12

Боце

преди 10 години

Сега са около 10000 хиляди.Когато станат 200000 хиляди какво ще прави Държавата.Дали не сме обречени на фалит?

11

Анонимен

преди 10 години

Тия трябваше да си стоят в Сирия ида защитават страната си, а не като *** да се крият по други страни и да живеят на гърба на други хора. Трябва по-бързо да ги експулсират, а не да усложняват повече живота ни.

10

Анонимен

преди 10 години

Сега имаме и друг проблем-бежанците! Точно те ни липсват, но явно трябва да се ислемизираме, за да разберем за кои трябва да се гласува.

9

E

преди 10 години

Щом са допуснали толкова години диктатура в Сирия значи и тук не трябва са жалват и реват че това или онова не било добре .Ние тук от десетилетия се опитваме .Като не им харесва да помогнат да съборим Орехарски и да си ходят по живо по здраво даже и него могат да вземат.

8

bashkircho

преди 10 години

Tezi sa nagli do bezobrazia mama im ***... q marsh v pustiniata da vi doie akyla v glavata

7

Ясен

преди 10 години

Е ми в България е студнко не е като Сирия да бяхте бягали на ЮГ.Интересно ми е Българите ,ако бягат към Сирия как ще ни посрещнат.

6

Big Bad Wolf

преди 10 години

Тея ако още от сега взеха да измръзват, не знам какво ще като дойде зимата.

5

до днес бг

преди 10 години

забелязвам че пишете всичко опростено така и хубаво да е удобно на управляващата ХУНТА...ИМАЛО Е БУНТ И ХВЪРЛЯНЕ НА КАМЪНИ И ПСУВНИ СРЕЩУ 150 ПОЛИЦАЙ И ТЕЖКА ЖАНДАРМЕРИЯ ......НИЩО важното е да се охраняма хунатат пред парламента пък другите кучат ги яли

4

Момо

преди 10 години

Не се чувствам длъжен на сирийците, за да им съчувствам.Още повече, че няма как да им съчувствам при положение, че майка ми живее с 90? на месец в България.А и нека не забравяме, че според закона(от който никой не се интересува) те са престъпници нарушили държавната ни граница. Ако са законни бежанци нека влязат през КПП, а не през гората.

3

Анонимен

преди 10 години

Сега като падне сняг и да отлитат на юг! Търсят ми к*ра тук.

2

Анонимен

преди 10 години

И да получат статут, ще останат тук!! А бързото даване на статут е грешка, много от тези хора са потенциално опасни за сигурността на България. И как мъж на 30 години "замръзна"? Че тогава трябва да имаме вълна от бебета и деца, предали богу дух!!!

1

Анонимен

преди 10 години

EDNO GARLO ZA HRANENE POMALKO