33

pet

преди 11 години

Boli me .... za sofiqnci)))))))))))

32

до 30

преди 11 години

***, а какво ще кажеш че не ползваш парно, а плащаш за ши*аните тръби? Аз не искам парното им, но няма начин да се откажа от "услугата" им, освен ако не си продам апартамента.Даже това попитах един представител на Топлофикация" на събранието на входа Октомври месец" Добре бе, господине, аз като не искам вашето парно, защо съм длъжен да ви плащам за тръбите такса? Не мога ли да ги изолирам та да не отдават топлина? Не можело. Какъв е изхода го питам...ОНя: Продай си апартамента...щях да го

31

хахахаха

преди 11 години

http *** armenskipop.net

30

до 31

преди 11 години

Топлофикация като е държавна какво - най-голямата мафия! Всичко опира до контрол и... да не те сърбят ръцете за пари

29

До бай пандел

преди 11 години

Обединението почна от тук. Сидеров пристана на доган.

28

ВЪПРОС

преди 11 години

А КОИ СА ОРГАНИЗАТОРИТЕ, КОИТО ИСКАТ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ?ТОВА АТАКА И СИДЕРОВ ГО ИСКАТ ОТ ГОДИНИ. ВИКАХМЕ ИМ ЛУДИ.

27

Анонимен

преди 11 години

Ползваш не плащаш. Това го има само при комунистите. После деца и внуци го плащат с лихвите а техните живеят в чижбина с вашите пари.

26

BAY PANDEL

преди 11 години

BALGARITE SEGA DA MI QDETE ONAQ RABOTA. AKO SE BQHME OBEDINILI S TURCIQ 6TQHME DA SME MNOGO DOBRE TURCIQ SA S NAJ RAZVITATA IKONOMIKA. tUK BALGARITE SI PO6TETE VY[KITE.

25

Shark

преди 11 години

До топло. Проблема многознайко е че ние ние не сме казали че няма да плащане каквото сме ползвали, а че не искаме да плащаме това, което НЕ СМЕ ПОЛЗВАЛИ. Правиш ли разликата, а? Или пишеш само ей така, да си против и напук. Ти в магазина като отидеш и поискаш кило сирене, а ти поискат пари като за две кила ще бъдеш ли доволен, а?? *** овце, заради такива като вас Балгария е на този хал.

24

67

преди 11 години

ПО ВРЕМЕ НА БУДИЗМА ТОПЛИФИКАЦИИТЕ И ЕНЕРГОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА ЦЪФНАХА

23

Арменския Поп

преди 11 години

Заповядайте да се оплачете при мен.Приемно време понеделник 8-8:15 и сряда 15-15:30.

22

Салахадин

преди 11 години

Казвам ви аз още от фаровете!!Като не излязохте да ги изринете за една безумна тъпотия като "Целогодишни фарове" ще ви се качват на главата!Да видим какво се случи;След фаровете има данък лихва,касов апарат на кафе машина(ей богу),ЧЕЗ направо ни се смее в очите със 100% по високи сметки,евтин газ уж,ама не и евтино парно!!Мързи ме да ги изброявам!!Там без масови протести и революция няма да стане!!!2 пъти по 45 лева за бенз давам и съм сам в "Корса"-та за София като има протест!!

21

Учиндолския скопец

преди 11 години

Искам безплатен секс. Само доган ме урежда с такъв.

20

С82

преди 11 години

Проблемите в Топлофикация главно са от вътрешни схеми за източване на пари и доста длъжници на които не може да им се търси отговорност и в крайна сметка останалите изрядни платци покриват всички т.н. "ЗАГУБИ" по трасето. Подобно е положението с формирането на цената на тока и водата - като не могат да съберат едни пари, привикваха Семерджиев и той вдигаше цените за да си покрият всичко!

19

Анонимен

преди 11 години

Хан Кубрат!Нека си припомним заръката му!Да не са 100-на ,а да сме 3 000 000 на улицата!

18

провинциалист

преди 11 години

Парното е МНОГО ПО- ЕВТИНО от отопление на ток!!!! Стига сте ревали, докато се разхождате из целия си апартамент по шорти!!! ***, нагли "столичани"!!!

17

пресъхна им

преди 11 години

кранчето за кражби на ***, които ни съсипаха и сега- " намалете цените на топло, ток, вода и тра- ла- ла " ! ***- умрете !!!

16

Анонимен

преди 11 години

Ползваш -плащаш ,а не плащаш се едно завод е ползвал.

15

Анонимен

преди 11 години

Р. Овч. и *** Нинова ще отговарят за топлото и милионите които присеоиха от топлото. Могат да яхнат дори и протеста тези крадци.

14

Анонимен

преди 11 години

Конвектор**