98

61608

преди 11 години

Майче този гей, рожба на тиквата, иска да яхне хората на улицата. Когато хората викаха срещу него и трябваше да отговаря на адски неудобни въпроси, фъфлеше като настинал тюлен

97

viki123

преди 11 години

Барозу скръцна със зъби на Орешарски! В Европа ни чуват и разбират! Довечера пак да повишим глас в ден Осми, срещу червената и всяка мафия!Волен да зарежда пачките има много дни да плаща по фитнесите да му пазат централката, хахахахх

96

Почтен

преди 11 години

Роска, кажи нещо за офшорките...

95

Анонимен

преди 11 години

Щом се ходи спокойно с малки деца по улиците, значи това не са никакви протести!

94

Фидел Кастро

преди 11 години

Дреме ми на мен за "разчувстването" на Плевнелиев . Или за психиатричните нужди на Болен С. или за Карл Май и нашия Винету , или за онбашията Местан .Да си каже Плевнелиев за овшорките в Кипър , а после да "симпатизира" на народа от ,който краде .

93

Хаха

преди 11 години

Интересно ми е след като ви дават по 30лв за да висите на Врабча / доказано дори с видеоклип /, колко ли ви плащат да драскате и да се плюнчите по форумите с антибългарските си коментари... Всяко предателство се връща, имайте го предвид.

92

Анонимен

преди 11 години

До 11Гей парадът е отменен. Като искаш да иронизираш, поне го прави с вярна информация.

91

topor

преди 11 години

Б. Борисов - Президент!!!Колкото и щуро да звучи, най-голям интерес от сегашното клатене(политическо) на Превнелиев има Б. Борисов.Ако Плевнелиев се издъни с тия офшорки, а то натам отива работата, единственият еднозначно ясен и мераклия за Президент в момента е Б. Борисов.Щуро, но не невъзможно!

90

от опит

преди 11 години

Трябва да излезе закон който да забранява воденето на деца от протестиращите. Това не е първомайска манифестация.Там на улицата всичко може да се случи.

89

Юлияна Плевнелиева

преди 11 години

Браво на моето малко мъжленце, довечера като измие чиниите ще го пусна на протеста!

88

Анонимен

преди 11 години

Защо ли имам чуството че ни се подиграва

87

11

преди 11 години

В събота се обединяват гей парада и нощните маратонци.

86

"НЕАМ НЕРВИ&quo

преди 11 години

Г-н президент, неможе ли да отмените с указ мандата на Народното Събрание, и да издадете указ за Велико Народно Събрание. Промяна на Конституцията - да има горна камара, която да контролира рботата на НС(което да стане 120 представители). В горната камара да участват учени, пистатели, артисти, инженери, преподаватели. Да се спре професията депутат(до два мандата). Силна и работеща съдебна система, здравеопазване и образование. ТОВА Е!

85

Анонимен

преди 11 години

Чета коментарите и все повече се убеждавам че или сме уникално *** нация или пишещите са платени.Когато единствената адекватна личност в политиката е оплювана си мисля дали протестите са достатъчни за да се коригират политиците и техните клакьори.

84

Nok

преди 11 години

До rusebornОт ГЕРБ съм ходих на протеста никой не ми е казал и пак ще ходя.Защо ли?Защото недоносеното гейтаче Сергей от трибуната ни нарече ГИОНСУРАТ което ме учуди, вместотака да нарича коалиционните си партнери или измислената си ЖЕНА?Все пак като руски человек мооеше да ни нарече просто ***.Защото тройната (невъзможна по всякакъв природен закон)коалиция е нагла и абсурдна.В събота всички пред НДК!!!

83

boko

преди 11 години

Няма нормален човек които би завел детето си на такова място!!!Продължавайте да се гордеете толкова ви е а...а.Къде ли са институциите?Това ли ви е разбирането за отглеждането на децата?

82

Анонимен

преди 11 години

Стачкувайте , той МВФ ще дойде наесен ...... тогава никой нема да шава ...

81

гербист

преди 11 години

Браво, добре е че президента ни подкрепя. Ние ще протестираме докато постигнем целите си: оставката на правителството и назначаването на наше си правителство на ГЕРБ. Народа това иска и затова протестира.Браво на президента че ни подкрепя, нас гербистите.Признава че ГЕРБ е пътя напред.Хайде довечера още повече протестиращи да се съберем в подкрепа на ГЕРБ.

80

viki123

преди 11 години

До Протест до Дупка!От Атака ли те купиха? За теб знаем, само търговци сте пред централата

79

Василев

преди 11 години

Те не са ***. Те са новите "образовани, интелигентни и човечни", разумно пресметливи и умерено порочни, със скрити послания към обществото, разиграващи "гамбита на лицемера", като младите: Симеон Дянков, Милен Велчев, Николай Василев, Николай Младенов, Яне Янев и мн. други. Те са бъдещето, в което ще живеят и Вашите деца г-н Президент. Насърчавайте ги!