приказката е извадена от контекста .По същата логика би могло да се обобщи,че водещата е девствена,примерно.

11

ham hum

преди 9 години

Tozi 4ovek e ibrik na Turcite i petata kolona 4uguneni glavi v BG

10

АТАКИСТ

преди 9 години

КОГАТО СМЕ БИЛИ "КОЛОНИЯ" НА СССР СМЕ ИМАЛИ:-200000 ДУШИ АРМИЯ И НАБОРНА ВОЕННА СЛУЖБА-РОДНО ПРОИЗВОДСТВО-БЕЗ ЧУЖДИ ФИРМИ, КОИТО ДА НИ ОГРАБВАТ ПОСТОЯННО-БИЛИ СМЕ 9 МИЛИОНА, И ТОВА СА САМО БЪЛГАРИТЕ В РОДИНАТА СИ, А СЕГА СМЕ 5 МИЛИОНА ОТ КОИТО ПОЛОВИНАТА СА *-САМОЧУВСТВИЕ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИНВИЕ МАСОНСКА ИЛИ СЪВЕТСКА КОЛОНИЯ ИСКАТЕ ДА СМЕ??? Аз лично не искам да сме колония, но определено ТРЯБВА ДА СМЕ С РУСИЯ, А НЕ СЪС ЗАПАДНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ

9

евразия

преди 9 години

БРИКС-Бразилия , Русия, Индия,Китай ,Южна Африка - -идва края на империята на злото САЩ

8

Анонимен

преди 9 години

Да прав си.

7

до авторчето

преди 9 години

ВМЕСТО ДА НАВРЕДИШ НА ВОЛЕН ТИ МУМПРАВИШ РЕКЛАМА ПО ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ЗА РУСИЯ И СМЕ ПРОТИВ ФАШИСТКАТАМСТРАНА САЩ И СЕГА НАРОЧНО ШЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА СИДЕРОВ РАЗБА ЛИ НИЕ СМЕ ЗА БРАТСКА И ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ .САЩ В ЪГАЛАМИМТАМ ДА СИ СТОЯТМИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО.

6

АТАКА или смърт

преди 9 години

Както винаги Сидеров е прав за всичко ,което казва и върши.Трябва да си много *** и заблуден ,ако не осъзнаваш ,че единствения начин да се запазим като нация и изплъзнем от капана на ционисткият *** съюз , е незабавно напускане на НАТО и ЕС и създаване на силна българска независима армия и икономика ,чрез връщането на необятните руски пазари

5

Анонимен

преди 9 години

Сметката показва следното: като колония на СССР етническите българи бяхме 8,5, днес, като колония на илюмнатите сме 5,5 милиона, с тенденцията да изчезнем след 30 години. И тогава имаше тотална медийна дезинформация, сега също. И тогава бяхме глупави, но поне учелюбиви. Сега сме само ***. Тогава нямаше демокрация, сега има робовладелческа плутокрация. Вече не знам от двете злини коя е по-голямата.

4

BG

преди 9 години

"Браво" ! Най - накрая един политик да си признае че Русия е завоевател и окупатор на България а не ОСВОБОДИТЕЛ !!!Дори немците наричат понякога България "Заддунайска Губерния" !!! А пък русофилите да продължават да се кланят на паметника на оня колонизатор "цар освободител" пред парламента !Докато паметника на кан Аспарух е забравен в Стрелча ! Паметника на Альоша в Пловдив е на видно място, докато паметника на кан Крум - забутан в жк Тракия ! Срам, срам, срам !!!

3

Анонимен

преди 9 години

Луд за връзване ли, хмм?! Тоя е голям хитрец, направи милиони като си подложи дъто на руснаците и от националистическа, Атака стана проруска партия, руснаците му дадоха милиони, спонсорираха и цяла телевизия за може спокойно да провежда тяхната колониална заробваща политика! Беловласо, нагло джудже, което демонстративно се биеше в гърдите, че уж милее за България, а сега сам си призна, че иска БГ да е колониална държава! Пфу, гнус ме е от такива ***! Такива *** като него Апостола ги

2

Анонимен

преди 9 години

Мдаааа, на изборите пак ще се гласува за антируските партии.

1

Анонимен

преди 9 години

Хахаххаха, като разказвах аз как Атака е създадена от БСП и как Сидеров иска да станем роби на Русия, много хора не ми вярваха. Уж само искал да бъде независим и затова настоявал да сме извън ЕС и НАТО. Сега сам си показа рогата и си призна, че всъщност е за да угоди на прищевките на господарите си в Москва.