43

към 20

преди 10 години

Рогозин гледа световното по хокей в Минск, където Русия разгроми УСА със 6:1

42

Анонимен

преди 10 години

Я,"фашистите" от кога станаха "нацисти"?Същите са се били както срещу Вермахта ,така и срещу Червената армия и срещу поляците.Последно какво са?Бандера пък е бил 3 г в немски концлагер=Заксенхаузен.Той пък бил срещу комунисти ,поляци и евреи.Руските братя пък спретнали на Украйна голодомор-изтребил няколко милиона украинци.Хрушчов изтребил и той някое друго милионче и за десерт подарил Крим на украинците,които пък повечето говрят само руски-не знаят собствения си език.Съветска му работа.

41

vesko02

преди 10 години

Дали ще има разпореждане всички проруски *** заемащи отговорни позиции у нас да се приберат където им е мястото.

40

Анонимен

преди 10 години

Русия вече си взе това, което й трябваше, само прокраварски настроените *** все още *** на умряло по форумите, знаейки, че никой нищо не може да направи по въпроса.

39

Анонимен

преди 10 години

Не на руските терористи в Украйна!Свобода за Украйна!

38

Анонимен

преди 10 години

На този *** на снимката трябва да му върнат всички терористчета дето изпрати в Украйна МЪРТВИ!

37

БЪЛГАРИН

преди 10 години

До Анонимен 31Асад воюва с Ал-Кайда и уахабитите. Ако падне, идва шериата и ***! Ти на чия страна си?

36

Анонимен

преди 10 години

мирните граждани имат пълното право да се защитават от агресията на дикатотрите и превратаджии от киевн. Ако утре тук стане преврат чрез танкове и аз имам право да грабна автомат за да защитя своята собстевност от превратаджиите с оръжеие в ръка, но това не значи че не съм мирен гражданини - щом не подклаждам към бунтове значи съм мирен

35

TrollTerminator

преди 10 години

продължавам от 34: "сме на общо мнение, че е недопустимо да се преразглеждат резултатите от Втората световна война" - това изказване е лош ход-защото може да припомни на некои хора какво направи Хитлер преди втората световна война в Судетска област в Чехословакия, същото което и Путин в Крин, разликата е в средствата за постигането на тази цел!"героизация на фашистите и техните помагачи, очерняне паметта и доброто име на героите освободители" - това вече казва всичко-Руската пропагадна машина!

34

Анонимен

преди 10 години

Кремълския *** да вземе да предупреди *** Асад да спре да избива народа си, а не да го подкрепя.

33

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 9Имат още един - Чуркин, в ООН. Прай ги луди да си приказват сами. Оная, дето не прилича на човек, Саманта Пауър, тича да го бие из ООН-то...

32

до 31

преди 10 години

Половината от бунтовниците срещу Асад доказано са радикални ислямисти и джихадисти. Ти кажи кога искаш Асад да спре.

31

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Демократично избраният и легитимен президент на Украйна НЕ изпрати редовна армия срещу собствения си народ, за разлика от фашистката хунта метежници в Киев. Фашагите от Майдана са отговорни за снайперистите, палежа в Одеса и масовите убийства в Новорусия. Същите подпалиха и българския културен център в Одеса? Защо ли ?

30

TrollTerminator

преди 10 години

Първо нека да уточня в статията са цитирани думи и факти няма нищо тенденциозно според мен. Второ много интересни са изказванията на Путин-нямало руски войски сега пък ги изтеглял? "наказателната операция" - а неговите наказателни операции в Чечня?"Неонацистките сили"-фашистката карта вече взе да се изтърква още от 1999-та година насам!"преразглеждат резултатите от Втората световна война" е това ме закопа-кой какво преразглежда?Всъщност единственото разглеждане е сравняването на Путин с Хитлер!

29

Анонимен

преди 10 години

Рубладжийскта *** пак се е събрала по команда на амбразурата :)Върви ли раздумката, кутевски ***? :)

28

За Елка

преди 10 години

Посвещава се на безименните булгаристански ***-демокради.Журналистка е *** - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

27

Анонимен

преди 10 години

"Русия приканва незабавно да бъдат спрени "наказателната операция" и насилствените действия, да бъдат изтеглени войските и всички натрупани проблеми да се решават единствено по мирен начин, посочва пресслужбата."А таварищ Асад кога ще го приканите?

26

Анонимен

преди 10 години

"скоро ще започне партизанска война за освобождението на крим"Поредното доказателство колко са неадекватни доларджиите.

25

Анонимен

преди 10 години

Много ми се иска да ми отговорите, какви са тези пречупени кръстове и орли татуирани по телата на тези руснаци:youtube/watch?v=OYQ8PwqZ6Ok

24

Жоро

преди 10 години

До леля Седефка и др.уж не разбрали...Четете внимателно!утин разпореди войските, участвали в учения близо до границата с Украйна (в Ростовска, Белгородска и Брянска област), да се завърнат в базите си.