16

Анонимен

преди 10 години

На този депесарски гном трябва да бъде ЗАБРАНЕНО да се доближи до повече от 2 километра до паметника на Левски

15

Насо

преди 10 години

До boboНе чакай Господ да ти свърши работата, Той не помага на бездейните!

14

Насо

преди 10 години

Един политически труп търси провокация за да отлепи от дъното.Час по-скоро трябва да се застреля! Моралът не се ражда, той се възпитава!

13

bobo

преди 10 години

Тоя *** Сидероя,пак са го изтървали от Зоопарка!! Явно пак ще грачи по жълтите павета!! Той, горкия не е виновен!!! Господ да пази България от такива ***!!!

12

манго

преди 10 години

ПИНЧЕРА ПАК ИСТЪРВАН,ДОГАН ГО ПУСНАЛ НА РАЗХОДКА,МИСЛЯ,МИСЛЯ И НЕ МОГА ДА ИЗМИСЛЯ КАК ДАГО КРЪЩАВАМ...

11

Денислав

преди 10 години

Тоя турски фес точно днес ли ще си прави гей-парад? Играе си с огъня - на националния празник един предател и коалиционен партньор на ДПС да се разхожда из центъра на София.

10

Батака

преди 10 години

До 6Буквално става смешен с това, че се опитва да яхне всички национални празници - едва ли не като лични на смешната му партия. Само те честват и знаят как да го правят и т.н. ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВОЛЕН СИДЕРОВ И КОМПАНИЯ И ВСИЧКИ ПСЕВДОПАТРИОТИ ПОДОБНИ НА ТЯХ! И БОЖЕ НЕКА ДА Е ГРЯХ НО ИСКАМ ЕДИН ДЕН ДА СЕ*А ВРЪЗ ТЯХ!!!!!

9

Десен

преди 10 години

Чудя се този човек който крепи ДПС на власт с какви очи днес на празника ще ни говори за патриотизъм, а още повече се чудя на хората които все още му вярват.

8

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Луд умора няма...

7

Диагноза

преди 10 години

Малък, болен, педер7нгел. Или казано нАУчно - "Синдрома на АТАКА!" И избушените аутсайдери вече си имат парламентарно представена пийраска гилдийка - ПП Атака, на Доган та8967шака!:)

6

swf

преди 10 години

Честит празинк Бълари!... а този *** се опитва да узурпира всички национални празници и чествания! ... митинг на "атака" на 3-ти Март ... хубаво ... ама някъде в гората! Как да изведа децата си в центъра при условие че този психопат ще се вихри за пореден път! А би трябвало да е облечен в една специална риза и да си лежи умиротворен в някоя "всела гиманзия"!

5

Гражданин

преди 10 години

Този Болния пак ли го пуснаха от лудницата да провокира хората по улиците. Да си го прибират.

4

ОтзадноподатливВолен

преди 10 години

Един малък податлив идодзадзе смешен хвалипръцко е събрал на митинг утайката на българското общество...нищо ново под слънцето. Ама барем да не е на тая светла дата...аман от задноподатливи...

3

Анонимен

преди 10 години

Този родоизменник трябва ли е днес да ни трови с помията си? Марш от България цялата пасмина наречена Атака! Срам за България и срам за Левски.

2

Еничар

преди 10 години

Волен е единствения патриот и ще се качи на Шипка......на кон.

1

muhaha

преди 10 години

*** шоу!!А на всички останали нормални хора- ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК !!!