22

Мазохист

преди 10 години

Аз искам да си купя руски компютър, руска кола и руски телевизор.

21

Фер

преди 10 години

Хи-хи имали сме и русофили в България ... Отново утайката на обществото, защо един път не сте на страната на победителя ? Защо винаги трябва да ви боли отзад ? Нищо, някой ден ще се научите ! Хи-хи !

20

лъчо

преди 10 години

И какво от това? Предполагам, че РФ трябва "да напълни гащите", а Украйна да започне да празнува "освобождението". Смешни та чак жалки. Светът се е побъркал, а някои страни смятат, че могат да си правят каквото поискат, а останалите трябва само да им "козируват". Докато си намерят майстора.

19

Анонимен

преди 10 години

Време бешеКакво ще каца на самолетоносача иначеВ прибалтика изпратиха още преди 2 дниВсички войни след виетнам щатите ги започват със самолетни атаки

18

Кептън Бъбъл

преди 10 години

Крайно време е да изкараме един от двата танка, които имаме на границата, за да демонстрираме евроатлантическо единство и огнева мощ!

17

добронамерен

преди 10 години

Поляците са едни от най-големите *** на Вселената. Видиш ли поляк, бой до спукване, а полякиня... гларусите по Черноморието ни знаят най-добре!

16

Анонимен

преди 10 години

"защо да не правят филми за Катин като геноцида в Катини е исторически факт ?"А що американците не правят филм за геноцида над коренното население в Америка ?Отде се навъдиха толкоз амнезирани пишман-демократи, краволюбци, по нашите земи не мога да разбера...

15

пилот

преди 10 години

Американските пилоти галено наричат Ф-16 летящи ковчези.

14

Анонимен

преди 10 години

"Миналата седмица САЩ изпратиха в Литва четири самолета F-15"Миналата седмица бройката беше 7-8. Да не са се загубили нейде по пътя ?А пък поляците както се навират...да не им се случи пак случка....

13

kreti

преди 10 години

Аз съм сигурен че броя на Самолетите на УСА в БГ също е увеличен , но въпроса е какво ще правим след първия ядрен зрив било то в Русия или САЩ. Путин няма да отстипи краварите война ли искат или какво ?

12

Крaй нa илюзиите

преди 10 години

Зaпaдните *** сaмо се чудят кaк дa предизвикaт третaтa световнa.Нa кaкво се рaдвaте герберстки????? Пaдне ли Русия,зaдрaсквaме и Бългaрия от кaртaтa!!!!!Стaвaйте бългaри и дa ди извоювaме свободaтa !!!!Който искa дa е кенефaджия,дa зaминaвa!!!!

11

Ани

преди 10 години

Малко им остана съществуване на щатите! Може земята да се стопи под ядреният облак, но е радвам, че тъпите янки ще изчезнат завинаги! Струва си една Трета световна война!

10

Фатална грешка

преди 10 години

За разделянето на Украйна е виновен ЕС! Фаталната грешка на ЕС е, че предложи на културно разделената страна Украйна, да приеме или ЕС, или Русия. Трябваше да предложи ЕС и Русия. Тогава нямаше да се стигне до сегашната ситуация.

9

болгар

преди 10 години

Изпратили самолети в Полша тъкмо Руснаците ще имат какво да свалят .Е господа Американски *** това да не ви е Югославаия я пробвайте да нападнете Русия! Дупе дупе се иска за такова нещо *** долни пак ще има ФРГ ГДР но този път ще има и Западна и Източна Америка

8

колко законно ?

преди 10 години

А колко законно беше, когато натовските главорези бомбардираха суверенната държава Югославия? Когато сринаха със земята черкви, детски градини и болници? Когато избиха над 10 000 невинни граждани?

7

Анонимен

преди 10 години

Със или без тия ръждясали щайги, руснаците ще им пръснат *** ако се стигне до война :)

6

Анонимен

преди 10 години

защо да не правят филми за Катин като геноцида в Катини е исторически факт ?или щом е от любимия ти СССР то не е геноцид, на разходка в гората ? Поляците се страхуват от малкото диктатор в Кремъл ...ние трябва да се страхуваме от такива като тебе !

5

Диваци

преди 10 години

САЩ изпращат "миротворци" навсякъде по света, където има нужда.Не го наричат "инвазия", защото е неприлично и непозволено при тяхната "свобода" на словото.Наричат се "миротворци". Все едно творят мир. Творци в истинското изкуство - да рушиш и завземаш. Диваци с малко мозък.

4

Анонимен

преди 10 години

Не се радвайте, че има и по-страшно от глада - войната.

3

Анонимен

преди 10 години

Ох, Русия как може да ви подпука от Калининград!