112

Анонимен

преди 11 години

До имигрант,Аз пък си мислех за германските и полски танкове, които окупират Чехословакия през 1938 г с одобрението на англия и Франция(Мюнхенската конференция)

111

abvlado

преди 11 години

Между Сталин и Хитлер има много малка разлика. Обаче м/у Немския и Руския народ разликата е колкото голяма планина.Руснаците са общественно импутентни, не ги интересува, че Сталин е избил 30 мил. граждани без юридическа вина. Още няколко милиона са умрели от глад по време на колективизацията на земята. При Хитлер е нямало дори един гладен. На никой не е взел нивата или фабриката.

110

Луд

преди 11 години

Прочетох само заглавието.Коментари няма да чета .Със сигурност пациентите на Карлуково пишат тук.

109

Ето ме

преди 11 години

Един ден Бог лично ще ги изложи на показ пред всички и ще разберем дори това което и те не знаят за себе си но ужасяващо ще е наказанието им и за техните последователи...

108

Анонимен

преди 11 години

"Сталин или Хитлер - кое е по-малкото зло?"Кое е най-голямото ЗЛО, и кой извършва ГЕНОЦИД, всеки може да го провери. Сравнете населението на България, Русия, Украйна и други православни държави през 1990 и 2013 г, и ще намерите отговора

107

aaa

преди 11 години

комунисти и монополите са по голямото зло за нас

106

Angel

преди 11 години

До roninГений на всички времена, владетел на 7те кралства и главен канцлер на Юпитер !

105

Тук спор няма

преди 11 години

Ту спор няма.Сталин е по големият звяр.Хитлер ако е избивал милиони с вяра в една идея, за чистата раса.. Сталин е избивал наред.. и свои и чужди.. стига просто да не му харесват или противоречат!

104

имигрант

преди 11 години

След като Хитлер и Сталин нападат Полша от две страни, ГЕСТАПО и НКВД си устройват съвместни конференции на които НКВД като по-опитна организация обучава ГЕСТАПО как да се справя с местната съпротива.Има поне няколко документирани срещи.Прословутия съдия Роланд Фрейзлер от така наречения Фолксгерихтхоф (преведено означава Народен Съд - колко познато, а?) е бил в руски плен през Първата Световна Война и е минал съветски превъзпитателен лагер! Доказателствата са много и страшни!!!

103

Анонимен

преди 11 години

Слава Великому Сталину

102

имигрант

преди 11 години

"Сталин или Хитлер - кое е по-малкото зло?"Категорично, твърдо, недвусмислено, сто процента е сигурно, че Хитлер е по-малкото зло!!!Сталин е хиляди пъти по-голям кръволок и сатрап!Истината е, че Хитлер е бил само скромен ученик на Сталин, и това е причината за Втората Световна Война - защото Сталин е бил прекалено самонадеян, и е бил убеден че неговият ученик няма да го нападне, защото се бои от него!

101

БЪДЕЩЕТО

преди 11 години

принадлежи на НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА ! Няма по- справедлив и жизнен строй от НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА ! ФЮРЕРЪТ е единственият велик политик и лидер, който ни е обичал !!! Нямало е и няма да има втори извън Германия !!! S i e g h e i l !!!

100

Анонимен

преди 11 години

Журналята да проверят кой кого нападна през 2008.Колкото до спора Хитлер или Сталин - типично американски *** вапрос.Оговорат ми е крайно *** - нито един от двамата. Тази война и тези строеве не трябва да се повтарят.

99

Коста

преди 11 години

едно е сигурно, че и при двамата нямаше да има проблем с ***, и такива като Брендо и Маргините щяха да чукат камъни в Белене и никой нямаше да чуе за тях! Но това е положението Минке, такива мутри и *** са на мода днес и нищо не може да се направи!

98

Гьобелс

преди 11 години

Извадки от статията:"пише BBC.""казва един грузинец.""казва 39-годишната Лела""казва градски служител.""допълва той."Да не си мислите, че това е ПРОПАГАНДА?;-))

97

Анонимен

преди 11 години

Според мен, комунизмът е пуснат за да се измери простотията на хората и докъде могат да бъдат яздени безропотно. Като свърши тестът и СССР ( сяка сутрин *** рано:))))) ще приключи. В навечерието сме:))))

96

Анонимен

преди 11 години

нещастниципо-префинен и циничен геноцит от този от втората половина на миналия век не е ималообхваща всички континенти и в края на века и българиятова истината но е нужен поне малк мозък за да се сетиш защо ти пробутват подобни материалчета

95

Анонимен

преди 11 години

100, тежко просто парче си! Първите концентрационни лагери са на англичаните. В днешен ЮАР! Тях мразиш ли ги, човеколюбецо?!?! *** на квадрат, неуки и нечели история! После що имаме Тикви за министри! Ами то е ясно!

94

Анонимен

преди 11 години

Така е - най голямата грешка на Хитлер е, че не е осъзнал къде е истинския проблем, вместо да изтреби ционистите, той им се остави да го манипулират да трепе евреи, чието единствено престъпление е каквото на всеки друг - глава, напълнена с глупости от "лидерите"И не че нещо, ама ако Хитлер беше спечелил войната, тая помия в момента нямаше да я има, щяхме да се намираме дълбоко в центъра на Германската империя, да си караме баварците и да пийваме хладна австрийска бира...

93

Анонимен

преди 11 години

Какво да избере човек между чумата и спина?Всеки подобен избор се превръща в една голяма перверзия.Изберете нормалността,хора!И бдете!"За да успее злото, достатъчно е добрите хора да не правят нищо