84

Анонимен

преди 11 години

ВИЕ СЕРЕГЕИЧО,НИ6ТО НЕГОНИТЕ,ЗАШТОТО ДС ВИ ГО НОСИ В КАЩИ,НИЕ СМЕ КОИТО ГОНИМ...МИХАЛЯ...ЧЕРВЕНИТЕ ВИ КРАДЛИВИ КОТИЛА СИ ОТЖИВЯХТЕ НА ГЪРБАНА ОГРАБЕНИТЕ И ИЗНУРЕНИ ОТ ВАС ХОРА.МИЛИОНИ СА ЗА ЖАЛОСТ СЛЕПИТИЗАНТИТЕ,КОИТОВИ СЕ ХВАЩАТ НА ГОЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ЛИСЕМЕРИЕ...

83

y-y-y-y

преди 11 години

Ta Boko mori naroda...

82

y-y-y-y

преди 11 години

През юни пенсионерите в България са били 2 218 608 души или с 3509 души по-малко в сравнение с май. Това е с близо половин процент, показват данните на НОИ. Отпуснатите пенсии също намаляват през юни те са с 36768 по-малко, отколкото през май. Или икономията за осигурителната ни система за месец юни е над 48 милиона лева.Средната пенсия е 271 лева, отчитат още от НОИ. Докато средното обезщетение за временна неработоспособност поради общо заболяване, гледане на болен член от семейството и карантина и нетрудови злополуки е 123 лева.Разходите на осигурителната система за обезщетения за безработица показват, че планираното за шестте месеца е надхвърлено с 1%, като само за юни тенденцията е за намаляване на тези плащания с реализирана икономия от 6.9%./БЛИЦ

81

за 105....

преди 11 години

На изборите ше ви биеме та ше ви сцепиме червените комунистически цвайтерчета .....!Въъздух сте в момента, това ***....гоните 14%...!Без турците и *** ...умирате!Разчитате само на Доган-ефенди и Дон Цеци!НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ ИСКА ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАН ОТ *** ,*** И ТУРЦИ..!НЯМАТЕ ШАНС.ДОРИ И ДЪРТАТА ЧЕРВЕНА *** ПРЪМОВА ДА СЕ МАСКИРА ,КАТО ..."ДЯСНА"..ХА,ХА,ХАААА..НЕ ВИ МИНАВАТ НОМЕРАТА ...ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

80

Анонимен

преди 11 години

Бойко ще спечели още поне 2, даже и 3 мандата. Защото както вече писах след тоя атентат янките вече ще вкарат у нас свои агенти и мафиата около Трактора и другите такива няма да смеят да си взривяват "Галерия", трошката на ъ-ъ-ъ Сашко Диков и други такива смешни взривове и палежи на коли, както беше през зимата. Така, че Борисов заедно с партньорите си от ЦРУ така ще извият дебелите вратленца на оялите мафиотчетата, че няма да смеят дори и да си помислят да продължават с опитите си за дестабили

79

ГЕРБ - Терорист No1

преди 11 години

Има две версии: 1) Атентата е дело на ГЕРБ заедно с американския посланик и ЦРУ за да бъде въвлечена България във войната с Иран! 2) Атентата е дело на мутро-комунистите и терористи от ГЕРБ за да се замажат очите на хората след доклада на Европейската комисия! Не забравяйте, че Бойко Борисов (Боко Тиквата или Агент Буда) е преследвал и се е гаврил с много хора докато е бил член на БКП преди 89-та. През 90-те години ръцете му са изцапани с кръвта на много хора и наркотрафик Напълно възможно е ЦРУ да прикрива и използва този ***! ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД!

78

jt2

преди 11 години

Tой и Tе са *** и престъпници би трябвало да им се повтаря през цялото време, до края на живота им. А когато тяхното богообразно племе свърши живота си на тая земя, ще им издигнем паметник, на който ще пише: Не взехме под внимание човешката природа!Ако не за друго, поне за това си струва да забогатея за да им вдигна тоя паметник.Николай Флоров

77

Без думи..

преди 11 години

12 мафиотски структури контролират бизнес климата в българия,а оттам и политиката.

76

герберка

преди 11 години

Да ви поздравя господин министър председател, вас и вашия кабинет, за изключителното политическо мъжество, характер и воля, рядко распознаваеми в нашите политически среди ! Да заявите своята непоколебимост, за ясно дефинирани цели, да продължи реформаторското и европейско управление на българия. Има път и той е наш да сте жив и здрав господин премиер и господ да ви пази !

75

mlad6ito

преди 11 години

БСП са виновни за атентата! Мръсни комунисти убили са дядо на Бойко, но той е добър човек и охраняваше Бай Тошо !

74

ХА,ХА,ХАААА.....

преди 11 години

...НА КОМУНИСТ, ВЕТЪР И ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ.......КОЙ ВЕРВА ,БЕ ***..ХА,ХА,ХАААА...!САМО УМСТВЕНО УВРЕДЕНИТЕ И ПОЛУИДИОТИТЕ ОТ ВАШИТЕ ППО....ПО "ИНТЕРЕСИ"!

73

socialist 1944

преди 11 години

До 93 Бойко може да е извил главата на едно от звената на мафията, но си разпъва чадъри над приятелският му кръг от мафиоти "котараците". Така искам само да спомена да не сънувате 2ри и 3ти мандати защото мога да прогнозирам че и тозии трудно ще завършшите тъй като във втрорник (24.07.2012) има вот на недоверие към кабинета с министър председател Бойко Борисов и могат да се очакват изненади !

72

ФАШИСТ

преди 11 години

ех СЕРЖ , да ти повярвам ли ? та ти си същото "софиянче" като боко тиквата и кой ли друг "политик" мисли за БЪЛГАРИЯ ? всеки се е вторачил да харчи ДЪРЖАВНИ ПАРИ за софетата и шайката разбойници събрани от кол и въже наречени "български политици" ! *** СТЕ ВСИЧКИ !!!

71

qwer

преди 11 години

"Не гоним политически дивидент от атентата, зарече се Станишев". Ами тогава се върни към своята слабост и подгони моят к.р бе г-не,аз ще направя така,че да се забавя за да ме настигнеш. Успех ти желая.

70

Анонимен

преди 11 години

Самото изказване разпространено из медиите говори, че точно това правят. Вместо да се обединят и да работят заедно се плюят един друг. Съединението прави силата. В тези времена не трябва да има леви и десни, червени и сини. Всички трябва да сме нащрек.

69

Анонимен

преди 11 години

Смешни драскачи! Бойко е голям и искате или не, ГЕРБ ще спечели втори мандат.

68

ууууууу

преди 11 години

Какво да гониш бе хамстер

67

Вагнер

преди 11 години

Херсонски евреин!Какво да очакваме от него?!?

66

Анонимен

преди 11 години

NA6'TA *** WSE OKOLO PESOVETE SE WARTI...

65

optimist

преди 11 години

до 82 - Както казах и в предния коментар: социологическите агенции, манипулациите на БСП, опитите за дискредитация и клевети са просто глупости. Не знам дали Бойко е мразен от 90 или от 190% от хората, знам само, че печели с лекота 5 поредни избора, догодина ще станат 6 :)) Знам и че европейските и световните ни партньори го уважават, защото е пич и работи здраво.