77

Демокрация 2

преди 11 години

В класацията България се нарежда на 86-о място и изпреварва по корупция Тайланд, Колумбия, Перу, Мароко и Салвадор, а със същия резултат са Ямайка, Панама и Шри Ланка. Според Трансперънси интернешълнъл, по ниво на корупцията, България се нарежда до Сърбия и изостава спрямо всичките си останали съседи, като Турция е на 61-во място в света, Македония - на 69-о, Румъния - на 75-о, Гърция - на 80-о.

76

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

АБЕ ЗАБЛУДЕНИ ГЕРБЕРЧЕТА ЗАЩО НЕ ПОПИТАТЕ "БУДА"КАК Е ЗАБОГАТЯЛ,И КАК МУТРЕСАТА МУ Е ИЗКУПИЛА ПОЛОВИН ЧЕРНОМОРИЕ И БАНСКО!

75

коко

преди 11 години

Аналогия2013 година"Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението"1920 година Ленин:"Революцията е в опасност"Въпрос:кой през 1920 година е чел досието на Ленин?

74

bai hui

преди 11 години

mazen pe**rast pisna mi da te gledam na purva stranica, tik tak tik tak tik tak, vremeto ti izti4a ,gnusar.

73

Анонимен

преди 11 години

74И аз не искам да забравям за Възродителния процес!Напротив искам да се отворят докладите на външното разузнаване , на вътрешното контраразузнаване, да се публикуван протоколите от заседанията на Полутбюро и ЦК на БКП, за да разберем найпосле какво е предизвикало Възродителния процес!Защото само *** може да си помисли, че Живков просто е станал една сутрин и си е казал, гледайки в тавана:"А бе я да им сменим именета на турците!"Време е да разберем причините!

72

Анонимен

преди 11 години

Малеее...??? Цецо бил демократ?!!! Малее....Милиционер-демократ?!!! Малее....

71

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

АТАКА

70

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ Е СЛЕДВАЩИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ--ВСИЧКИ МЛАДИ БЪЛГАРИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА АТАКА..ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА

69

Иванова

преди 11 години

Не съм комунист защото съм на 25 години и тези идеали са ми много далечни и непонятни, не съм пристрастен към дадена политическа партия. Съдя по това което виждам по улиците, за това което гледам по новините и съдейки по себе си и съм категоричен, че никога повече няма да си дам гласа на избори за ГЕРБ, защото вече го направих и съжалявам.Тази партия се оказа най-лъжливата надежда на България за спасение от мизерията. Кой каквото иска да си пише и да се хвали какво е направил, тия от ГЕРБ са .........

68

Анонимен

преди 11 години

Демокрацията е в опасност когато управляващите подменят чували с бюлетини, когато съдът казва че избори при които 80% от избирателните протоколи са сгрешени - са валидни, когато шеф на силово ведомство "организира" изборите на управляващите..... ! Тогава Цуцо демокрацията е в опасност!

67

до 74

преди 11 години

74И аз не искам да забравям за Възродителния процес!Напротив искам да се отворят докладите на външното разузнаване , на вътрешното контраразузнаване, да се публикуван протоколите от заседанията на Полутбюро и ЦК на бкап, за да разберем найпосле какво е предизвикало Възродителния процес!Защото само *** може да си помисли, че Живков просто е станал една сутрин и си еказал, гледайки в тавана:"А бе я да им сменим именета на турците!"Време е да разберем причините!

66

Анонимен

преди 11 години

Е то ГЕРБ голяма демокрация предостави на Мишо-бирата....

65

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ПО ЛЕСНО ДА ТИ ГО НАБИЯ В ГЛАВАТА !-ЗА "ПАК АЗ"

64

Пайсе Цекоо

преди 11 години

Цецооо, имотите брат, пази имотите, щото иде демокрацията.....

63

Спокоооо

преди 11 години

" КАЖИ БЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ, КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ? ИСКА ТИ СЕ ДА УБИВАШ БЪЛГАРИ, КАКТО УБИВАХТЕ ПРЕЗ КОМУНИЗМА НАЛИ? Кой говори за убиване бре ***? Това, че ГЕРБ иска да ЗАТРИЕ БЪЛГАРСКАТА, подчертавам БЪЛГАРСКАТА А НЕ ***, не означава, че обикновените хора са зверове. Зверове сте вие ГЕРБ-ерите. Не напразно БРЮКСЕЛ каза: Мафията в България си има държава.Но личи си, че фикс идията на ГЕРБ за убийства витае в тъпите ви кратуни.ВИЕ СТЕ УБИЙЦИ.

62

моето

преди 11 години

"Демокрацията е в опасност, но не от управлението"Ха ха ха. Като ти гледам грозната мутра ми иде да ти се изплюя в лицето. Вие сте най-голямата мафия, която владее България от 20 години насам. Надявам се не само да нямате втори мандат, но и да изгниете в затворите.

61

Анонимен

преди 11 години

В тая думичка демокрация е скрита много подлост и лъжа.Демокрацията се е появила в държава с робовладелски строй,когато робовладелците са се събрали да изработят единна система от правила и закони,за да им е по лесно да управляват робите.И сега ,е така.Много партии,разделение на населението.ДПС ,ако не гласуват за тях,хората са подложени на неприятности.Погледнато реално има демокрация в кражбите.Никой не търси сметка за ограбването на страната и народа .Подменена е ценностната система.

60

Анонимен

преди 11 години

БСП ЗАСТРАШАВА ОМРАЗНАТА И ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ! НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ! БСП Е ПОСТРАШНА ОТ СПИНа И ПООПАСНА ОТ РАКА!

59

До Обикновен Човек

преди 11 години

До Обикновен Човек Не лъжи!!! Електроразпределителните дружества бяха продадени от Симиончо. Поне 5-6 години след Виденов.

58

Ruja

преди 11 години

Да, демокрацията е във върла опасност! И то е защото ти си нещо каго изчадие на Бог Шива, концентрирало страхотна власт - да броим ли до ......... шест, за да отброим колко лица имаш?!