44

анонимен

преди 11 години

Колко бързо се забравя историятаПо времето на втората световна война подобно гето е имало и във Варшава , натъпкано с евреи , след това избити.Каква е днешната разлика?

43

Анонимен

преди 11 години

В Израел при ракетна атака крият децата си в мазетата, в Палестина бойците им се крият в училищата и изкарват децата на улицата ..... продължавайте да се чудите защо там умират деца!!!

42

до 53

преди 11 години

Ще го прочетат, ако успеят да го открият. Забранено е в учебниците, от политици ни от еврейски произход.

41

Анонимен

преди 11 години

Евреите са *** ***! Прочетете стихотворението на Иван Вазов - Жидов гроб и ще се запознаете с историята за падането на Търново под турско робство!

40

Рудолф Хес

преди 11 години

Да се изпотрепят ***, и евреи и палестинци. Тая смрад ако и стиска да нападне Иран.

39

Анонимен

преди 11 години

Израел има ядрена мощ, за която дори и не предполагате. Резолюциите на ООН не се спазват.

38

Анонимен

преди 11 години

До Ф.С.В - точно така трябва да се постъпи с ***! Прекалената толерантност скоро ще изяде главата на цяла Европа! Конфликти на етническа основа тепърва предстоят в нашия "модерен" свят. На обикновения човек скоро ще му писне да работи за да плащата помощи на *** и после да стачкува защото му намалят пенсията за която се е трудил цял живот!!!

37

Анонимен

преди 11 години

До До 30Ако беше гледал (както трябва) снощи репортажът с палестинеца дето държеше ранено дете ,щеше да видиш установката ТОЧНО ЗАД ГЪРБА МУ ! И това беше в училищен двор !!!

36

Dido

преди 11 години

Егати цинизма! И всички тръгнали да защитават "невинните" палестинци - болниците били препълнени,имало недостиг на лекарства ... ужас, умиление, да ти се насълзят очите .... по долу .. палестинските бойци изтреляли 900 ракети, свалили самолет, смятали за успех че могат да обстрелват 3 мил. евреи ... И двете страни стрелят, просто едните са по точни ... а другите използват децата си за щит за да предизвикат реакции в международната общност

35

Ф.С.В

преди 11 години

Очаквам да се спре това избиване -ЖИВЕЕМ 2012 Г --ХОРАТА ГЛЕДАТ КЪМ КОСМОСА--НАЛИ СМЕ МОДЕРЕН СВЯТ-МОДЕРНО ЦИВИЛИЗОВАНО ОБщЕСТВО -ПО ТАЗИ ЛОГИКА И НИЕ ТРЯБВА ДА ИЗТРЕПЕМ *** В БГ ? ТАКА ЛИ ? )))

34

Анонимен

преди 11 години

Aйде да почва вече третата че и без това края на света наближава

33

Анонимен

преди 11 години

adminite na saita sa devstveni pedali kazah!!! xxaxa

32

мен

преди 11 години

Тези които казват, че палестинците са терористи, да помислят тогава Левски и Ботев за какви ги смятате? Не може нашият народ, който толкова е страдал от завоеватели да съчуства на същите агресори, не е нормално. Палестина се бори протие исраелско робство

31

Анонимен

преди 11 години

Юдеите живеят за червата си и по своята похотливост и черезмерна жадност не са по-добри от свинете и козлите" - Свети Йоан Златоуст, патриарх Константинополски

30

ДО Ф.С.Б

преди 11 години

Е какво очакваш? Да тръгнем да подкрепяме палестина, да им пращаме пари и да говорим само за тях ли? За израелците се говори защото има какво да се говори? Какво да се говори за палестинците: кой, коя жена откраднал или какво се случило в кафенето на съседната уличка? Неприятно за войната, ама айде гледай малко по реално на живота

29

Анонимен

преди 11 години

До до 30Същото важи и за Израел ,но там установките не са в градовте !

28

До 30

преди 11 години

Ей еврейче мръсно я ми цитирай къде пише че са използвали децата за жив щит!? По-скоро твоите мазни братя се целят в райони предимно с деца защото има много пострадали!Наричам братята ти "мазни" щото след обработката им остават само мазни петна! Така поне твърди д-р Менгеле!

27

Анонимен

преди 11 години

До Диваци ! по голям дивак от теб няма.....рано си започнал да правиш ***-скапянак с разшлякан ***!!!!

26

Анонимен

преди 11 години

Те използват езиците си, за да ви заблудят - змийска отрова има в тях. Техните усти са пълни със злоба и клевети, тяхното минало са руините и страданието, а страхът от Бог-а им е непознат. Те са обсебели сърцата на лидерите в страните по Света.. Защо се кланят на алчността? Свобода за Палестина!

25

kazah

преди 11 години

да ги избият до крак , в пустиня да ги превърнат