74

Анонимен

преди 11 години

Станишев няма да подава оставка, защото вече са му я поискали и ще го изритат от Бсп

73

Ali Baba

преди 11 години

каква грешка?Промениха закона за ДАНС така че Пеевски да може да заеме поста. Това скъпи не е грешка, това е направено напълно съзнателно. Стига демагогия и наглост! Поне се извини за простотиите които сътвори в последния месец.

72

Нико

преди 11 години

При всяко свое управление, БСП продава БЪЛГАРИЯ на турците!!! Аз съм толерантен принципно, но това преминава всякакви граници. За времето което сега имаха, назначиха само хора от ДПС, това е МЕГА НАГЛОСТ!!! Как ни ги е изсрам да ни продават и да се подиграват с нас!!! Станишев не можеш да предвиди хорската реакция! Та на него въобще не му дреме, че е допуснал грешка, той съжелява, че не бил предвил реакцията!

71

Анонимен

преди 11 години

Грешка е Станишев да е в БСП.

70

Седянката

преди 11 години

Наистина беше грешка.Ахмет Башев трябваше да стане шеф.

69

Нико

преди 11 години

Грешката е в цялата система и хората който се намират в нея, просто не мога да усъзная наглоста с която се действа! Само за по-малко месец, политиците ни направиха толкова грешки, колкото моята глава не може да побере! Аз съм за нова система за избори, макар че живея в чужбина се отказвам от правото си на глас, само и само при следващите избори да няма ДПС!!! Нека всички който имат двойно гражданство или живеят повече от 6 месеца извън БЪЛГАРИЯ да бъдат лишени от това право!

68

Уоуо

преди 11 години

Вън Станишев Ефенди ,щом още вярваш че Пеевски е добра кандидатура значи че и ти за нищо не ставаш ,Пеевски защо не излезна и не обясни че е добър за тази позиция,защото не може да се изказва правилно.Толкова си долен ти Сергейе .

67

Иво

преди 11 години

Ми като не ще сам един мощен шут в *** и да върви на майка си отдето е излязъл. Де.ба и тъпия ***.с. Нагъл та няма докъде. В бсп-то не му вярват той си прави оглушки и има илюзиите че нещата ще се разминат. Тоя протест плъх такъв е много различен от организирания от вас през февруари. Има ваши хора на него, така че си взимаите с олигархски партакешите и право към украйна или северна корея. *** *** *** гей.

66

Анонимен

преди 11 години

То и ти си голяма грешка Съселчо , но и твоето време идва !!!

65

valiant

преди 11 години

Станишев да си подава оставката. Сега ли разбра, че било грешка това назначение. Голяма наглост!!! Как не го е срам да говори такива глупости!!! Политиците (истинските) при по-малки грешки подават оставка, а това е гаф от национално значение. Да гушва Местан и да се снимат пред мемориала на Ататюрк в Анкара, а не пред Каравелов и Ботев.

64

Анонимен

преди 11 години

ха сега да ви видя как ще го свалите тоя от власт..лош материал сте еи,прав беше един там дето го каза...ама нали българина е-не е важно аз да съм добре,ами вуте да е зле,ама не разбрахте,4е вуте това пак сте вие,а сега поздравления

63

Анонимен

преди 11 години

Спинишев,докога ще ви търпим умишлените грешки ,които съсипват България???

62

Анонимен

преди 11 години

Тоя тип е непоправим също като комунист.Дори не е променил начина си на разсъждение.Дори не може да бъде и артист в политиката.От тук нататък ще стои на амбразурата докато обстоятелствата го унищожат.

61

Анонимен

преди 11 години

Слушай какво съсел. Твоите дни са преброени и ще бъдеш съден първо от народа а после от Господ и наказанието ще бъде жестоко защото си си го заслужил.

60

Килюминати1

преди 11 години

Долния еврейско-болшевишки слуга и херсонски *** трябва да бъде изселен от България моментално, Смърт на Ционизма/Болшевизма и проявлението му във всички форми

59

granik

преди 11 години

*** ,турци , мутри и криминални типове превземат милата ни родина. Истинските и чисти българи са отчаяни, дискриминирани и постоянно подигравани и унижавани . Трябва да победим мръсното, долното, черното, ориенталското, грозното ,чалгаджийското, миризливото, турското и ***.

58

висок

преди 11 години

Никаква грешка няма, пак Пеевски предложи! Никаква оставка. Ако има избори за шеф на БСП, аз ще гласувам за Станишката!!! Ако дойде някой умен, грамотен шеф и вдигне БСП на крака? Ко прайм, пак 45 г управление на БСП??? Никога, само Станишев, само той може да ликвидира БСП и да я заличи от живота. Само той може да я изпрати на бунището на историята. Защо протестирате срещу него, напротив , само Станишев, само Станишев, никаква оставка...Само Станишев ще ликвидира БСП. Слава на Станишев.

57

Шоп

преди 11 години

Освен Бригадир Аспарухов не виждам кой друг да оглави ДАНС !

56

Джедай мастър

преди 11 години

До 48 Я не говори глупости, платен драскач. Хората излязоха на улиците, защото им се гадеше от цинизма и дебелоочието на Буда и Цвинокио. Затова и гласуваха за комунистическата ***, не защото ги подкрепят, а защото искаха да изгонят Шебеците. И какво се случи - по-малко от един месец, след като ги избраха, се подиграха с народа, като назначиха най-мега шебека, на един от най-отговорните постове в страната. Не трябва да се оставят да работят, а да се пръждосват. Тези гадове не ни мислят добро

55

Анонимен

преди 11 години

"В телевизионното студио той преброи, че събралите се пред Министерски съвет са около 5000 хиляди и подчерта, че милион и триста са тези, които подкрепят настоящото правителство."Нямам думи за тази наглост.