38

Ганчев

преди 11 години

Абе, ЩО НЕ РЕВАХТЕ га олиото от 1,45 стана 2,50 литъра?????

37

bg

преди 11 години

DA SE PUSNE NULEVA FAKTURA ZA FEVRUARI I 6TE SAM DOVOLEN....A POSLE AKO PAK NADPISVAT 6TE PODPALIA ELEKTROMERA NAPUK NA MAINATA IN

36

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

ЕТО ДО ТУК НИ ДОКАРАХА ОТ ГРОБ И ТИРАНИНА ТИКВАСАМО ВОЛЕН СИДЕРОВ--ЗА ЕДНО ПО ДОБРО БЪДЕЩЕ И ЗА ДА Е ИМА БЪЛГАРИЯИ ВРАГА МИ ЗНАЕ ЧЕ СЪМ ПРАВ

35

до 34

преди 11 години

Ама си кратуна! Сравняваш енергетиката с услуги,а тенекеджии и адвокати-хиляди,а доставчикът на ток-един! Сите гереберасте ли сте такива като идола си-куха ТИКВА?!!!!

34

за какво да плащаш с

преди 11 години

Българино, за какво да плащаш сметки за ток или за парно по 500 лева на месец, след като едно погребение, организирано от ЕТ гербав гроб, ще ти струва само 399 лева?

33

минаващ

преди 11 години

Няма да отида на протест. Няма защо.

32

Анонимен

преди 11 години

Не чакайте нищо добро от това прясно *** *** Делянчо, хем некадърен, хем послушна *** .Всички крадат "на корем" ала ТИКВАТА е върха на сладоледа, той бара отвсякъде, понеже знае, че е сдал багажа .Сега отиде да се дупи и на макетата .

31

до 28

преди 11 години

КОЛКО ВЗИМАШ ? ГРАБИТЕЛ! ПРОКЛЕТ ДА СИ С ТЕЗИ ПАРИ!

30

Анонимен

преди 11 години

Утре всички на протест.Сега тока,а после и парното.Народа се събуди.Браво българи!Показахме,че в тази страна е останало гражданско общество.Или ще победим или ще ги изметем.Трети път няма.

29

БАЧКАТОР

преди 11 години

28 ей ***, ДДС на туризма и за хазарта е 9 ДЕВЕТ процента, за всичко останало 20%. ГЕРБ са много готини ,а? На мама *** си ти.

28

Шумпетер

преди 11 години

Кзвинявайте, но при капитализма е така.Като не ви харесва цената - откачате се от Енергото и се оправяте сами.Аз не съм забелязал някой автотенекеджия или адвокат да си намали цените, защото другите ги смятат за високи!!!

27

Анонимен

преди 11 години

ние си искаме евтиния ядрен ток скъпия зелен да го изнасят

26

часът удари

преди 11 години

НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВСИЧКИ МОНОПОЛИ- ЧЕЗ ,"Топлофикация" ,"Соф. вода".Стига ограбване на българският народ .,затова сме с най- ниски доходи- заплати и пенсии.

25

Мотото

преди 11 години

Мотото на ЕТ "герб-буда": Ако имаш едно евро, вземи другите пет от народа!

24

Анонимен

преди 11 години

Айде стига с този ГЕРБ. Цената на тока е резултат от "управлението" не само на сегашните, а и на предходните две правителства. Поскъпването при ГЕРБ за 4 години е около 20 %. Поскъпването при Тройната коалиция беше близо 80%. Ех, сънародници. Защо забравяте така лесно и се оставяте да ви манипулират. Наистина трябва да се разправим с ЕРП-тата, но наистина ли смятате, че БСП ще ви намалят сметката за тока с повече от 2-3, айде макс 10 %

23

аз

преди 11 години

Колко побъркани хлупаци сте се насъбрали тука.. нямам думи. Въпреки че цената на киловат час в България са в пъти по-ниски от тези в останалата част на Европа, *** простия мрънкалник все недоволен. Все правителството му криво.energy.euКато смените ГЕРБ какво? Пак ще сте същите мизерници. Не разбрахте че доходите ви са ниски, а не сметките - високи.Тази държава никога няма да се оправи. Справка - МАТРЯЛА.

22

Анонимен

преди 11 години

Абе що за папагали, само повтарят намалете тока. Тока е етин. Скъпо е това, което идва от таксите на ЕРП-тата, зелената такса, и задължението НЕК да изкупува на силно завишени цени зелената енергия. Последното ни го набута в последните дни на управлението си баш Тройната коалиция (сега се правят на ни лук яли, ни лук мирисали). Не на последно място и това ДДС.

21

бай х

преди 11 години

ама с тоя *** и всички от правителството се говори от позиция на силата ,ако го бяхте набили със снежни топки,щеше да ви изслуша,те само от това разбират

20

До 16

преди 11 години

Ще ги подпукаме и тях.Да се готви Фандъкова.

19

Анонимен

преди 11 години

ПП гЕРП ОСТАВКА !!!!!