9

Гошо Тъпото

преди 11 години

Китайските обувки,са хубави и...здрави.В Кривунделово даже са по 7...лева.Това е...така,защото сме побратимени с провинция Ху Бай Ки Тай.Тази година дойде делегация от...там и те се оказаха десет пъти повече от...кривунделци.Но все пак,не ги оставихме на...пътя.Пръснахме ги по...съседните села и...паланки,а някои даже...забравиха да си ходят;направиха ферми за скакалци и останаха...тук.

8

Анонимен

преди 11 години

Ако трябва да избирам между БГ обувки и китайкси, ще взема Турски. Да ме извиняват БГ производителите ни, но с обувки от 80 лева да не издържат 1 година е подигравка. Оправете си качеството, което предлагате в България!

7

Анонимен

преди 11 години

Супер, сега ако може и хляб да внасяме оттам за по 40-50ст. килограма?

6

Анонимен

преди 11 години

В Китай средната работна заплата (реална) е около 500$ (зависи от града, в Пекин е над 700$). Не ги мислете тях. Скоро ще задминат САЩ по потребление

5

Аз си купувам само

преди 11 години

български или италиански ,но с яко намаление ! Веднъж се полакомих и си взех боти за 20 лв. - и като ги свалих вечерта в нас след първото им обуване, краката ми миришеха отврат, целия коридор също...... Даже се принудих да ги изкарам на балкона за да не миришат вътре , след това на другия ден в плик и до кофата за ***! Затова само произведено в България, за да имат работа българи тук, а не китайци или там други такива.Качествено ,но рядко, отколкото ***, но често ! Made in Bulgaria !!!

4

Анонимен

преди 11 години

Щом могат да изнасят, нека изнасят, какъв е проблемът? А българските обувки много отдавна не са това, което бяха. Сега се различават от китайските само по цената.

3

нервна

преди 11 години

Любопитно ми е този чорбаджия каква заплата дава на собствените си работници и дали те самите могат да си позволят да си купят от собствените си изделия - по 100-140 лв. за себе си и за децата си?

2

chach

преди 11 години

a v evropa se prodavat kitaiski pantaloni 3 bpoia za 5 evro i mnogo fabriki faliraxa.

1

Анонимен

преди 11 години

български от естествена кожа ? WTF???