284

Анонимен

преди 11 години

Защо Стойчков се слага на Герб някой знае ли

283

баба Пена

преди 11 години

Моята партия са села, градове, в които съм бил между хората,това казва той,а в неговото село Ясно поле,пловдивско ,дали е ходил от год.откакто дядо му е починал.Пиша това ,защото няма никъкво уважение към своите близки...

282

Анонимен

преди 11 години

Ицее що не станеш министър на външните работи тая наша държава и без това е изкукала

281

anys shepti

преди 11 години

nadrysania stoikov e pravolineen ***

280

Анонимен

преди 11 години

Майка съм но три деца повече за Герб няма да гласувам докато съм жива

279

Анонимен

преди 11 години

тия Герб си мислят че българина яде доматите с колците бе ей ей толкова нагли не е имали но българина ще им го покаже четвратит

278

znam

преди 11 години

do 338и мислиш че икономист знае какво му трябва на спорта? Нали това е проблема - всеки се занимава с мещо което не му е работа. На спорта му трябва спортист. И то - професионалист. Еми ? Кравата незнам къде си я водиш селянино, но явно си купуваш мляко от Кауфланд- за да изтичат парите ти в ръцете на чужди държави. С това мислене - закъде сме бе хора , дръжте сеприлично,Стоичков няма да става премиер. Тпй е експерт - в спорта ! За там съм с 2 ръце.

277

Анонимен

преди 11 години

като е велик футболист,ше му дадете ли да излекува болната ви крава бе селяни?за футболния терен трябват футболисти,а за управлението на страната---икономисти.

276

да бе да

преди 11 години

поклон пред таланта му като футболист, но по манталитет си е като Бойко. Не му вярвам, че е с народа.Бойко не е народа.

275

до 334

преди 11 години

гербаджияя съм

274

Анонимен

преди 11 години

ей Ицо ако си от Герб мисли му повече нема да те погледна в очите

273

Анонимен

преди 11 години

Какъв е г.з. на кюрда!?... Червен!

272

44

преди 11 години

НА ТОЗИ МОЗЪКА Е В КРАКАТА ,ГЛАВАТА Е ПРАЗНА

271

666! СУПЕР...

преди 11 години

Имам достатъчно пари, за да извадя 10 000-15 000 лева"... *** СА И ТУКА...!

270

znam

преди 11 години

До 329ОК ! Казвай кой да е ? Отричаш - но не предлагаш. Кво само ревете като девственици тука ? Не искам тозиииииии, мнееееее, простааааааакк.......да не се разревете само. Ицо може да не разбира от политика, но е от времето когато ДЮШ изкарваха момчета като него - от селото до А група. Не е прочел една книга сигурно, но знае как се подготвя един спортист, знае какво му трябва, знае какво е да имаш клубна карта на любимия си отбор и да заведеш детото си да гледа мач.

269

До 327

преди 11 години

Изпий си хапчетата от психиатъра и си лягай. Министър на спорта ***. Не благодаря. То трябва и образователен ценз, ако не знаеш. С шутове не става.

268

До 322

преди 11 години

Ти си по-*** и от Стоичков. Не знам защо ненормалници като теб коментират винаги нещо друго. Никой не казва, че не е бил много добър футболист. Въпроса тук е, че *** като него няма място в политиката. Това са две различни неща, ако схващаш.

267

znam

преди 11 години

Ицо винаги е симпатизирал на ГЕРБ. Да но какво от това - нека , но Ицо много се е напатил от Българските мизерии и ще има яко шутове по всички гадове като почне от Перуката ! Не виждам какъв е проблема - спортен миснистър да е той -примерно.На финансите - друг който е доказал, независимо от коя партия е. Съединението е силата. Толкова ли не можем да се съберем патриоти от различни партии в името на България - с една единствена кауза - премахване на беднотията !

266

Анонимен

преди 11 години

може да е постигнал успехи,но се отказа от българия.нима при това положение може да му се вярва,че ще защитава българските интереси.

265

Анонимен

преди 11 години

стоичков , поне си казва истината , масларова , р.петков , р.овчаров , може да са с по-богат речник , но са пълни *** , доказали се само в кражбите