81

Анонимен

преди 10 години

Този Доган го опъ..нал, съдейки по позата на снимката.

80

Анонимен

преди 10 години

Те Мутрата с флашки не можаха да го осъдят, че Волен само по кръчмарски приказки ли?Господа, правото не е като мухлясалия ви комунистически мироглед.

79

Анонимен

преди 10 години

НаГлец и половина е това белокосо копелдаче...

78

въйвъй

преди 10 години

Просълявам се само като чета как се отнасят с този мил,нежен,добър,прекрасен,честен,неподкупен ***! Цял свят няма друга работа,освен да пречи на Болен да се лекува и постоянно го нервят,дразнят,дават му подкупи,гаврят се с него-а той един такъв нежен,смотан и никакъв..Оставете биляка на мира бе,оставете го да се лекува спокойно-стига сте го тормозили така!

77

СТАЛИН

преди 10 години

СИДЕРОВ ТО БИВА НАГЛОСТ ОТ ТВОЯ СТРАНА АМА ТОВА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА ДА ТОЗИ ПОЛИЦАЙ ДА БЪДЕ НАКАЗАН ЗАТОВА ЧЕ НЕ ТИ ВКАРА НЯКОЙ ДРУК ЮМРУК ТИ СИ БИЛ МНОГО НАГАЛ ВЕ ЗАСТАНИ КАТО МЪЖ И СИ ПРИЗНАЙ КАКВО НАПРАВИ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ДЕПУТАТ ВСЕ ЕДНО ВИКАШ НА ОВЦИТЕ НА СЕЛО

76

Неволен Доган

преди 10 години

Бялата Златка получи инструкции. Машината заработи за да го спасява пак. *** и половина.

75

KKK

преди 10 години

Тоз *** нека си го видят неграмотните *** които гласуваха за него, *** просташката държава

74

Анонимен

преди 10 години

Иване питай опонента си, колко пъти си трие фейсбука!

73

Одисей 2,5

преди 10 години

До Одисей 1СОРИ братчет но имам проблем със създаването на свой образ и идентичност(винаги съм си бил двойкаджия) та ЗАТОВА ТАКА

72

АТАКИСТ

преди 10 години

МИнаха 10 дни и никакви видеозаписи от летище Варна. Ай стига бе! Аз досега не помня да има такъв мащабен скандален с друг политик и да няма видеоматериали. Къде са ви записите? Всичките ще ви направи смешен Сидеров. Казах тук преди 3 дни на един папагал- ако има запис където се вижда че Сидеров удря полицай...аз се отричам от Сидеров и няма да пиша вече с този ник. Къде е записааааааааааа, Цацароооовввв????????*** и *** да е.а!

71

те това е

преди 10 години

БИВШИЯ ДЕПУТАТ И ЗАМ.- ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЗС КОЙТО Е ЕДИН ОТ НАЙ- ВЕРНИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ НА БОЙКО ВЧЕРА НАПИСА С ОГОРЧЕНИЕ ИСТИНАТА НА СТЕНАТА СИ ВЪВ ФЕЙСБУК;"Бойко за съжаление направи много фатални грешки. С тези протести само сплоти управляващите,втвърди електората им и започна ГЕРБ стремглаво да губи рейтинг. Няма да се учудя ако пролетта рейтинга на ГЕРБ бъде едноцифрено число и партията на Белокосия психопат е много пред тях. За съжаление ГЕРБ върви към своя залез и изчезване от полит.живот"

70

АТАКА

преди 10 години

МИнаха 10 дни и никакви видеозаписи от летище Варна. Ай стига бе! Аз досега не помня да има такъв мащабен скандален с друг политик и да няма видеоматериали. Къде са ви записите?Всичките ще ви направи смешен Сидеров.Казах тук преди 3 дни на един папагал- ако има запис където се вижда че Сидеров удря полицай...аз се отричам от Сидеров и няма да пиша вече с този ник.Къде е записааааааааааа????????

69

Анонимен

преди 10 години

Ей Одисер 1, *** с ***, ти си *** на Боко Тиквоко! Долу герберясълите!

68

платен трол

преди 10 години

До ИванИване,Иванчо, някога уж бяхте кошмар за дпс, нооо, какво ли не правят парите.....

67

Анонимен

преди 10 години

При такива случки , не само с Волен, след изявите в медиите на замесените страни, човек остава с впечатлението, че поне една от двете страни лъже яко, и тръпне в очакване да разбере коя, за да бъде справедливо наказана. Само, че си минава време, нещата се оталагат и зациклят по съдилищата и накрая или никой не е виновен, или пак всеки сочи другия с пръст и вика "Той беше". Това е съвсем НЕсложна случка със толкова много свидетели - трябва да е пределно ясно какво точно е станало.

66

ГЕРБер

преди 10 години

Помните ли преди 5 месеца когато Сидеров с парламентарната си група бе пред стаята на нашата партия Герб и викаха че на шефа Буда приятел му е Ердоган с който тайно се виждат и ни е продал на турците,моя шеф Буда отговори "Яд ли ви Вас от Атака че турския премиер ми е приятел,завиждате защото на вас никога няма да бъде приятел" Буда е велик ! Става за премиер и на Турция !

65

Булгарин

преди 10 години

До tur4inТоз пък, ми вашите дерибей? Доган колко "милиончета" прибира на месец? Всичките са един дол дренки. Ти ходи се гъзи на тютюна и после чакай да си нахраниш децата като не ти изкупят стоката.

64

Одисей 2,5

преди 10 години

Долу онанизма.да живее класическото е...не!

63

Иван

преди 10 години

Гербери,май нещата се обръщат ааааааааааа?АТАКА е КОШМАР за ГЕРБерясалите ! ПОБЕДА

62

Истината

преди 10 години

Изключително съм доволен от създалата се ситуация. Нека продължава по същия път Сидеров за да е напълно сигурно, че няма да успее да влезе в следващия парламент.