71

Анонимен

преди 11 години

До Кутевчета???*** си като Тиквата!Това,че свинкята Фидоска е дебела,аТиквата е пожарникар,не е причина да бъдат свалени от власт!Причината е тяхната некадърност!

70

А-ха!!!

преди 11 години

Нали ви беше много успешно управлението? Нещо много грешки взехте да отчитате!!! Оня се бил улисал с асфалта и не обърнал внимание на народа и на бедността, друг не бил вдигнал дефицита прозрачно (!!!), пък то не бяха калинки, министри от ктъстовища, нелегални продажби на цигари по интернет... Абе въобще - *** и некадърници!!! Дано нямат втори шанс!!!

69

йордан

преди 11 години

отнася се за 88

68

фашист

преди 11 години

протест срещу протеста

67

Кутевчета???

преди 11 години

Кутевите, марш на оперативка!!! Инструктажът трябва да се смении!

66

Кутевчета???

преди 11 години

Простите комунги, пак обърнаха народът срещу себе си! Който копае гроб, сам пада в него! В тиквите ви се въртят вихрушки от червени акита, а АЗ И МН ДРУГИ ХОРА ПАК ЩЕ ИЗБЕРЕМ ГЕРБ!!! И накрая ще ви пофребем с все Беленето ви!!! Да видим тогава как се възкръсва?!

65

Ейй

преди 11 години

А, машала, бютифул миит, стига политиха, а'й на манжата. Ахлааа -баее -тахурбен миллах иш дебллах гъаасс. И на всеки ъгъл дюнер кебап.

64

йордан

преди 11 години

Позитанския кхмер, номер 78 пак започна да ни убеждава колко са добри Станишката и Местан. Спри да онанираш по форумите и да мислиш другите за ***.

63

Анонимен

преди 11 години

Лилито е една от малкото що годе кадърни в тоя кабинет от калинки.. мисля,че в една по-нормалмна и декомратична партия може да се справи доста добре където няма да има шеф ненормалник генерал пожарникар премиер мутра охранител футболист на година

62

Анонимен

преди 11 години

Гласувам само за АТАКА ! Цялото семейство и всички приятели са на това мнение.

61

Кутевчета???

преди 11 години

СКУКААА СТЕ!!!

60

Анонимен

преди 11 години

Цялата работа беше уж демокрация ,а целта да се затворят производствата на държавата за да не можем да пречим на държави като Германия и Франция да произвеждат и продават скъпата си продукция За тях не сме пазар , но бяхме голяма конкуренция във всеки град имаше по няколко завода На ви свобода и демокрация , ама даите си заводите и националните богатсвтваЗа награда ще ви приемем в ЕС ...смешки

59

Кутевчета???

преди 11 години

Мн е скучно да пишеш по форуми пълни с комунги! Трябва сам да си задаваш въпросите и после сам да си отговаряш! Никакъв аргумент, само чат-пат "Да живее Буда". Предлагам Позитано да инвестира малко повече в НЕКАЧЕСТВЕНИЯ СИ МАТЕРИАЛ!!! Би било полезно да вдигнат интелектуалното ниво на пропагандата, че иначе всичко се обръща срещу тях самите!

58

Анонимен

преди 11 години

TEZI MRASNICI OT GERB EDINSTVENO PODKREPQT MONOPOLITE ,SASIPAHA MALKIQ I SREDEN BIZNES .A TAZI LAPANICA KOQTO DADOHA NA MOBILNITE OPERATORI EFEKTA E SAMO ZA TQHNITE DJOBOVE ISKAM NQKOI DA MI KAJE ZA 2012 KOLKO POVE4E PARI E SABRALA HAZNATA OT TAZI OPCIQ SAS SVARZVANETO NA KASOVITE PARATI ?INA4E OT CQLATA RABOTA MOBILNITE OPERATORI SI RAZDELIHA 60 000 000 LEVA + NQKOLKO OT FIRMITE VNOSITELI NA SAMITE KASOVI APARATI ,I DA NE ZABRAVQME SUPER GNUSNOTO DJUDJE DQNKOV KOITO SASHTO E VZEL .DOLU GERB

57

Анонимен

преди 11 години

ИМАМ ПРИЯТЕЛИ КОИТО СЕ ВЪРНАХА ОТ ЧУЖБИНА В НАЧАЛОТА НА 2008 ГОДИНА. БЯХА СПЕСТИЛИ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЕВРА. ИНВЕСТИРАХА ГИ ВЪВ СОБСТВЕН БИЗНЕС И СЪЗДАДОХА РАБОТНИ МЕСТА. БИЗНЕСА ИМ ВЪРВЕШЕ ДОБРЕ ДО МОМЕНТА В КОЙТО ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ. САМО ЗА 2 ГОДИНИ ФАЛИРАХА И ИЗГУБИХА ВСИЧКИ ПАРИ КОИТО БЯХА ИНВЕСТИРАЛИ. В МОМЕНТА СА БЕЗРАБОТНИ И ОБЕЗНАДЕЖДЕНИ. ВСИЧИ ПАРИ КОИТО БЯХА СПЕСТИЛИ ЗА 10 ГОДИНИ РАБОТА В ЧУЖБИНА ИМ ИЗГОРЯХА. И ТАЗИ ЩЕ НИ ГОВОРИ ЗА ГРЕШКИ. ЕКСПЕРИМЕНТИ НА ГЪРБА НА НАРОДА СИ ПРАВЯТ.

56

Анонимен

преди 11 години

*** електорат, проста партия!!! Ще гласувам за герб, разплетете си чорапите!!!

55

Кутевчета???

преди 11 години

Тука драскачите не успяха да разберат, че като напишат "фидосова е дебела" или "боко е пожарникар" няма да спрат хората да гласуват за герб!!! Кутевчета, аргументирайте се, кажете нещо смислено, отговорете на 1-2 въпроса..Жалки сте така, нищо сериозно не ви раздат главиците. Единствената използвана пропаганда от младежкото бсп е" боко е буда", но за хората, които гласуват това е малко несериозно!

54

Анонимен

преди 11 години

Най-голямата грешка е симеон дянков. Сега ще е нова катастрофална грешка, ако управляващите вземат да слушат мъдрите съвети на другарката кристалинка георгиева, която си държи на своето да не се правят заеми и че доходите на българите са им достатъчни. На някои да, георгиева и не брои другите явно.

53

Непозната

преди 11 години

Упорито се говори, че Лилето със златния медал била любовница на премиера в оставка сиреч Боко Тиквата. Интересно дали е вярно това.

52

Анонимен

преди 11 години

Спомням си предупрежденията към Борисов, че с ножицата ще си резне мъжкото достойнство.Направи повече - резна си политическата кариера, въпреки, че тя беше виртуална.