13

Анонимен

преди 11 години

trqbva da ima zavedeniq za py6a4i i nepy6a4i i vseki da si izbira kude da vliza !

12

Диана

преди 11 години

Защо не си траеш. Не ти си дискриминиран. Чудя се с какво си по-вече от мен че ти може да стоиш в заведение а на мен ми поставят условия. Като чета писанията ти си пределно ясен. Трай си там и толкова.

11

By Chechi - пушач

преди 11 години

Когато в една държава започнат да занимават масово хората с разни *** теми , а не с това колко газ , гориво и електроенергия може да се купи с една менемална работна заплата , това значи че има нещо тотално сбъркано в тази държава ! Когато става дума за тютюнопушене - някой се е загрижил за чистия въздух на планетата .....ха-ха! :)))))

10

Томас

преди 11 години

Не съм видял непушач, да дойде да трови наркоман? Голяма част от пушачите са много нагло племе - безочливи - хич не се съобразяват.

9

манго

преди 11 години

до 5-ми то много лесно недей диша,направо еж!

8

ТЪЖНАТА ИСТИНА

преди 11 години

Стига обяснения...ясно е, че каквото каже властта- това ще е! Демократично или не- няма значение. ..А непушачите- толкова сте комплексирани, ограничени, злобни и жалки, че се чудя..с такива като вас...какво общество ще градим?!...Тъжната истина е, че не сме дорасли да уважаваме взаимно правата си...ЗАТОВА И ПРАВАТА НИ КАТО ЦЯЛО ЩЕ СА ВСЕ ПО-МАЛКО!!!

7

Учител

преди 11 години

А учениците къде ще пушат? Като има междучасия все едно пожар има покрай училищата :))))))

6

Анонимен

преди 11 години

Абе то е ясно,че трябва да ги спираме вече цигарите,ама защо не спрат да ги произвеждат и ще се откажем.Забрани,глоби,наказания.Чувствам се като ученик,който се крие.В парка на разходка с метър в джоба трябва да се ходи.

5

Диана

преди 11 години

Като не искат да дишат да обособят отделни заведения за пушачи и непушачи.Ходете си там и си дишайте "планинския" въздух.

4

Томас

преди 11 години

4Бъркаш свободата със свободията - може непушачите да не искат да ви дишат *** и да посипвате тия *** по дрехите им

3

Гошо Тъпото

преди 11 години

Не ги...пушете цигарите,яжте ги за...десерт,навсякъде,където ви е...кеф.(платена...реклама)

2

Анонимен

преди 11 години

Пред училищата може ли да се пуши заедно с децата ученици и техните учителки ?!

1

Анонимен

преди 11 години

Цигара може да се пали и в парковете, но не и на детските площадки, на места, където има прояви за деца, на спортни обекти там, нито в летните кина.-------------------------------ТРИ ПЪТИ ГО ЧЕТА И СЕ ЧУДЯ КОЙ *** ГО Е НАПИСАЛ.СПИ ЛИ ВИ СЕ?