11

Анонимен

преди 10 години

Тук трябва да се намеси украинската армия. Нормално е, когато няме ред да се сформират паравоенни групи и да крадат техника. Държавата я няма в момента. Ако Русия иска да защитава интереса на руските граждани, нека го прави в координация с украинските и западните власти. Всичко друго е толериране на терор по улиците. Докат политиците си мерят мъжките полови органи, народът е оставен на произвола на въоражени банди. Един народ трябва да е наясно, когато взима власт със сила!

10

Анонимен

преди 10 години

да ги бяха гръмнали няма честен и независим журналист

9

Анонимен

преди 10 години

Димитър Кенаров, журналист на свободна практика, и фоторепортера Боряна Кацарова са на заплата от щатите така че такива провокации са очаквани и не минават!!!

8

Анонимен

преди 10 години

"Допреди една седмица подобни маскирани хора, тероризиращи мирното население в Киев"Ти не си добре. Подобни маскирани хора бяха част от стотици хиляди хора протестиращи в Киев. Как и с какво точно са ги тероризирали само ти си знаеш.

7

Анонимен

преди 10 години

Представящият се за Кенаров е всъщност американски провокатор. Това ясно се видя от факта, че говори отличен английски, не носи казашки дрехи и не влачи за косите безпомощни момичета, както правят истинските мъжествени руски патриоти в Крим.Така нареченият българин провокативно не оказа съпротива, за да дискредитира случайните руски минувачи, които срамежливо му правят забележка да не снима с телефона.ХАХАХАХХА Нали така е правилната пропаганда,а дрОгаре - "миролюбци" с маски на лицата?

6

Анонимен

преди 10 години

Какви ли не *** номера ще спретне запада, за да скара България и братската ни Украйна. Не всички без "опознавателни знаци" са руснаци. И не само руснаците могат да говорят руски. Ние да не сме *** като тия гледащи CNN европейци. Дай му на европееца един бус с няколко човека за да настроива братски народи един срещу друг. Стига провокации от ЕС с подкрепата на САЩ и МВФ.

5

Анонимен

преди 10 години

За коя медия работи "КЕНАРОВ" ?Интересно как има 3 записа на тази случка.А ако някои смята ,че им пука на шапката какво ще кажат западните медии ...

4

--

преди 10 години

Допреди една седмица подобни маскирани хора, тероризиращи мирното население в Киев бяха борци за свобода, сега подобни субекти, вземащи камерите на "независимите" журналисти в Крим са лоши?!?

3

AcOrP

преди 10 години

Къде сте сега русофилите дето ги защитавате ? Това ли са мирните про-руски воиници които получават цветя от народа? Ограбват офиси и журналисти...

2

Анонимен

преди 10 години

Тия руснаците излезнаха ***** примитивите !

1

AZ

преди 10 години

eto vi na vas Ruskia Model!