11

sevtus

преди 11 години

14, стига простотии. Първите концлагери са създадени от британци и германци в африканските си колонии още преди Първата световна война. Така че западната цивилизация си има ноу-хауто!

10

Гошко

преди 11 години

Мразя *** локално, евреите глобално! Ай стига ционистка пропаганда. В световната история много народи са страдали и са имали нелека съдба. Някои народи вече ги няма. Никой народ не е хленчил така както евреите! Колкото повече време минава, толкова повече ще се убеждаваме, че Хитлер е бил прав в твърденията и действията си.

9

Анонимен

преди 11 години

Разбира се никакви снимки не виждаме от убитите милиони руснаци в концлагерите в Русия от комунистите.И откъде въобще Хитлер е взел идеята за концлагер, ако не от болшевиките?През 1937 г. Сталин прави чистка в руските концлагери, всеки който не се е пречупил е бил убит.Милиони са убити само в рамките на една година.А за целият период на болшевизма колко са убити без съд и присъда.Ама Хитлер е лош, а комунистите са добри.Хитлер и на малкият пръст не може да им стъпи на "червените".

8

Анонимен

преди 11 години

Вярно,гладът и болестите са убили много хора по лагерите.Разбира се светът не знае по-голям ужас от обграждането на Украйна при болшевишката насилствена колективизация при която умишлено са умъртвени с бавна гладна смърт 7-10 милиона души под зоркото око на Лазар Мойсеевич Каганович ,който се радва също на дълбока старост,необезпокоява и неосъден за Холодомор до 98г.възраст.

7

Стъни

преди 11 години

В Африка съществува холокост и до днес Великите Сили си мълчат . Нали трябва да върви бизнеса с диаманти оръжия и наркотици !

6

кофти

преди 11 години

Съжалявам зяа това което се е случило на врейте, ама айде стига са ни занимавали. Било е преди 70 години, стига сте ни знамивали. Американците са изтрепали 2 милиона виетнамци, да сте чули някъде за зверствата ??? НЕ, не сте, няма и да чуете.

5

:(

преди 11 години

Това са деца. Всеки от вас можеше да е на тяхно място. Възмущавам се не от нацизма а от малоумието на един народ забравил мъките - просто ИЗРОДЕНН български народ

4

:(

преди 11 години

Ужасно! ...и то в сърцето на Европа

3

Анонимен

преди 11 години

Холокост - от еврейски - жертва на бога (т.е. на дявола, защото той е богът на съвременните юдеи).Има няколко тълкования на това име.Жертвани са на бога тези евреи за да могат след това юдеите да създадат държава, без другите - неевреите, да са против.Вменява се вина на неевреите и се вади политически дивидент от това.И другото тълкование, което се използва официално сред евреите, че бог е наказал евреите заради греховете им - и затова е убил тези евреи - жертва богу.При всички случаи холокоста е дело на евреите.Жертвани са само бедни и неизвестни евреи.Всички богати и известни евреи са запазени.

2

Анонимен

преди 11 години

Тия деца все едно са живяли по време на управлението на ГЕРБ!

1

Анонимен

преди 11 години

Платения фотограф на евреите 94 години живял в охолство и не можал да похарчи парите платени му от ***. А за заграбените от евреите пари и за гладувашите заради тях нещо ще напишете ли ?