12

ТВ зрител

преди 11 години

Миролюбиви и толерантни - според самите тяхОбидчиви, агресивни, манипулируеми, нетолерантни, склонни към насилие - според фактитеСъс сигурност има много миролюбиви мюсулмани, но е факт, че сред средите на мюсулманите са днешните талибани, радикалните ислямски гупировки, самоубийците-фанатици, тълпите убиващи с камъни осъдени хора според шариата и други религиозни "елементи", които просто са в противоречие с "миролюбивата" риторира на лидерите им. А дали са искрени е съвсем отделен въпрос.

11

Бай Иван

преди 11 години

църквата защо стои от страни и гледа. Да се хванат малко и те в проповядване, не само да си харчат парите за ролекси

10

Анонимен

преди 11 години

Чакайте малко, кой им разреши на тия да протестират? А те защо протестират и казват, че са мирни граждани? Тях никой не ги обвинява. Тези, които са заподозрени за радикален ислям са дадени на съд. Другите защо протестират? Я да излезе полицията и да ги строи в две редици... какво е това безобразие.

9

Анонимен

преди 11 години

Тия на снимката някой може ли да ме светне каква народност са-не са турци,то е видно-нещо между пакистанци и *** ли са?

8

азе

преди 11 години

В България има --правила и закони ,които трябва да се спазват !Около 70% от присъстващите ,...не знаят защо са там,натоварили ги на рейсове ,.....И ТУК ЗА ДА ПРАВИ ВНУШИТЕЛНО ПРИСЪСТВИЕ -----КАТО *** !

7

Анонимен

преди 11 години

Тия са чисти ***, бе! А тоя в ляво е и ***...

6

dedi

преди 11 години

в затвора и кофискация

5

kukukuri

преди 11 години

Бе *** рязана,ако убийството е най-големи грях,що се укъсвата от самоубийсвенни атентати бе четаци нещастни?

4

Анонимен

преди 11 години

Радикалните християни са изключително двулични.Мирни граждани са само докато са под няколко % от обществото. А минат ли 10% от обществото показват истинската си гадна същност и насилието започва.Да не ни заблуждават.

3

=

преди 11 години

Заминавайте нейде по талибаско с радикалните си изкривени изживявания! Хората строят и изграждат а маймуните рушат съграденото.

2

АЛОО,.

преди 11 години

Не забравяйте ,че сте на чуждо място ....все пак !Трябва да се спазват и закони!

1

Анонимен

преди 11 години

Къде си ЖИВКОВ.:( ?