30

.

преди 10 години

Този въпрос много често се задава Оги , аз не знам какво ще стане, най-вероятно ще дойдат ГЕРБ, които също ще се наложи да изгоним , може би някакъв нов десен блок от престъпници, какво ще стане зависи от нас и от това доколко сме способни да променим нещо. А какво ще стане ако остане правителство с подобни скандални назначения мисля , че не би трябвало да има две мнения. Виж Станишев и "ромите" на Бузлуджа , Салито и Пеевски и си сметни сам.

29

аз

преди 10 години

вместо да се измислят простотии- нека протестиращите да си изготвят план на исканията- какво значи празна оставка- а после на къде-искам да видя ясни и точни искания за реално подобряване на живота на българския народ, а не ЦИРК пред парламента-колкото и да искам да подкрепя стачните действия не виждам защо-нямат алтернатива от протестиращите която ясно да показва подобряване на жизнения стандарт на нас народа

28

Анонимен

преди 10 години

на тия от 7ма и 8ма снимка, някой има ли им телефона

27

жулиен

преди 10 години

Не това е начина.Изработете правилата на промяната,така че всички да ви повярваме и да застанем зад вас.Излъчете знаещи и можещи управленци,които да реализират тези промени и ние ще застанем зад тях.Не повтаряйте грешката на сините,които разградиха и разграбиха България,без да знаят какво следва да се прави след промяната.Без цел и посока сме без бъдеще.Поучете се от мъдрите,а не от ламтежа на група хора,които си препредават властта за собствена изгода.

26

johny

преди 10 години

До АнонименПротестират срещу тъпотията в bg на която ти си виден представител !!!!

25

Мислещ

преди 10 години

Всички против протестите сте комплексари и ви е яд, че побъркваме управляващите! Нека ви е яд, нас как ни е яд, че властта е в бабчетата, кибабчетата и хапчетата?

24

Ив

преди 10 години

до ТHE ПатриотАми радвай се на комунистите и турците тогава.

23

ogi

преди 10 години

До .ти може би в момента си там, добре правителството пада и след това Просто ми е интерсно как тези хора ги виждат нещата

22

Naydenov

преди 10 години

UTRE GI ISKAME CHISTO GOLI PRED PARLAMENTA ...........

21

Анонимен

преди 10 години

Петима тъпанара и две дечица .И 25 журналиста и репортери ,които довечера по БТВ ,Нова и Канал 3 ще ни ги показват до втръсване и ще се мъчат да ни убедят ,че тия пет човека са 500 000 поне.

20

Анонимен

преди 10 години

Гледам на снимките едно 50-100 души и те таковат мамата на столицата?! Е, няма друга държава, която би допуснала това! Протестиращите спазват ли законите или не? Против какво протестират? Против законно избраното правителство ли? Баси тъпата държава, е*си тъпият народ. Колкото по-рано *** и турците ни асимилират, толкова по-добре за нас!

19

Атакист

преди 10 години

Следващата стъпка на тези лежящи *** ще е да си събуят гащите и да спретнат един евин плаж.Няма такива нещастни ***!

18

Izrut

преди 10 години

МЪРЛЯВИ БЕЗДЕЛНИЦИ, ВАШ'ТА МАМА ДЕееее*А!

17

ТHE Патриот

преди 10 години

Ще протестирам аз за предсрочни избори за да ми дойде пак тиквата заедно с коалиция с маймунева и радан къневци,аз трябва да съм мега ***!

16

.

преди 10 години

Когато е блокиран живота на хората , блокирането на улици е не само нормално , но и задължително , то трябва да те накара да си кажеш , че вместо да си напът за работа , където слугуваш къде с къде без осигуровки за 500 лева ,трябва да си на площада до край , защото няма повече накъде , ако не си го разбрал досега , няма идея да ти обяснявам.

15

$?!

преди 10 години

Трябва с едно водно оръдие да ги поосвежат малко..

14

Анонимен

преди 10 години

ZIRK ZIRK ZIRK ZIRK.................

13

FACT

преди 10 години

Егати простотията, погледнете в чуждите сайтове какво пише за нашия "протест", цял свят ни се смее. Как очаквате някой да подаде оставка, като седите и си печете г*зовете под прозореца му?! Заслужавате си съдбата, прости българи!

12

ТHE Патриот

преди 10 години

До 12 там е работата ,че нямат искания това е една безмозъчна сороска *** ,която иска само да дестабилизира дърцавата!

11

vesko02

преди 10 години

Ако управниците ни имаха това въображение нямаше да сме в тази ситуация.