254

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 11 години

Когато човек в стремежа си да прави добро се окаже неразбран, това може да го срине....За тези *** някакъв морал няма ли? Как да разберем един *** и *** човек, чиито стремеж беше единствено да облагодетелства себе си и кръговете около него

253

Анонимен

преди 11 години

"СОФИ МАРИНОВА ОТ БАНКЯ",ПОЗНАВАТЕ ЛИ Я?

252

Анонимен

преди 11 години

Е ква интелигенция е Буда бе???? Тоя не може и името да си напише, един език не знае и сам признава, че е ***

251

Криворазбрана демокр

преди 11 години

От кратуна кратунки,от *** маймунки.....

250

Анонимен

преди 11 години

Абе той и Лъчо Мозъка беше лекар, ама вижте как свърши! Около Бойко няма нито един читав човек. Не вярвам и на сестра му

249

хадес

преди 11 години

До Анонимен 343Ехо, слез на земята....Точно простотията ни управлява последните 4г и затова я докараха до тук

248

Анонимен

преди 11 години

Никой да не сии прави илюзия, че Буда е оставил сетсра си да живее, както преди. Със сигурност текат реки от пари към нея, ама го играят скромно, за да не предизвика съмнение

247

Пешо

преди 11 години

Брат ви по добре да експериментира с властивите си умения върху вашето семеиство.За управлението на държава трябва акъл а тои такъв няма.

246

Анонимен

преди 11 години

До KOMUNAZITE, IZVINIAVAITE, CHE D-R KRASIMIRA IVANOVA NE DEMONSTRIRA KOZMETIKITE I FUSTITE NA MASLAROVA, ILI GUVENDIISKOTO POVEDENIE NA MAIA GALEVA. EDINSTVENOTO,KOETO PREDSTAVIA E SKROMNOST, CHOVECHNOST I INTELEGENTNOST.

245

ааа

преди 11 години

Като чета коментарите на тиквенитв семки и се забавлявам искрено,стигам до извода,че и те като татко им Тиква имат две отличителни черти,едната им е отзад,а втората е,че за тях има два вида хора в БГ-комунисти,макар да не знаят какво е комунизъм и служители на ГЕРБ ООД,наебани от комунистите!:))) Пази Боже,*** човек да вземе власта и да се възпроизведе!!!!!!!

244

ВЪЗМУТИТЕЛНО

преди 11 години

ТИЯ БРАТ И СЕСТРА СПИРАНЕ НЯМАТ.САМО ТЯХНАТА МАЙКА Е УМРЯЛА,САМО ТЕ СА БОЛНИ,САМО ТЕ ИМАТ ПРАВА.А БОЛНИЯ И ИЗМЪЧЕН НАРОД,НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ТОЯ ПРЕСТЪПНИК,ЛЪЖЕЦ И НЕКАДЪРНИК БРАТ Й БОКО,КОЙТО УМИРА ОТ ЗДРАВНАТА МУ РЕФОРМА,РАЗСИПВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА,БИЗНЕСА,УЖАСЯВАЩАТА БЕЗРАБОТИЦА-ЗА ТОВА ХИЧ И НЕ ГИ Е ЕНЯ КАКАТА И БУДА Й.

243

червена баба

преди 11 години

Сега поне няма да се чудим къде се дяна Бочко....явно се е скрил под полата на Кака

242

Съдба

преди 11 години

МИЛА КАКО НА бОКО,СНОЩИ СЪНУВАХ, ЧЕ СЪДБАТА Е РЕШИЛА ДА БЪДА СЛЕДВАЩИЯ ПРЕМИЕР НА Б-Я.СЕГА КАКВО ПРАВИМ?

241

пенчо

преди 11 години

По-грозна е дори от брат си! А с това последното изказване започвам да мисля, че е и точно толкова *** (освен ако не е само и единствено сестринска любов).

240

Павлина

преди 11 години

До rwldkvw,няма да подкрепя петицията. Харесвам Слави Трифонов,макар да има и доста кусури. Той засрамва всичката платена журналистика.Винаги е опозиция на властта.Все пак това е шоу.С каквото може с това критикува. Не си ли спомняте песните за Жан Виденов, после Костов го навря в миша дупка ,защото не му ходеше по гайдата. Харесвам "Шоуто на Слави"!

239

Анонимен

преди 11 години

Абсолютна наглост. Предали били брат и....а той предаде България

238

Анонимен

преди 11 години

не я ли виждате, че е за психиатрия жената

237

куку руку

преди 11 години

За Борисов властта никога не е била самоцелТези до кога ще ни се подиграват? Не само че е самоцел, а вече е въпрос на оцеляване

236

до "защо"

преди 11 години

защото герб най-много се натрапват с неизчерпаемата си простащина, затова!

235

baceto

преди 11 години

Бате Бойко има много приятели,но не са от народа0Мишо бирата, Вальо Златев и т.н се случайни момчета