102

Циника

преди 10 години

Някой по-долу каза за някакви указания срещу герб. Ама какви указания може да има, когато *** сам дава храна за подигравки с овчарското си простодушие, демонстирано и днес на цяла България.най-напред нарече премиера "държавен служител",с което показа, че не знае дефиницията на поста, който самият той е заемал почти 4 години,а после се оказа,че е разнесъл цялото герберско стадо до Пловдив,само защото на бога на олигофренията му предстои мач в този град:))))Смяхххх

101

най главната поука

преди 10 години

да не викам на мършавият си народ кучета, щото те за мен са такива ама са обиждат, ам мене питаха ли *** като разхождах на Доган кученцето, после като се намери убито дете не трябва да се радвам на кучето на цецо шестака, после да не викам матрялът да си дърпа златните теникийки че да живей за половин хлебец, после АВА ПОСЛЕ КАКВО ВИ СЕ ОБЯСНЯВАМ АВА Аз съм бооогу и искам да лапам и много ви дреме за вас ненужен матрял..............................................................................

100

123

преди 10 години

Здравейте циркаджии! Решихте значи да идете и в Пловдив, та да ви видят и там позабравените мутренски физиономии. А там има един кмет назначен от Герб за чудо и приказ, но това е друга тема. И да ви кажа, ако щете и на луната идете, пак за нищо не ставате! Затова събличайте костюмите и беж да садите картофи! Пожарникарът да ги полива, а физкултурника да ги пази и стига сте ревали пак за власт!

99

Анонимен

преди 10 години

Някой да пусне по един варел със зарин и на двете партийни сборища за да изтреби партийната гад! Добър партиец е само мъртвия!

98

Анонимен

преди 10 години

awe ti 4 godini ot jivota mi koito minaha v mizeriq gre6ka li nari44a6.moreto ot 2008 nesam vidal.

97

vargo

преди 10 години

Платените от Позитано драскачи са налазили и тук и освен заработвайки си дневния хонорар изпълняват и "Основните точки " с направления и указания!!само дето никой свестен и интелигентен човек не ви вярва и не ви се връзва на глупостите!!но какво да очакваш от комунист -те толкова си могат и толкова им е акъла !!!Да събереш старците ,*** и турците от бургаските села и да се радваш на тяхната подкрепа ...? Мерси но предпочитам подкрепата на трима млади и умни хора пред тази на 300 простака!!

96

Циника

преди 10 години

*** е спретнал уникална гавра с доведеното под строй митингуващо несретно стадо, водейки го в Пловдив. Човекът с бизонска същност - умствена и физиологична, има просто мач в този хубав южен град. Хохох

95

Taka

преди 10 години

България до 2008г. Оптимизъм , всичките ми приятели живееха и работеха в България малко от тях се замисляха да емигрират.2013г. - Повечето от приятелите ми са в други държави както и цялото ми семейство, песимизъм навсякъде около мен. Да гласувам за гЕРП да не съм луд.

94

Циника

преди 10 години

до 100, гледам и тия драскачи, които няма какво да кажете, също сте на линия

93

анонимен

преди 10 години

Червените драскачи са на линия

92

Анонимен

преди 10 години

КОМУНИСТИ ДОЛНИ,ПАК ЩЕ ЛАПАТЕ ПАЦАТА НА БОЙКО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!!ПАК!ХАХХАХААХХ

91

Панчо

преди 10 години

"Допуснах грешки,но си взех поуки"Това ми звучи,като: Изсрах се пред вратат ви.Вземете хартия и ме избършете и метла да изметете! Утре мисля да мина пак,Чакайте ме!

90

Дон Кольо

преди 10 години

Сега разбрах защо Бат ви Боко направи митинга в Пловдив - за да може да играе за купата след това!

89

evgeni1234

преди 10 години

До: pr***gerb.bgОтносно: до Б.М.Б.-Царството ти ще потъмнее !еДата: Сряда, 2013, Ноември 13 13:34:58 ЕЕТ<бр />Парламентарната група на ГЕРБ отново призова за оставка на правителството, този път в декларация от парламентарната трибуна.Причина, както и вчера, отново станаха протестите и стълкновенията между полиция и протестиращи.Борисов,ти който правиш провокациите,популизмите и всякакви Майкунско-мутренски събития сега се аргументираш с тези "събития " ?

88

Stealth68

преди 10 години

Бойко - няма да гласувам пак за теб,заради смотания финансов министър,който ни натресе, заради безбройните некадърни Калинки в управлението,заради многото хора,които не можаха да се пенсионират,заради вашите врътки,заради подслушванията,абе изобщо ти се оказа слаб кадровик, знаех си, че ни си кой знае какво,но поне си мислех, че ще сложиш кадърни хора в управлението.Ти се провали !!!

87

metro57

преди 10 години

До metro57Сэжалявам - АСФАЛТПАША...

86

metro57

преди 10 години

Сбогом, ЯСФАЛТПАША...

85

Анонимен

преди 10 години

Хехехе, как е, как е, греберастите?!

84

Панчо

преди 10 години

".........бил сбаркал,никой не се е родил научен"?!Ти срама нямаш ли бе Боко,колко още на нашия гръб ще има да се учиш?

83

Циника

преди 10 години

***, как ще искаш управлението на една страна?! В нормална държава на такъв като теб и бостан не може да се довери