91

бай Спиро демократа.

преди 11 години

Така е бай Вълчо.Но ти не отговаряш на кгуесчъна.Де е топчето.В Белене или в Козлудуй.И там/ на двете места/ мизата не е 20 млн. лв.

90

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

116"Бойко Борисов се присламчи към референдума точно по бай-ганьовски.Той вече не е нищо друго освен един проскубан измършавял лешояд,който съвсем скоро сам ще се превърне в една воняща ***"...Много ви моля прочетете още веднъж този шедьовър на позитанската мисъл... - граничеща с неврастения и шизофренизъм...

89

benevolent

преди 11 години

От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Стати Статев, Калин Христов, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити .. Си

88

Ц.Ц.

преди 11 години

До ЧЕРВЕНИТЕ - ВЪН!!!! И какво искаш да кажеш - само ти си знаеш. Както и само Б.Б. си знае какво казва с ежедневните си "тъпни". Типично за ГЕРБ.

87

Анонимен

преди 11 години

ЯСНА Е ИНСТРУКЦИЯТА НА ШЕФА И Е ЯСНО КАКВА ПОЗИЦИЯ ЩЕ ПОТДЪРЖАТ ВИСШИТЕ ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ.ТОВА ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОКАЗВА, ЧЕ ГЕРБ НЕ Е И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПАРТИЯ, А СТАДО ОТ ОВЦЕ, КОИТО ВЪРВЯТ НАКЪДЕТО ГИ КАРА ПЪДАРЯ.А НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК Е ЯСНО КАКЪВ Е ПЪДАРЯ - СЛАБО ОБРАЗОВАН, ПОЧТИ НЕГРАМОТЕН, С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕДНА ОБЩА КУЛТУРА, ИНФАТИЛЕН, ***, ***, НЕКОМУНИКАТИВЕН, САМОЖИВ ЧОВЕК, ТАКЪВ НА КОГОТО НЕ БИХ ПОЗВОЛИЛ ДАЖЕ ДА МИ ЛЪСНЕ ОБУВКИТЕ.

86

мефестофел

преди 11 години

Дърти комунисти гяволи сънуват от страх че,вече не са на власт !!!

85

TankoBG_

преди 11 години

До 110:Всички калинки и тям подобни се разкарани от властта веднага след като се разбере за тях. А комунистите един некадърник не са изхвърлили от редиците си за ... а, бе на колко години им беше партията?

84

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

На времето имаше имаше една игра.: ТУКА ИМА , ТУКА НЕМАЦиганите бяха най-големите вълшебници на нея.Та те въртяха с изумително умение 3 кибрита.Под единия имаше едно топче.Питат те,колко залагаш БАТЕ и къде е топчето /под кой кибрит/ и ако не си познал ,ти вземат мизата.Та сега и един друг вълшебник прави РЕФЕРЕНДУМ за 20 млн.лвДа де ама,то между 20лв. и 20 млн.лв си е много яко.Пасти да яде и главния ***:цар Киро: 20млн.лв. за 1 ден.Плащаме всички и то защо ?

83

jas

преди 11 години

boko tikvata kato go vidq vednaga otivam da povra6tam,takova gnysno 4ove4e e,iz4adie koeto sasipa Balgariq:((((

82

безсрамие

преди 11 години

От властимащите ли са минусите за колите на властта или от НСО.Лъжа ли е ,че в Швейцария мин.председателя ходи по улиците пеща,на работа с градски транспорт,а 91 % от политиците пътуват на работа с гр.транспорт.С какво вие,нашите политици сте по-добри от тях,че се криете в бронирани коли и обикаляте света 30 пъти за наша сметка.Ха,да го обиколите за ваша сметка,пътувайте с вашите коли като всички нас,качете се на трамвай,спрете с бонусите за наш гръб и се приближете поне малко до народа и проб

81

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

105... -"Някак бързо замълчахме за бронираните коли на властта"....Знае се кой има изгода да пушне Борисов... - само чака да му се отдаде възможност... - да не забравяме, че техен специалитет са диверсиите, саботажите и атентатите... - и че камикадзетата не са измислени от талибаните...

80

Малък Странджа

преди 11 години

Нашата цел с СТРАНДЖАТА е да превърнем цялата страна в психодиспансер,така никой няма да може да ни хване :))))

79

уфффф

преди 11 години

Българският народ няма да гласува за комунистите,ако ще и перо в *** да си сложат!Българския народ вече има памет!

78

Анонимен

преди 11 години

Щом тиквата призовава да се гласува с НЕ, определено трябва да се гласува с ДА.

77

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

96 ПозитаноЕто къде е хаосът, паниката и ужасът...

76

Мими

преди 11 години

Странджа,има една поговорка- На крив ... и вълната му пречи! Така сте и вие,все някой ви е виновен,а три години и половина сте на власт и сте обсебили всичко и пак не се справяте,нещо семката ви е ниедна и не става за нищо! Премиер-Пожарникар,Министър на вътрешните работи-учител по физическо,Калинки,калинки,калинки..... е как да се слу,ат чудесата за които ни лъже тоя смешен нарцис Бойко самовлюбения?!

75

Анонимен

преди 11 години

Съпартийци от ГЕРБ, по повеля на нашия вожд от Римската провинция Банкя ще гласуваме с НЕ на референдума, за да се огъзим на нашите приятели американците тъй като са в криза и ЦК на БКП реши да им помогнем финансово като плащаме по-висок ток

74

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

101ДрОгарю Керев, виждаш ми се леко изнервен...

73

още нещо

преди 11 години

Някак бързо замълчахме за бронираните коли на властта.Никой не говори,че в една Швейцария властта пътува с трамвай,ходи по улицата без гардове,няма НСО да ги пазят от народна любов,пазаруват в обикновени магазини,поздравяват хората по улиците,а не само по телевизията.Защо нашата власт на всеки 4-5 год си купува бронирани коли за милиони,докато населението изнемогва като най-бедно,най-болно,най-нещастно,най-бъро умиращо..Какъв е морала на тези,които правят воаяжи на наш гръб .

72

ДО 81

преди 11 години

ЦИТАТ : ...При предишните живото спасяващите лекарства за съпругата ми ги купувахме а сега си ги получава безплатно и редовно.Цената им падна дори наполовина.... как става безплатното на половин цена ???