27

рекорд

преди 11 години

13 земетресение в България за септември.tinyurl/Bulgaria-New

26

Анонимен

преди 11 години

Противен, мазен, лъжец. Подавай си оставката-веднага! И в затвора-мутро противна.

25

Анонимен

преди 11 години

Ако не дадат на хората по 150-200лв по коледа да смекчат галопиращата инфлация и не увеличат най- малко с 20% пенсийте от нова година, това правителство нищо добро не го очаква на хората им причерня и им писна от мизерия и не им пука вече от нищо Боко много се натиска да влезе в историята,но да не влезе в нея като първият премиер линчуван от народа!!!

24

Анонимен

преди 11 години

Банкянската Златка с нова лъжа.

23

Анонимен

преди 11 години

Are aman ot avanta za tija murzelivci - burgazlii! samo lapat i nishto ne rabotyat! A inache ustite im golemi...kafa veche ot vas !!!

22

Анонимен

преди 11 години

Безработицата в Бургас е огромна.Много хора нямат какво да ядат,не могат да си плащат сметките за ток,вода,през зимата студуват,масово са излкючили парното,те за саниране ми говорят.Да открият първо предприятия,където да има работа и добро заплащане,да увеличат пенсиите,тогава хората сами ще пожелаят да си подобрят жилищата.Това е идея на Кристалина.Според нея по тоя начин щял да се възроди малкия бизнес.

21

Анонимен

преди 11 години

Абе той къщите от земетресението не може да оправи, щял да санира. Поредната лъжа и предизборен ПР. Оставка за мутрите!

20

Анонимен

преди 11 години

Ей скапана Тикво, а кога ще дадеш пари за излизането от батака в който е Варна? Мръсен долен ***, от най-хубавият град в България преди 20 години сега Варна е заприличала на ориенталски занемарен градец.Нали щеше да даваш тази година пари за ремонта на варненските улици които са заприличали вече на окопи???Къде са ремонтите? Скапан долен ипонски мутраджийски ***!

19

не № 18

преди 11 години

НЕ,майка му се казва ТИКВОРОДИЦА !

18

:)

преди 11 години

Кодовата дума е "обеща" :)

17

radelin

преди 11 години

Виц:Знаете ли как се казва майката на Бойко Борисов?Бойкородица.

16

Ани

преди 11 години

Ако премиера си мисли,че градинките и пейките се ядат,нека ни покаже как!Цените растат бясно!Безработицата в града ни расте,фирмите фалират.Има напредък в инфраструктурата,но целия град е синя зона,включително дупките.И през метър кмета е сложил легнали полицаи/железа.Много се съмнявам,че още един път номера с парите за Бургас ще мине!Града се разхубавява,но не се развива!

15

бай Гадняр

преди 11 години

Ще санирате, та и хоро ще играете! Щом искате да сте европейци и американци, така ще бъде.Ще живеете под наем в собствените си жилища, ако ви изнася. Ще теглите кредити, ще санирате, няма да го върнете и хоп - банката ви взема апартаментчето. А за ваше улеснение, ще се храните на социална кухня.

14

Въпросче

преди 11 години

Преди изборите обещанията на ГЕРБ бяха за европейски доходи.С какво да санираме г-н премиер?С обещания няма да сключим сделката, искат пари майсторите.

13

Анонимен

преди 11 години

Задължително изискване на програмата е, кредитите да са към банките на Цецо или Цеца ;)

12

Анонимен

преди 11 години

Борисов обеща:,Този мандат ви хранехме с мас ,следващият ще пикаете газ!!! Това е най-големият майтап ,който съм прочел през живота си "- Бойко обеща-" На този човек няма ли кой да му каже,че вече никой не му вярва в нищо!!!

11

6 6 6

преди 11 години

Като му видя на тоя мутрата ми се повръща вече !!!

10

Анонимен

преди 11 години

на снимката ясно си личи що за човек е, ужас

9

678

преди 11 години

Този е егати *** а,и наглец при това !!!! щял да сънира ,ти освен да оправяш свои фирми в такива безсмислени дейности можеш ли друго .ТИ ли ще извадиш парите от джоба си да платиш на хората или ще ги задължиш да го правят за да ги скубеш още.

8

илия йолов

преди 11 години

Бойко защо само в Бургас. Плевен го забравихте от години вече от години нищо не се развива.