49

Даниел

преди 10 години

В тази държава има 55к полицаи, дефакто има само ***.

48

Анонимен

преди 10 години

Според мен МВР ,Пожарна,Армия не идват щото ги е страх ДОБРОВОЛЦИТЕ да не имвърнат колите за СКРАП...

47

Анонимен

преди 10 години

Какви глупости дрънкаш, бе Василев?! Как ги третираме ***? Ами то по-обгрижвани от тях в държавата няма.

46

Скрита КАМЕРА

преди 10 години

Направете си проба оставете едно куфарче с 1000 лева до ПОМАГАЩИТЕ и вижте койще го върне и на КОГО ????????????????????ТЕЛЕВИЗИИТЕ СПИТЕ !!!

45

давещият се

преди 10 години

Жандармерията да идва да на защитава от роми, римляни и *** .

44

Анонимен

преди 10 години

За да мародерства *** е тръгнал след османлиите когато са имали амбиции за Европа.Щеше да е учудващо ако нямаще мародерства и то от ***.Това е в кръвта им.Единственното решение е Военно положение в бедстващите райони ,комендантски час и нарушителите съдени по бързата процедура.Колкото и да ни се иска растрел ясно е че няма да се случи но някоя и друга година в кауша ще е превантивно.

43

wasp

преди 10 години

Колкото и да се опитват да ни залъгват, това е истинското лице на тези същества!

42

при извънредно полож

преди 10 години

За мародерство -разстрел

41

бай Петко

преди 10 години

По време на земетресението в Скопие 1963 г. Тито е приложил закона мародерите да се разстрелват на място. Същото беше и в Турция 1999г. когато мародер отсича ръка, на която има златен пръстен, на загинал човек. Този кадър бе излъчен по турската ТРТ1 Къде си пухкав ванчо, нали си представител на властта, нали драпаше да ставаш кмет, какво дремеш още или шефа ти не ти е наредил ? Ама нали утре на тези мародери ще им се молиш пак да гласуват за тебе, жалка мижитурке !!!

40

Анонимен

преди 10 години

Доброволците масово си тръгват разочаровани. Те работят и чистят *** къщи. *** през това време обикалят всички пунктове и от всякъде вземат храна представяйки се за доброволци после я предлагат за пари. Минерална вода за 50 ст. Добър бизнес. Жандармерия , войска и полиция въобще няма, те си почиват. Ето защо доброволците си тръгват

39

ODESSA

преди 10 години

Каква армия човеко? България имаше армия навремето, когато всички момчета служехме там за някакъв период. Сега има генерален щаб, и тайфа наемници, които са там поради тотална некадърност, да бъдат нещо друго.

38

мики

преди 10 години

До Василевкаква ценностна система при *** бе , ти от пещерата ли излизаш или си тука само да си напишеш политически коментар, махай се бе, българите се обединиха и хиляди младежи помагат без да задават въпроси, какво намесваш русофилство и русофобство, не те ли е срам бе, казват ти, че *** крадът и мародерстват ти си пишеш некакви хипократски глупости за фашизъм, русофилство и русофобство, аман от вас бе, развратихте цяло едно общество с безсмислените си бъртвежи

37

Сър ПИЧук-Чук

преди 10 години

Нека БРАНЕТО НА ЖиЛЯЗО започне СЕГА...

36

internetlumpen

преди 10 години

Пускайте SMS ,че *** няма какво да получават във Варна !Кои ги разпределя тия помощи ,някои *** ли ?

35

ха

преди 10 години

Тези, дето пишат, че това не можело да се случи при Бойко и Цецо, имат къса памет (ако въобще имат такава).Не помните ли как се издави цяло село при валеж, но тогава бяха изпуснали и язовири. И нямаше виновни!!

34

Дон КУРлионе

преди 10 години

Аз доброволци незапознати и неможещи в тежки ситуации не ОПРАВДАВАМ !!!ТРЯБВА АРМИЯ специализирана за помагане ПРИ- ЗАМЕТРЕСЕНИЯ,НАВОДНЕНИЯ,ПОЖАРИ и ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ ...ТРЯБВА ДА Е РЕДОВНА и ПЛАТЕНА !!!Щото САМО С ПАРИ НЕ СТАВА иска и АКЪЛ...

33

varg

преди 10 години

Трябваше да се довърши това,което се започна след Катуница и нямаше да има нито това наводнение нито други сериозни престъпления.Но така типично по български работата беше оставена недовършена наполовина.Явно българинът е изключителен мазохист и егоист.

32

Анонимен

преди 10 години

Полиция има само за да ПАЗИ ПАРЛАМЕНТА !!!А вас хората КУЧЕТАТА да ва ЯДЪТ ...там са боговете

31

Циганин

преди 10 години

Както в САЩ преди няколко години когато и там имаше потоп -банди от *** , от латиноамериканци, банди от бели американци и хора които не са в никакви банди грабеха магазини ....... докато не въведоха армията и беше разрешено стрелбата на месо -не се престанаха да грабят -бяха убити няколко .... и всичко се успокои .Рецептата е известна . В онази богата страна -САЩ и там грабят -та у нас няма да грабят . Къде ли тъй наречаната громко -ЖАНДАРМЕРИЯ ?

30

Анонимен

преди 10 години

И това ми било вътрешен министър! Всички коментари са верни!!!