87

бай Незнай

преди 10 години

Верни ли е дето собственикът на телевизията е и собственик на този сайт?

86

Анонимен

преди 10 години

Къорав карти не играе!Тоя е с едно око ,а ние сме 100-те Самуилови воиници.Ако чакаме едноок да ни показва пътя ,до кривата круша!25 години ги пропиляхме! Следващите 25 дано имаме топки,ум и късмет и да са хубави!

85

Анонимен

преди 10 години

Г-н Ран да си завре шистовата сонда... знае къде. С благодарности от признателния български народ за последните 25 години геноцид, които той определя като "очарователен".

84

Анонимен

преди 10 години

До ДО 75Сега вече разбра,защо ми е такъв ника.Напълно споделя исканията ти.

83

do 76

преди 10 години

да компютър и интернет с който да ме подслушват. много съм благодарен няма що. и да американците не са никаква нация обидно е да казват на СТАРИТЕ ИСТИНСКИ НАЦИИ от европа какво да правят. включително и на нас. ние сме един от най древните европейски народи и тъпите янки са никой че да ни казват какви да бъдем и да ни пренаписват историята с финансираните от тях институти.

82

3-та световна

преди 10 години

Четете внимателно между редовете, когато Сатаната говори за кризата в Украйна. Той знае нещо! Той е пратеник на Синедриона и знае че Блудницата ще предизвика война. А ние къде сме?! Попита ли ни някой искаме ли да членуваме в алианса на Блудницата? В скрижалите пише че Хипопотама ще победи Анакондата - пак ли сме на грешната страна?!

81

Анонимен

преди 10 години

,,България е постигнала огромен напредък през последните 25 години'' - каква е тази наглост и безсрамие ?!!!

80

До 78

преди 10 години

Да...и как изчисли този процент? :) И на база на какво?За това всички комунистически *** си изпращат децата да учат в САЩ и Англия. И те след това ги последват с откраднатите пари.Но, нека плюем по САЩ.

79

Алекс

преди 10 години

Това е проблема на българите, само искат и нищо не правят. Тоя бил такъв другия онакъв, само вие форумни войни сте истински знаещите, можещите и божествено проницателните. Докато на българина му е виновен някой друг все ще е на това дередже.

78

101% Анти ЕС*

преди 10 години

Много ми е интересно какво ли ще се случи с който и да било гръцки политик,ако същия например публично обяви Гърция за "мултиетническа" държава.Най-вероятно само 5 секунди след изказването си отрязаната му тиква ще се търкаля нейде по деретата на Акропола,нали?А ние тук сме принудени да слушаме тази безумна простотия от устите на Офшорналиев,Боко Тиквунов,Ореха,Станишкович и останалите безродни *** в родната политика.

77

младен

преди 10 години

"Той припомни старите автомобили, лошите пътища, ограничения брой заведения и ресторанти, като и липсата на пълна свобода, невъзможността да правиш всичко, което си пожелаеш. "Мамка ти ***. Да те убие господ и теб и твоите деца.Стари автомобили ще ми припомняш. Да не би сега да караме нови. Пак караме гробници ,че дори и по зле. Преди бяха лади и жигули ама нови. Преди имахме малко, но пътища, сега имаме повече но коларски пътища.

76

До 75

преди 10 години

До ДО 70Е, кой дава така пари?Ти ще дадеш ли на първия *** пари, просто защото има нужда.Ние с какво сме показали, че сме партньори на САЩ и ЕС?Или си мислиш, че те изобщо не са запознати, че тук продължават да управляват комунисти и долни ченгета.Мислиш ли, че не знаят, че нашите политици са руски ***??!!Те предложиха навремето на Костов, но той излъга народа и сам се постави в политическата история.То така се дават пари на Троянски кон като България.

75

Анонимен

преди 10 години

Тоя вместо да се хваща за превръката ! Да вземе да сгрее колко бързо ще се подобрим ,ако слагаме такса за всеки грам и накараме да заработят мургавелковците.Усарите ни напрвиха латино-партизанско клише ,ако до тая година нямаше кои да ни предлага алтернатива ,то вече има !

74

РАН

преди 10 години

хващай пътя. ТУК НЕ СИ ЖЕЛАН

73

Анонимен

преди 10 години

САЩ СА СТАНАЛИ СВЕТОВНИЯ ЖАНДАР .ДА СИ ГЛЕДАТ ТЯХНАТА ТЕРИТОРИЯ 80% ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ СА НЕГРАМОТНИ

72

Анонимен

преди 10 години

Да, а ако УСА фирми успеят да докопат кранчето на газтта за ЕС, те тогава всички дружно ще духаме супата и с радост ще се хванем за палците докато определени фирми печелят

71

До 65

преди 10 години

Не забравяй, че благодарение на тези "говедари" ти в момента имаш компютър, и-нет и пишеш простотиите си.

70

ДО 70

преди 10 години

Не искам 5 милиона американци да дойдат тук да гласуват!!!!ИСКАМ 5 МИЛИАРДА В ЗЕЛЕНО ОТ ТЯХ,ИСКАМ 11 МИЛИАРДА ОТ ЕС КАКТО В УКРАЙНА,ИСКАМ ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ ЗА СПАСЯВАНЕ НА ГЪРЦИЯ,ТА АКО ЩЕ ДА СА 8,3 МИЛИАРДА ЕВРО!!!!!!НЕ ДА СИ ДАВАМЕ КАТО ТЕБ *** БЕЗ ДА ПЛАЩАТ!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 10 години

Аман от марионетните ни правителства ,ликвидаторската политика срещу икономиката ни и явния геноцид срещу българския етнос!Просто които не е сгрял ,че се цели бедна,неграмотна и мултиетническа България ,да взема да с събужда бързо.Аман вече с тея "съюзници" и политика на съгласие не се получва !

68

Анонимен

преди 10 години

Ми много ясно,че вижда напредък-на планът му за съсипване на страната,сработващ перфектно.Икономиката е срината със земята,бедност,населението е все по-близо до заветните 5 милиона.Малцинствата процъфтяват и са все по-голяма част от населението.Образованието е съсипано.Неграмотността е сходна с тази преди освобождението.По центъра на "хубавата столица" се движат тъмни субекти с каруци, а всеки с няколко лева в джоба може да не спазва никакви закони. Евала, Ран, и дано по-скоро напуснеш този свят