68

за 84

преди 11 години

Докато не вземете на протестирате пред позитано и руското посолство нищо няма да се промени.......офчия румен намали транзитните количества , за които руснаците ни плащаха транзитни такси 4 ПЪТИ , ощетявайки бюджета с 300 000 000 лева годишно

67

Анонимен

преди 11 години

СереГея си купува 3 мезонета чрез майка си за по 200000лв единия с парите дето получава като поткуп от енергийните монополи! От него да търсят разплата протестиращите!

66

Глас Народен

преди 11 години

Боят настава, тупат сърца ни,ето ги близо наште душмани.Кураж, дружина вярна, сговорна.Ний не сме веке рая покорна!

65

Анонимен

преди 11 години

БРАВО НА ГЕРБ - ИЗКАРА ВСИЧКИ ЧРРВЕНИ МЕКЕРЕТА НА ПЛОЩАДИТЕ...

64

Анонимен

преди 11 години

Народът стои пред президентството и чака някой от властимащите да излезе.Никой от тях обаче няма куража да се появи пред хората.

63

Анонимен

преди 11 години

Преди около година Бойко Борисов заяви, че не иска да е премиер на държава, в която народът се бунтува. Думите му бяха: Изобщо да не си мислят, че с протест ще ме плашат. Давам си оставката на другия ден!. Днес, когато цяла България се тресе и е в революция, премиерът Бойко Борисов е в Македония.

62

Анонимен

преди 11 години

Пред прокуратурата , там е мястото на протестите ,до намесата на ЕС .

61

Анонимен

преди 11 години

Офчия румен и любовницата му *** са откраднали 300 000 000 лева от енергетиката чрез швейцарската си фирма........и това е върха на айсбергаСрещу кой трябва да протестираме мислите?Кой според вас е платил таз кражба?

60

БМ-13

преди 11 години

След изборите юли месец незабавна национализация на 3-те ЕРП-та. Отново стават държавни и намалят цената на ел. енергията. Печалбата от дружествата да отиват за българските пенсионери, а не за чешки и австрийски такива!

59

Анонимен

преди 11 години

ИЗВЪНРЕДНОпреди 6 минути ПРИ ПРЕЗИДЕНТА Е СВИКАН КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ И ПОДКРЕПЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ....

58

ентъртейнър

преди 11 години

Само ще Ви припомня, че след всичките гръмки думи и закани на мутрата Борисов, той продаде последните 25 процента държавно участие в ЕРП-тата на самите ЕРп-та преди малко повече от година.Никой от ЕРП-тата не е правил оферта за дела...откъдето можете да се досетите освен, че това е предателство към националния интерес, на каква ниска цена е осъществено.

57

Анонимен

преди 11 години

Народът протестира срещу монопола на едни и същи ненаяли се БСП-та, СДС-та, ГЕРБ-та, НДСВ-та, ДПС-та и всички гравитиращи лакомници.

56

Анонимен

преди 11 години

Милицията пази частните комунистически монополи.Само ГЕРБ!Има ли по големи монополисти и комунисти от ГЕРБ бе платен драскачо!СКОРО ЩЕ ВИ ИЗРИНЕМ!!!

55

Анонимен

преди 11 години

Гледам Канал 3 и виждам, че повечето протестиращи са млади хора. Дойде време следващото поколение да се бори за по-добър живот!

54

Ултиматум на народа

преди 11 години

Бойко Борисов незабавно да прекрати договорите с ЧЕЗ, Енерго про и EVN !Съд и прогонване от България !!!Имате 1 седмица ... Другата неделя ще стане страшно ....

53

КОШМАР

преди 11 години

ГЕРБ контролира ЧЕЗ ( Шеф на надзорния съвет е мутрата Димитър Стефанов - каратиста , Е ОН избяга от рекета и се продаде на ***, ЕВН е подставена фирма на БУДА има подставени лица в капитала на австрийското дружество, Всяка платена от нас смека за тока носи пари на милиардера Борисов . Богаташите И. Павлов , кюлев , Костов, Черепа, Софиянски са като бедни роднини, ако ги сравнявате с Буда , Мутрата е плечкосал всички нас и ни смуче кръвта ежедневно.

52

rr

преди 11 години

Не луд този който яде баницата, а този които ми дава.От 100 лв сметка -20 лв. за ЕРП,останалите 80 лв. са за НЕК и производителите.Протеста трябва да е на друго място.

51

КОМУНИСТ

преди 11 години

Когато над Дунав се мръкне и сънен Балканът заспи, отново в полетата бойни пожарът на бунта гори. Отново вървят септемврийци... За всеки загинал герой те мрачно проклинат: Убийци!Ний пак ви зовеме на бой! Ний искаме пак свободата, земята и нашия труд, че ние твориме благата със сърпа и тежкия чук. А тихият вятър отнася гласа на прикрития враг и глуха закана оглася селото и димния град. Червеното слънце ще грейне във всички бедняшки сърца и в новия кървав септември кълнем се ще бием врага!

50

Анонимен

преди 11 години

Милицията пази частните комунистически монополи. Само ГЕРБ!

49

Футболен Хулиган

преди 11 години

Чакаме оферти.....