20

Далай Лама ли?

преди 11 години

До ДокторВ България всички пълнолетни хора са рисков контингент за развитие на атеросклероза - болест на кръвоносните съдове От къде да си закупим премиер без отлагане на масти върху съдовете си ли? Може би такъв е Далай Лама?

19

Др. Първанов

преди 11 години

"и е дадена пълна свобода на президента в този момент Майко мила !... Нали президента е независим? Как изобщо може да се говори така. А Цуцу, ей тъй опулено ще гледа на 12 май, когато другаря станишев ще го нацепи с поне 25% отгоре!...Пожелавам им на всички некадърни калинки, никога повече да не помиришат 4%. Бегом по селата да копате картофи.

18

Анонимен

преди 11 години

ОНЯ НАД СТАТИЯТА ГЛЕДА КАТО НААКАН!!!!ДАЖЕ ПРЕДОЗИРАН.

17

Анонимен

преди 11 години

Може би проблемите са били на лице през тези 23 години, но имаше места, където хората ги споделяха - в партията си, в синята коалиция, в синдиката си. Постепенно с оформянето на политически елит стана откъсване на хората от тези институции и се появи тази партия на малцинството - Герб, която неизвестно как набра инерция и се намърда във властта. Нямаше ясни послания за настоящето, а посланията , които изпращаше срещу тройната коалиция не бяха последвани от действия за възстановяване на справедли

16

Го

преди 11 години

Герберчетата ВЪН!

15

Анонимен

преди 11 години

"дадена пълна свобода на президента в този момент-кои сте вие,че ще му давате пълна свобода.Думите му означават,че Росенчо продължава да е кукла на конци.Икономическите кръгове му били виновни.Нали дойдохте на власт,за да ги разбиете?Този чува ли се какво говори?Щелеи да работят за социалната политика-с какво бе ЦЦ- с неработеща икономика,застаряващо население и увеличаване броя на ***.Всеки допускал грешки-защо не се вслушвахте в обективните критики,а говорехте само за магистрали?

14

Доктор

преди 11 години

Не искам такъв премиер!Омега-3 мастни киселини са силно препоръчителни за състоянието на Борисов, но той би могъл да си ги набави и без синтетика, а само чрез хранене с риба. Освен тях той можел да пие и екстракт от гинко билоба за регулиране на натрупванията по кръвоносните съдове.

13

анализатор

преди 11 години

Цветанов какво се чуди , че е имало толкова дрогирани, ултраси и за първи път ли разбира, че това са си едни поръчкови протестиНа тях обаче отидоха и много хора, които са недоволниОще в началото на управлението на ГЕРБ се разбра, че в социалните мрежи се заражда недоволство и какво направиха управниците от ГЕРБ? Повикаха ли за разговор хората , които недоволстваха в мрежата? Направиха ли кръгли маси. Не. Те забраниха "читанка" и не разговаряха с хората. После сайтът тръгна пак без реакция

12

Анонимен

преди 11 години

Бсп-та,Гербове,Дпс-та да си заминават ! Искаме ви извън границите на България !

11

Доктор

преди 11 години

Не искам такъв премиер!След време, по лекарска преценка на Борисов ще му бъдат изписани и по-суровите бета блокери, които регулират сърдечния ритъм. Хранителни добавки в медикаментозното меню на премиера също не липсват.

10

Mr. Jack

преди 11 години

4 години имахте пълна власт. Нищо не направихте. Само пускате разни слухове на хората, за да ви вярват колко сте честни и невинни. Защо няма нито един осъден?

9

@@@

преди 11 години

Супер.Новият кмет ще се казва Иван Потник.

8

Надзирател

преди 11 години

"...и е дадена пълна свобода на президента в този моментШестака верно ли го е казал това нещо? Нагло к.пеле си бе и нагло си остава!

7

Доктор

преди 11 години

Не искам такъв премиер!Борисов обаче в бъдеще ще трябва да пие илачи всеки ден оттук нататък до края на живота си, част от които имат неприятни странични действия. На първо време, до нормализиране на кръвното му налягане и избягване на бъдещи кризи той ще пие само диуретици, които отвеждат насъбраната вода в тялото му навън

6

Анонимен

преди 11 години

еи нагляр нагъл бягаите с бойко от БГ,че ще ядете огъня

5

Анонимен

преди 11 години

Късно е либе за китка!

4

Анонимен

преди 11 години

Цветанов ще не вземе да се гръмне!

3

Анонимен

преди 11 години

Алооо,6-те апартамента!Вземете си това недоносче Портних в София!Нова пионка на *** не ни е нужна!

2

Анонимен

преди 11 години

Кои са тия "определени" кръгове и кои са тия "определени" кандидати *** Цвъцке ?Кога ще се научите да говорите направо и да кажете истината ? А стига вече с тоя комунистически метод на изказване и с тия секретности. Няма да стане.Да разбираме, че те е страх от тия "определени" кръгове ли ? Че къф министър си ?

1

Анонимен

преди 11 години

Този път няма да го позволим ! Само Народът може да си е шеф !