58

Комунист

преди 11 години

Да живее комунизЪма. Хиляди пъти по-умни хора от матрияла са го казали, че капитализма и съпровождащата го сянка- ционизма са се изчерпали!!! НА ВИ!!! НА ВИ КАПИТАЛИЗЪМ!!!А ако някое тъпо лумпенче каже, че "Пак комунистите са виновни", ще го питам- Идиоте, кажи кога в Испания, Италия или Гърция е имало социалистическо управление преди 1989г. та са на лошо дередже кат нас.

57

до 88

преди 11 години

А ми защо тогава БСП в клиповете си за референдума казваха,че след 10г.нямало да има нито един ТЕЦ в България.

56

БУДА АГЕНЦИА

преди 11 години

ДРАГИ НАРОДЕ, КОЙ Е ВИНОВЕНТРОЙНАТА КОАЛИЦИА КАДЕ 4 ГОДИНКИ НЕ Е НА ВЛАСТ.ДОГАНКОСТОВЕ АРЕ СТИГА ДЕ,ПРОУЧВАНЕ НА НЗКМП(НЕЗНАМ ЗА КВО МИ ПЛАЩАТ)БСП22АТАКА20КУНЕВА16ДПС9ОДС 6ГЕРБ 1

55

До 72 ГЕБераст!

преди 11 години

Лелката си е много права от техническа гледна точка, а ти си на заплата при Цвинокио!Когато напрежението е по ниско, уредът /най често нагревателният/ не може да развие номималната си мощност и се налага да бъде включен на максимална мощност по-дълго време. Тогава си се увеличава и консумираната енергия - защото консумираната енергия се отчита като умножаваме включените мощности по времето през което са включени!Просто и ясно, освен за платените ГЕРБерасти!

54

NDP

преди 11 години

Nazional demokrati4nata partiq na Kapka Georgieva e subrala 54 000 podpisa sresty energiiniq reket za 8 dni v deset grada. Glasuvaite za novite nazionalisti,koito sa normalni i ymereni

53

до 88

преди 11 години

Към тия разходи (15%)спадат и кражбите! Признаха си го,когато говореха за кражбите на трансформаторно масло и кабели!

52

осъзнават

преди 11 години

Българите осъзнават, че те самите са част от държавата и като такива биха могли да я принудят да действа в защита на техните интереси, а не въпреки тях. За неспособността им да се организират като общество, спомага и абсолютната им дезориентация относно случващото се в държавата, поради хаотичността в политиката на управляващите и поради тоталната медийна бомбандировка с различни проблеми, отвличащи вниманието им от цялостната картина на ставащото!

51

Kyneva

преди 11 години

Kuneva e vinovna,tq i kradliv dedo i Ndsv

50

Анонимен

преди 11 години

в неделя вечерта в 19.00 всички ще загасим лампите у дома за няколко минути в знак на протест!Направете го и вие!

49

мафията

преди 11 години

Наглеца грозник Румен Овчаров, ямболският мазен масон Сашо Дончев-"Овергаз", селският тарикат Борис Манчев - "РИСК Инженеринг" , мафиота измамник Христо Ковачки-"Брикел"ТЕЦ "Марица 3", ТЕЦ "Бобов дол", ТЕЦ "Република" Перник, и ТЕЦ "Сливен", напористият мафиот Красимир Георгиев-"Фронтиер", Иво Прокопиев-"Каолин", американските "Марици" и куп други алчни кръвопиици и измамници, заедно с ЕРП-тата и корумпираните политици от всички партии са причина хората да стоят на тъмно и студено!

48

bsp-mafiq

преди 11 години

4ervenata mafiq ograbi Bulgariq-dolu,dolu

47

qjte Kuneviza

преди 11 години

Kuneviza zakopa energetikata i Bulgariq,*** i qjte

46

По времето на ГРОБ

преди 11 години

Такса преносдостъп до преностакса невъзвръщаеми ала-балатакса пътърмъбъгъзътакса инжектопляктортакса зелена енергияоще 2-3 такси и накраяДДС...джас!

45

Офффф

преди 11 години

До 15Хаха абе другарю, Кви са тези експертни правителства? Къде ги има по света тези правителства от експерти или от Позитано ви промиват мозъка с глупости! Експертите,да не са някакви робото без възгледи и политически цености? Бегай се скрй някъде..

44

ne na Bsp

преди 11 години

4ervenata mafiq iska kruv,za da qde i grabi-ste pozvolim li,mobilizaziq sresty Bsp

43

гербер

преди 11 години

Янаки Стоилов в Панорама призна истината, че от 15 години тече този процес на безобразията в енергетиката, на безконтролното увеличение на цените на тока. За разлика от Станишев и компания, той не обвини ГЕРБ, а каза че ГЕРБ са тези, които да спрат това.

42

До НЕ на ЛЪЖАТА

преди 11 години

Дори и да е така, нали Бат'Буда и Цвинокио са башмилиционероси, трябваше до сега да са ги разкрили и да пищят из всички медии...

41

до 68

преди 11 години

А кой им разреши 100 да начокат? Не са ли герберастката мафия?!!!!!А кой задължи ЕРП да изкупува на Тиквова цеца тока от въртележките на баснословни цени? Не е ли тиквун будов?!!!!!!!!!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен abe stiga s tova bsp be *** ne vijdate li v darjavat kakvo se slu4va poslednite 4 god vsi4ki stanaha bedni kato carkovni mishki .ama utre boko shte vi sabira da se pa4ite koi kakvo e napisal bsp ta bsp

39

Анонимен

преди 11 години

До 52 *** може да казваш само на себе си,умствено ограничен ***.И хвани прочети малко-- ДОКАЗАНО -пускат ток с по-ниско напрежение от 220 волта -160 и тогава вместо да навъртиш 2.00 лева ти навърташ 2,80...ама за да прочетеш това ти трябва ИQ по-голямо от 50,при теб едва ли е повече от 20.И предполагам си на работа в енергото и те е страх да не ти изстине заплатката...И никои не е по-голям от НАРОДА,така че се търпи до време...И народа стачкува а не партиите.идва видов ден