95

Анонимен

преди 11 години

"Партията събрала 55 213 подписа при необходими 7000 валидни за регистрация."Това ли са само поддръжниците на ГЕРБ?Та те няма да прескочат и 4% бариера!

94

BULGARIA

преди 11 години

MAI 6E DIGAT ZAPLATITE minimalnna 3000leva pensia 1000 tok 15 stotinki voda 6 stotinki hlqb 18 stotinki benzin 45 stotinki dizel 39 stotinki za tva se glasqt

93

Анонимен

преди 11 години

Единственото им спасение на герберите е депутатски имунитет, иначе Бойко ще трябва да отговаря за Мишо Бирата - как точно му спря митническата проверка, после ако се появи някой прокурор с топки, може и да разследват как така Мишо бирата се спомина на 40 от болет от която умират 80 годишните, после пък и жена му взе така че от "мъка" се спомина - направо работата е за доживотен затвор

92

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ!!

91

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 87Не е ПЛУТОКРАЦИЯ, а КЛЕПТОКРАЦИЯ.

90

Анонимен

преди 11 години

Герб и Бойко Борисов са оригинални като Турски анцунг

89

възмутен

преди 11 години

Поведението на ексуправляващите говори само по себе си! Това служебно правителство, тази ЦИК и Негенцова, която не виждаше нищо нередно в носенето на чувалите от гербаджиите; този Константинов от Информационно обслужване, който явно е за ГЕРБ; всички правораздавателни органи, назначени от ГЕРБ и явно обвързани с тях, като пример прокурорката от Килърите - партийно назначение.... За какви честни избори става въпрос? Тези нямат умствен капацитет да осъзнаят какво причиниха на държавата, а вземат ли властта отново - е......а ни е мамата! Те с над 10 милиарди заварени пари не дадоха и лев на хорат

88

Анонимен

преди 11 години

За ужас на народа си добре !!! то няма нормален и трезво мислещ човек да те обича. Що пипна изсъхна. Здравеопазване Икономика Образование Земеделие Енергетика Промишленост Туризъм Транспорт само хазарта остави с ниско ДДС да можете да перете парите от контрабандата на цигари и петрол с физкултурника Ц.Ц.

87

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се въведе закон : Партия , която е абдикирала от властта , да няма право да се кандидатира отново във властта!ГЕРБ-ерски нещастници , ако можехте да управлявате , нямаше да избягате като мишки!

86

Анонимен

преди 11 години

Ех, дано тези 50000 подписа да се пазят някъде, че като дойде време за бесене да знаем кой е виновен.

85

...

преди 11 години

30ти, Първо не съм у дома, а съм в МОЯ офина *** МОЯТА фирма. Имам назнаначени 11 човека, кото работят при мен от години и не съм уволнил или съкратил нито един от тях. Колкото и да е трудно в момента няма забавяне на заплати и осигуровки. Внесъл съм всичко дължимо на държавата. А ти ми пишеш на шльокавиза и ми държиш сметка. ПС: Някои хора имат и компютри на работа, *** ти на струга няма как да го знаеш.

84

TankoBG_

преди 11 години

Пак ще сме номер едно. За разлика от Българската *** Партия (след коалицията и с *** барони, царе и велможи)

83

Доктор Дулитъл

преди 11 години

Тези е.аха майката на държавата и пак се бутат да са първи .Абе няма ли лудници в тази държава да ги въдвориме там с предимство ПЪРВИ!!

82

до 71

преди 11 години

Самозапалилите са хора със слаба психика.За мен те не са символ на абсолютно нищо.Самоубиват се така,както хиляди други по света.Вместо да се борят,избират да избягат и да оставят жени,деца и родители да ги жалят.

81

Анонимен

преди 11 години

A pomnite li maslarova kakva ka6ta ima i kakvi gerdani i obici i palta ima6e i ima a vie bqhte goli4ki

80

Анонимен

преди 11 години

Това управление на ГЕРБ се оказа най-неудачното.Пълна мизерия,безработица, високи цени, яко крадене, чистка на кадърните хора и замяната им с "Калинки" с фалшиви дипломи....и се чудя още на мазохизма на тъпите поддръжници на Б.Б. Как може да величаете човек който е милиардер за наша сметка, докато майките, пенсионерите и хората тънат в заеми, нищета и мизерия. Заслужавате си хала на който сте!

79

Анонимен

преди 11 години

БИИИ ЦЕЦО ПО ГЛАВАТА БИИИ, БИИИ, БИИИ...ДОЛУ МУТРИТЕ

78

aaa

преди 11 години

Дупеликия си носи хартия. Ама трябва да е тоалетна..

77

Анонимен

преди 11 години

Ezak tolkova ste kompetentni 4e nikoi nemoje da mi otgovori za dogan i sergei

76

Анонимен

преди 11 години

МОЛЯ ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ ДА ОСВОБОДЯТ ДЕТЕНЦЕТО НА БРЕНДО,ВСЕ ПАК ТОВА Е ЕДНО НЕВИННО ДЕТЕ