68

Анонимен

преди 11 години

За 23г.,се доказа ,че няма съзнание м/у нас!А след като няма се налагат ----КРАЙНОСТИ В ЗАКОНИТЕ !Ние сме си виновни за тези закони,.... в Бе-гетото!

67

king_for_a_day

преди 11 години

"...Защо не забранят кока кола примерно, която масово се консумира и е по-вредна от цигарите? ..."Защото съседът ти по маса не ти дава насила да пиеш кола, докато пушачът не ти оставя избор - докато си до него, не можеш да не му дишаш дима. Отново абсурден пример... така ли си защитавате позицията - с детински аргументи?

66

БУРГАС

преди 11 години

Защитниците на забраната в здравната комисия, първо да си свършат работата за да спрат хората да умират в болниците заради лошо здравеопазване, а после да се занимават с глупости.Какво му е лошото заведенията да са разделени на зони за пушачи и съответно за непушачи.Трябва ли да забраним автомобилния транспорт, след като той доказано ни трови много пъти повече от цигарения дим?Трябва ли да затворим електроцентралите(особено въглищните )? Цигарите да са проблема на съвременните хора.

65

Анонимен

преди 11 години

Всичко хубаво в България трае кратко....Накрая винаги побеждават мутрите, *** и простаците! Закон Божи те винаги са мнозинство!

64

До пушачите

преди 11 години

Много смърдите!!!Нямате право да тровите хората около вас.Тенк ю

63

sante_dog

преди 11 години

На мен ми е студено като ходя до тоалетната в заведение - понякога те не се отопляват достатъчно добре, а и седалката често е студена - може ли да не ходя до там, а да си акам на масата? Иначе съм дискриминиран. Освен това не е вредно за здравето на околните? Вярно - ще ви мирише ама пък с добра вентилация ще си излиза смрадта.*Аз съм пушач - но ми е по добре със забраната - като отида на клуб не изпушвам една кутия, а едва 4-5 цигари. На другия ден има разлика в усещането.

62

До 53

преди 11 години

Факт е, че в заведение, в което се пуши, де факто е забранен достъпа на непушачите, макар че де юре не е забранен. Поп-рпосто казано като за пушач, това е все едно на входа да стоят няколко човека с бухалки и да не те пускат да влзеш - формална забрана няма да влезеш, но не можеш заради бухалките/дима на цигарите/

61

Анонимен

преди 11 години

38ми когато пиеш кола на масата срещу мен,на мен не ми се отразява.С цигарите е точно обратното.Пушачите са гадно племе - не се съобразяват с другите.

60

Анонимен

преди 11 години

Щяли да гласуват по съвест,а защо всички закони не се гласуват по съвест?

59

Говедарин

преди 11 години

*** спора... На който не му аресва да спазва закона, да си запретва потурите и върви в анадола, че и по-надоле!

58

Анонимен

преди 11 години

До king_for_a_day *** си ти,защото газовете на авт.транспорт са навсякъде из софийските сокаци и дори да не ходиш в "СМЪРДЯЩИТЕ"ЗАВЕДЕНИЯ, ТИ И ТВОИТЕ ДЕЦА ГИ ДИШАТ!Да си чул,че в газовите камери са умъртвявали концлагеристите с цигарен дим бе ***?Но с изгорели газове са умъртвявали хиляди хора!

57

Левски

преди 11 години

Пълна забрана за тютюнопушенота не само на закрито, ами и на обществени места на открито.Цялата страна е осеяна с фасове, гледам пуши и си хвърля фаса през прозореца наколата-селяни.За хвърлен фас-глоба 500 лв, за пушене на обществено място-1000 лв, за пушене на закрито от 5000 до 10 000 лв за собственика на заведението.

56

Кой

преди 11 години

До АнонименГосподин анонимен 55, ние консумираме всички тези неща, но не виждам как когато аз ям ГМО пържола на Вас това ви пречи... Защото когато Вие запалите цигара и аз съм около Вас - това ме засяга и ми вреди...

55

До 55

преди 11 години

Хляба с глутена си го ям, ама не то набутвам в ничия чужда уста...айде, моля..

54

Анонимен

преди 11 години

В моята къща не мирише на тютюн и ракия. Смятам да поканя проф. Миланов да я запали. Аз пък ще му пoдпаля тъпата кратуна!

53

do 55

преди 11 години

Разликата е там тъпчо, че като го правя не те троя, а ти ме тровиш и вмирисваш и мен и децата си и околните. Чаткаш ли или да ти го напиша по бавно.

52

Анонимен

преди 11 години

Аргументите на проф.Миланов са доста налудничави, както и самият той. И лекар, който ми пропагандира миришенето на тютюн и ракия... Този човек ако е "рекламното лице" на пушачите - евала!

51

Анонимен

преди 11 години

до 55А нека ,поне от нещо да се отървем ,...и така едно по едно ще се премехнат отрицателните неща !МЕРСИ!

50

Анонимен

преди 11 години

Апелирам към ресторантите да си оправят грамажа , цените и качеството и тогава ще се напълнят заведенията Аз не съм *** да плащам за салата от 400 гр , а да получа 280 гр . у дома си имам везна и понякога си правя екперимент да видя колко са 400 гр салата- е казвам ви количеството е доволно много

49

анонимен

преди 11 години

Та те имат ли съвест?