74

ГербеХейтър

преди 11 години

Във форума трима *** с по10 ника могат да надвият 20 с по един ник , но на изборите едва ли !!!П.П. И да не забравите да носите контрабандни цигари и динозавърско ирландско на Цвъки и Миро Мършата в затвора!!!:):):)

73

Иван

преди 11 години

Просто искам една боза от 6 стотинки!

72

Oleee до 123

преди 11 години

Ти ако станеш министър на икономиката със сигурност ще е така. За щастие тебе няма кой да те избере, защото както сам признаваш нищо не разбираш. То и бизнесмен не си бил, камо ли идеален, както си личи по думите ти. |тъй-че с тоя гербажийски популизъм няма нужда.

71

Иван

преди 11 години

Не съм политически обвързан, но конкретно за тази кандидатура бих гласувал с две ръце. Изключителен финансист, най-добрият в държавата! Сериозен човек, говори малко но казва много, не се впуска в глупави спорове, безспорен ерудит с който се съобразяват всички. Вчера в панорама ми направи впечатление, как В. Горанов просто мълчеше като ученик пред учителя си, какъвто всъщност е бил на Орешарски. Абе сериозните хора си личат от километри.

70

Анонимен

преди 11 години

Лоялноста и почтеноста я видяхме още по време на седенката!!! Нещо ново,нищо!!!Горките,как си мислят,че премиера ще бъде тяхен!!!Още едно излъгано овчарче!!!

69

Анонимен

преди 11 години

абе комунистите все плюват костов и то най вече заради финансовата му политика а сега искат да използват неговия финансов министър. нещо имат раздвоение на личността в тази партия

68

анонимен

преди 11 години

Хахахаха ей не мога да сдържа сълзите , в тоя форум е толко весело .Евала давайте в същия глас.

67

антикомунист

преди 11 години

Хептен да ни довърши!!

66

Skud

преди 11 години

Понеже много сме чувствителни по темата минало - да си знаете от сега. Орешарски беше дясна ръка на Георги Найденов/ 1- во главно, ТЕКСИМ БАНК/ . АКО НЯКОЙ СЕ ПОРОВИ ЩЕ НАМЕРИ ДОСИЕ ТАМ НЯКЪДЕ.Иначе всички са големи специалисти само в едно - краденето в полза на нашите. Орешарски обличаше във финансова риза далаверите на ТРОЙКАТА.

65

Анонимен

преди 11 години

По времето на имотния балон аз бях успешен бизнесмен, той беше успешен министър на финансите. Аз продавах мечти на англичаните, имах кинти ,харчех......Това прави ли ме много добър ,даже идеален бизнесмен ? НЕ ! Сега духам супата, нямам 1 лев. Това прави ли го Орешарски много добър финансист ? НЕ ! Просто случи на време дето можеше да се харчи с лекота и да се прибира с лекота !Окончателното унищожение ще дойде ,ако той стане Министър-председател, а аз -шеф на икономиката на България !!!!!

64

Oleee до 106

преди 11 години

Че той дянков вече тегли 4 млрд. кредити селчо. Освен тях изпапа и 4 млрд от фискалния резерв плюс 2 млрд. от здравната каса. Прочети новините - дянков не е номиниран никъде от герб. Егати `добрия` финансист щом и собствената му партия не го иска! Заради него фалираха 30 хил. фирми за 4г. Пълен некъдърник и *** на мвф. Мислете малко с тия празни глави ей!

63

Не е лошо!

преди 11 години

Орешарски всъщност е много приемлив избор. Него биха го подкрепили не само социалистите. Съчетанието между висока експертност и липса на Бай Ганьовщина е нещото ,по което коренно се различават с Борисов!!На мен лично отдавна ми писна показната селтащина на Бистришкия тигър!!

62

109

преди 11 години

Може и да е крал, но поне остави хазната пълна. За разлика от "честния" Дянков, които я изпразни напълно.Точно Орешарски беше първия, който сви перките на Лъжливото овчарче Боко в началото на мандата на ГЕЙБ.

61

анонимен

преди 11 години

Ама каква забава ,какво шоу . Боб да ядат развлекателните предавания вечерно време. Е нее истина какви полу човеци сме .Утре Бай *** ще каже ,че е ескимос и ние ще викаме УРА .

60

гражданин

преди 11 години

Бях на един конгрес на СДС И като стана Орешарски като почна една реч И си викам ето това е точния човек Тои ще оправи нещата Ама като стана министър друго стана и накрая 500 000 дефицит Абе аз съм на принципа златен да е като свърши мандата нов човек да го замести Вече видяхме ко свърши ...

59

Анонимен

преди 11 години

Тоя е неадекватен ! Вервайте ми ! Спаси го единствено времето в което беше финансов министър- имаше кинти и англичаните купуваха като луди бетонните простотии по морето.....

58

пипи

преди 11 години

нещо сте се объркали ми се струва

57

Анонимен

преди 11 години

За мен Дянков беше номер 1. Да, трудно живея но на децата си борчове няма да оставя. Абсолютно безотговорно е да вземеш кредит сега, да щракаш с пръсти две години а после поколения да плащат.

56

Анонимен

преди 11 години

комунистите не могат да извадят един читав техен човек които да става за нещо, а орешарски просто ги използва.

55

Oleee

преди 11 години

Не ме интересува дали е от БСП, а какво може. В случая Орешарски е много добра кандидатура. Всеки който е завършил УНСС знае, че е кадърен, а не популист. Орешарски наистина може да ни изкара от блатото на герб. А мен това ме интересува - да живея по-добре и да имам перспектива за развитие. Сигурен съм, че няма да размахва постни пици и да казва само не. Най-вероятно ще гласувам за първи път.