74

до 106

преди 10 години

Не знам колко по-зле може да е България, че да възхваляваш намесата на САЩ в Европа и на Балканите. Нищо човешко не е останало по тези географски ширини - чалги, пошлост, ***, липса на образование, липса на етика , липса на справедливост, липса на надежда за промяна, липса на социален живот, липса на усмивки, липса на децки гласчета по улиците, грозни и гадни новинарски емисии, гейщини и *** по телевизията... абе мани мани

73

не виденова година

преди 10 години

а СЕДЕСАРСКО десетилетие ги чака бедните украинци

72

neni4a

преди 10 години

На Путин ,може да е трудно,ама тия в Киев както са тотално на червено им е още по-трудно. Трябват им 35 млрд. долара,ама Полша им каза вече че пари от нея да не очакват. А Унгария и тя с неините анти-ес настрения и нея я изключваме. А да не говорим за Гърция,Испания ,Португалия и те няма да дадат пари,щото и те са зле За Италия да забравят,новия им премиер щом е получил поздравления първо от Путин,сами се сетете,ще дадат ли пари.

71

ти"прогледна&qu

преди 10 години

До ВасилевA ти видя ли на олигарсите?Видеото е за 18+.YNET"Sex.drugs and oligarchs"ynetnews/articles/0,7340,L-4029344,00.html .Ама и ти "не видя нищо"когато Янукович трябваше да разписва за ЕС.

70

до Странджев

преди 10 години

от теб ги откраднал бе заплес докато пишеш във форума

69

ЕвроИзмама

преди 10 години

Обърнете внимание на изразите в тази статия - "господарите от Москва "..."руски васал " "Евразииският съюз щял да се възползва от природните богатства на Украйна"-но забележете ...за човешките богатства на Украйна не се споменава. За ЕвроГейовете не може да има други отношения между народите освен -"васали и господари .природни богатства "-а хората не струват нищо.Знаят ли поне че по времето на СССР .Украйна е била най развитият регион с икономика равняваща се на тази в Италия.за разлика от сега

68

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До до 100 от славянинЗнаеш ли, че *** е по-богат и от Бил Гейтс... - откъде ли ги е взел мужикът...

67

Анонимен

преди 10 години

Путин не осъзна, че трябваше да работи само за стабилността на Русия. Към 2007 - 2008 г. я бе постигнал горе-долу. После си въобрази, че ще прави нов Съветски съюз, благозвучно наречен Евразийски съюз и то без да пита другите народи иска или не искат да са в този съюз?!!! И като турим на това отгоре, че заложи на пълни негодници и престъпници като Янукович.... нека сега си гризе ноктите и да си блъска имперската и кагебейска главица какво да прави? Никой друг не му е виновен!

66

Василев,

преди 10 години

ти това го гледаш на снимки и цъкаш, ама ако го видиш на живо в полите на Витоша направо ще получиш удар. Само от хеликоптер ги снимаха и май бяха по-големи

65

Мегдановците

преди 10 години

не щат да се разотиват и сега новите власти / спонсорирани от САЩ/ имат проблем с тях. Искат да се разсформирова ГАИ/КАТ/ щото били много корумпирани. Чудят се дали да не изритат и Кличко с Яйцето и газовата принцеса. Вчера на площада в Киев е имал 5000 митинг срещу Тмошенко. Докато тарикатите разпределят министерски постове "героите на Мегдана" още не могат да изкашлят саждите от гумите. И са много ядосани и на тях. Мислят дали да не направят тотално "почистване"

64

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Ако 50 триона долара ги превърнем в рубли... - ТЕЦ Марица изток ще има суровина за 20 години...

63

Анонимен

преди 10 години

Ситуацията в момента е затишие пред буря.

62

портокал с механизъм

преди 10 години

Ни да си с Путин, ни да си в Украйна, ни да си във фалиралото ЕС...Ако ония, задокеанските гадини, си стояха зад океана, а не разсипваха с чували сребърници на цял оркестър Юди по света, можеше и да живеем в по-сполучлив свят.

61

Анонимен

преди 10 години

Никой украински олигарх няма да си даде бизнеса на немски или американски бизнесмен така,че Кличко и другите 20000 аборигени в Киев ще духат супата.Жалко за умрелите.

60

Гражданин на РБ

преди 10 години

До ЗА 67Пий по-малко. Ще пишеш по-добре. ;-)

59

ДА ТЕ СВЕТНА:

преди 10 години

УКРАЙНА ПОДПИСА ЛИКВИДАЦИЯТА НА РУСКАТА ЧЕРВЕНА ИМПЕРИЯ !ВСИЧКИ ИМПЕРИИ УМИРАТ....!!!!ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА НАЧАЛО ,ВЪЗХОД И ...КРАЙ!ВЕЧНИ НЕЩА ---НЕМА!!!ТАКИВА СА ВСЕМИРНИТЕ ЗАКОНИ ,БАКЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА....

58

Анонимен

преди 10 години

Всъщност всичко едва сега започва и няма да се развие така както изглежда в момента.

57

Анонимен

преди 10 години

Я оставете хората (от всички етноси) в Украйна да си направят демократични избори. Правилно свалиха тоя крадец ЯнуковичХората в Украйна знаят най-добре какви са им проблемите!Тук едни вият за Русия, други за Запада. Нека украинците да си решават съдбата и да не съобразяват с външни фактори!

56

За рязаните

преди 10 години

дето питат дали знаем колко е лош Путин и чували ли сме за голодомора. - На въпроса Путин какво общо има ? И на въпроса с въпрос - Ти чувал ли си за 2млн българи - жертви на геноцида на "ДЕРМОКРАЦИЯТА" по американски

55

и сега се мълчи

преди 10 години

Tези които наричатЯнукович "диктатор"и ,че неща "излезли сега"говорят на шапката на баба ми Пена.Когато се очакваше да подписва за ЕС беше много добър.По същият начин сега се мълчи за ИЗПОЛЗВАЩИ СЕ екстремистките групи водещу организирания отвън протест и местни продаващи интересите на украинския народ,после изведнъж ще се "разкрие".