61

Мислещ

преди 11 години

Няма да можеш да си продадеш телефона, понеже за това време айФоня ще ти е толкова остарял морално, че никой няма да иска да си купи тоя *** от теб!Айде на стригането на овцееее!Много пари за нещо китайско!

60

Свилен

преди 11 години

В немските медии пише че картата на новия "Ай сиктир фон" не използва приложението от гугъл и дава доста грешки. Особено в ирландия 3D картата показва летище където всъщност няма такова.

59

Мислещ

преди 11 години

Овцете си чакат да ги "острижат". Какво повече!

58

до 60

преди 11 години

Ти ,като си толкова "умен",как мислиш,дали ще си го купя от теб ,ако цената в магазина е подобна на твоята?Ясно ,колко ти е "багажа" в куфара(главата)... (че тия са изтрили коментар)

57

До 61

преди 11 години

Ти ,като си толкова "умен",как мислиш,дали ще си го купя от теб ,ако цената в магазина е подобна на твоята?Ясно ,колко ти е "багажа" в куфара(главата)...

56

Анонимен

преди 11 години

Хайде, започна оплюването на Apple и iPhone!Нещастници!Кой, какъвто телефон иска, такъв ще си купи.

55

Жорко

преди 11 години

Повечето коментари са негативни и оплюващи айфона и свободния избор на хората, които го използват, но това пак показва, че интереса е огромен. Независимо дали е позитивен или негативен, факт е че статиите за айфоните събират много коментари.

54

Ъдмин

преди 11 години

Наздраве на печелившите!

53

Бай Иван

преди 11 години

не се радвайте много, за да го ползвате този телефон трябва нова сим карта (mini sim)

52

Анонимен

преди 11 години

Хората олигофренясаха и съвсем загубиха човешки облик. Всичко е в името на парите и марковите дрънкулки. Самсунг и Епъл се съдят, а всъщност работят заедно от години, айфона отвътре си е 100% Самсунг, но нали въпросът е да се залъгва оскотелия консуматор и да има ябълчица на машинката щото е куул.

51

Анонимен

преди 11 години

""Това се доказва и от статистическите данни за изследователката компания Strategy Analytics. Според тях пазарната цена на iPhone в първите 18 месеца след старта почти не пада""Това прочетохте ли го вашите Нокии и HTC-та за 1 година падат с 60-70% от началната цена докато, аз ако реша ще го продам и няма да съм на такава загуба ревете сега.... Нокия фенчета !!!

50

Анонимен

преди 11 години

купих си самсунг С2, първия месец иху аху, а сега му ползвам само 5-10% от приложенията. Тези телефони определено са за бизнесмени които да си вършат част от работата с тях когато не са в офиса, или за малките деца да си играят angry birds.не отричам че имат толкова възможности каквито телефоните преди 5г. нямаха и 1/10.Като цяло идеята на тези телефони е да ползват 3G и други подобни работи, каквито в България са на изключително слабо ниво

49

Жорко

преди 11 години

До тихата_стъпкаДогодина няма да има айфон и ще караме с петицата.Абе я кажи защо смяташ, че си много велик затова, че не ползваш една от най- популярните джаджи на всички времена. Хипарче ли си?

48

Анонимен

преди 11 години

Телефончето на абълката не прави нищо повече от останалите смартфони ,но не може и да си "турбо" гъзар без него...За всяко дърво маймуни и за всеки влак пътници...Макар,че в случая ,май ставаше дума за овце...

47

User

преди 11 години

Хаха, много ме кефят коментарите за световната конспирация..хахахаха

46

Анонимен

преди 11 години

да ви ... iphona

45

Жорко

преди 11 години

До хахаТи като си от село, това не означава, че всички са такива. Иначе в целия свят се ползват айфони, а не само в твоето село.

44

Анонимен

преди 11 години

Светът на Човека е бомбардиран от сигнали за продължаващата война. Подбутвания в паметта под формата на филми, книги, списания, комикси, реклами и обяви са видимо ежедневие, само да можеше Човекът да погледне... ида се заслуша. Ще бъде ли обезпокоително за Човечеството? Да.Но Фермата не трябва да бъде повредена. Никой не иска Фермата да бъде унищожена. И тъй като присъстващите хора могат спонтанно да участват в предстоящите войни за слънчевата система и по този начин да доведат до разрушаване на Фермата, Човекът трябва да бъде контролиран. Имплантирането на едно устройство за контрол над съзнанието би било желателно, но за съжаление е много непрактично. Ако не е осъществимо да се сложи устройство за контрол вътре в мозъка, тогава едно външно устройство, поставено в непосредствена близост до мозъка, е една приложима алтернатива. Но как може да се очаква от човека това нещо да му подхожда и да носи устройството... доброволно? Човекът трябва да бъде заблуден. Човешкият мозък функционира с електронни честоти, които съвпадат със само едно устройство, което се продава на пазара днес - устройство, наречено клетъчен телефон. Fait aply! Нови персонални електронни устройства, още една форма на контрол, също ще се увеличат по брой и разнообразие. Касети, CD плейъри със слушалки, каски за виртуална реалност, анализатори на мозъчните вълни. Лаптопи, лични пейджъри, електронни устройства за съобщения и още цял куп нови устройства ще държат Човека покрит чрез вцепеняващото и контролиращото електронно одеяло.

43

анализатор

преди 11 години

Много *** анализ на производствените разходи. По същата логика цената на едно хапче Виагра на Pfeizer струва около 5 цента, а стартира с продажбена цена от 20 долара. Това, което само производителите си знаят са огромните им разходи за изследователска и развойна дейност.

42

ss

преди 11 години

Zombieland