75

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера... Русия толкова много е пречила на България, а тук така силно и лижете г*за! Ама била освободителка... Елементарно - "разделяй и владей"!Искала е да разшири влиянието си, а по-късно дори да ни погълне.Руската империя винаги е целяла да асимилира народите около нея. Опитвала се е винаги всички да ги прави руснаци, а те хората не искат! И лека полека има много претопени.И на другите лошо е правила. С какво въобще ни е била полезна някога???

74

Анонимен

преди 10 години

Мавъра не разбра, че Русия не му е нито Ирак, нито Иран, нито Сирия. С русия трябва да говорят като с достоен противник, а не от позицията на силата. От цялата работа става ясно едно- джуджето иска уважение, а черния е забравил какво означава това.

73

Анонимен

преди 10 години

Трябва да си дадем напълно сметка към политици, склонни да се заиграват с малцинствата, особено къдете те са локално мнозинство. Физическата им ликвидация след катастрофата ще бъде "след дъжд - качулка". Путин отвори една кутия пълна с ***, които ще ги ядеме ние. А сега грамадни усти ще отворят и македонците.

72

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Братя сърби!Тази победа е посветена на Вас!

71

Каса

преди 10 години

Демократичните *** в демократичните трапове! Кой наруши договорите от Ялта и които бяха вградени в Устава вна ООН ! Сащ и великата Британия не бяха ли първи? Кой смаза левите в "първите демократични" избори сили веднага след ВВС във Франция,Италия, източна Азия.Двойни стандарти веднага лед ВВС и ООН.

70

Анонимен

преди 10 години

Обама дали ще му стиска да изпрати американски войски в Крим.....:-) ?

69

Бънди

преди 10 години

Ама на Владимир изобщо не му дреме на чатала за вас. Викаите си, крещете си за фон. Крим е руски. Чакам оставка на ***.

68

Анонимен

преди 10 години

Гейсър е обявил санкции за В'агинин - ако референдъмът е ЗА Русия, нямало да му пуска 2 седмици. Майника пък казала, че не я интересува - не й влизало в длъжностната характеристика.

67

Анонимен

преди 10 години

Новото правителство в Киев е фарс.

66

Анонимен

преди 10 години

Същата грешка на Запада ще бъде и присъединяването на Родопите към Турция. Реакцията на Запада към Русия трябваше да бъде много по-остра. В края на краищата виновни са си Украинците, както сме си виновни и ние.

65

Анонимен

преди 10 години

Ште им светнат маслото на запада само чакат дасе намешат и ще има БЛАГА ВЕСТ ,ЧЕ ВЕЧЕ ГО НЕМА НА КАРТАТА ,А МИСИИТЕ ИМ ТУК ИТАМ ШТЕ ИМ СЕ ВИДАТ КАТО ДЕЦКА НОВОГОДИШНЯ ЗАРЯ ПРОВЕРКА ,А ИИЗКУСТВЕНИТЕ ВЪЛНИ ЦУНАМИ -КАТО ЛИСНАТА ШЕПА ВОДА ЗА ДОБЪР ПЪТ КЪМ ОДВЪДНОТО

64

НЕ на ЕС

преди 10 години

Призовавам нормалните хора да не падат на нивото на ***!Троловете нямат доводи и затова само обиждат наред,това им е оръжието!Те даже не са и хора това са ***!ТЕ подкрепят убийствата извършени от майданските снайперисти а отхвърлят демократичните избори....!За какво говорим??????

63

Х

преди 10 години

А ЗАЩО ПРИЗНАХА РЕФЕРЕНДУМА ЗА СТАТУТА НА КОСОВО.

62

Анонимен

преди 10 години

Обама, от 10 дни чакам да прочета какви ще са санкциите?ЕС, решавайте как ще накажете Путин?ама мнооогооо ми е интересно !!

61

Анонимен

преди 10 години

Картофаджията от с.Банкя фалира държавата!Зароби ни с 4 млрд.лв.нови заеми,изхарчи 4,5 млрд.лв.от фиска, окраде 1,5 млрд.лв.от НЗОК, смачка 130 хиляди фирми,увеличи безработните с още 450 хиляди,лиши ни от еврофондове,не спира да ни срами пред Европа с простотията си.Няма как след него държавата да бъде изправена за по малко от 15-20 г.Шопара Цацаров мълчи.Сретен Йосич се бави,а ние продължаваме да го зяпаме с отворени уста,докато той се *** и кротко плащаме за охраната на една второразрядна мутра!

60

Анонимен

преди 10 години

Хубаво, но Русия не пита Запада. Русия е силна, а в случая Крим си е техен, с руско население. Има една точка на допустимост, която няма как да бъде прескочена. В случая Запада изигра лошо картите. Русия е силна, и няма да отсъпи Крим. Лично аз съм много прозападно настроен, но грешката в случая е на Запада.

59

Мунчо

преди 10 години

В Косово послушаха народа и им дадоха независимост. В Крим народа им казва какво иска, ама било незаконно. Фурнаджийски лопати са американците. Застъпват се за мюсюлманите да си имат държава, а на християните правят проблеми. Що не вземат направо да приемат исляма в САЩ...

58

Анонимен

преди 10 години

Западът допусна този цирк вместо да озапти киевските превратаджии още в началото.Путин показа, че може да отвърне на идиотизма с идиотизъм.Сега Западът ще решава проблема със "строги" санкции.Пълни глупости.

57

А КОСОВО....

преди 10 години

ЩО ГО ПРИЗНА П.Е.Д.Е.Р.А.С.К.И.Я.Т ЗАПАД ? ОТИДОХА ИМ ЗЯН 5-ТЕ МИЛИАРДА ДОЛАРА НА БАРАК ХЮСЕИН.

56

?

преди 10 години

Егати парадокса.Западните демократи наричат свободната воля на хората "фарс".То това си е пълен фашизъм! Добрата новина е че знаем какво се случи с фашизма.