109

Хиха

преди 12 години

Абе малко не ми е ясно... Значи мога да се натряскам като *** в ресторант, но не мога да пуша... Мисля, че трябва да се забрани и алкохолът на обществени места... мда.

108

Анонимен

преди 12 години

Г-н Рагин, къде са тези заведения с намалял оборот, че да отида на спокойствие там?

107

mephistopheles

преди 12 години

Ти пък си адски умен. Закво да тровиш другите с *** който пушиш? Искаш да пушиш - излизаш навън като в цивилизованите държави!

106

Анонимен

преди 12 години

Европа,Европа ,ама като вдигнат заплатите тогава да забранят пушенето. За някой хора това е единственото удоволствие! Ама сития на гладния не верва!

105

Анонимен

преди 12 години

Слушах го сутринта този по телевизията - голями глупости говореше. Едно не става ясно - защо ресторантьорите не искат да имат повече клиенти?! Сега примерно 99% от непушачите не стъпват в заведенията, защото там е лисичарник и после няколко дни не можеш да се отвониш, ако случайно влезеш в лисичарника. При това непушачите са в пъти повече от пушачите сред хората, които имат средства да да влязат в заведение. В България 60% са непушачи, а 40% пушат, но почти всички най-бедни и *** пушат.

104

Анонимен

преди 12 години

121, напротив има много такива държави! В почти цяла Европа има пълна забрана за пушене на закрити места!

103

за jk

преди 12 години

А в стаята при шефа ти можеш ли да пърдиш свободно?

102

Анонимен

преди 12 години

Не знам какво виждате вие, но аз празно заведение НЕ съм видял през последната седмица! Падат обороти ама дръжки! Никой не ходи на кафе, за да пуши, а да се види с приятели!

101

робски души-непушачи

преди 12 години

Утре като ви забранят да се движите по улиците да не се чудите...Никой не спори за вредата от цигарите, а за правото на избор! Всек знае, че в момента е вредно за здравето да се живее в България, но живеем нали?! Ами защо не напуснете БГ бе непушачи!

100

Анонимен

преди 12 години

В цяла Европа можело да не се пуши на закрито, но в България ще станело трагедия! Стига с тези глупости и лобистки статии!!!

99

Иво

преди 12 години

Бе стига глупости, миналата вечер излизах в две по-известни столични заведения и вътре нямаше места. От едното направо си тръгнахме, а за другото чакахме сигурно около 15 мин. за да можем да седнем. Най-много да фалира някоя квартално дупка, където се събират наркомани. Хубавите заведения са пълни до дупка.

98

jk

преди 12 години

И аз съм пушач ,като някой от вас ,но съм съгласен, че непушачите имат право да не дишат тютюнев дим. Тоталната забрано обаче за мен е чиста дискриминация и нарушаване на човешките права. Какъв беше проблема до сега като имаше обособени места и за пушачи и за непушачи. Всеки имаше право на избор, а сега... утре ще ни забранят да пърдим,че на другите им мирише. Просто няма такава държава ... !

97

OBSEBEN

преди 12 години

до 101Не четеш внимателно и не мислиш, пушенето явно ти е изпило и на теб мозъка. Ти да си чувал някъде някой да протестира срещу радиовълните от джиесемите ааа??? или срещу дизеловите коли аааа ??? Без цигари може, без коли, мобилни комуникации и заводи не може пич!! Бъди сигурен че след време колкото и фаантастично да ти звучи и те ще бъдат забранени, когато бъдат намерени техни безвредни заместители!

96

Анонимен

преди 12 години

"Рагин потвърди информация в медиите, че са възможни и ситуации, при които клиентът да си поръчва различни неща и след като излезе да изпуши една цигара, да не се върне да си плати сметката. Тези случаи можело да зачестят през зимата." Страхотна идея! :) :) :)

95

Анонимен

преди 12 години

Пушачите са около 20-25% от потенциалните клиенти на заведенията. С досегашната забрана /пушенето е вид забрана/ непушачите да посещават заведенията, клиентите на заведенията бяха значително по-малко, отколкото биха могли да бъдат, ако заведенията предлагат качествено обслужване. Що за заведение е това, което е практически само пушалня?!

94

Анонимен

преди 12 години

Оборотите паднали, заеми имали - абе аз трябва да дишам тези *** заради заемите на някой ли бе?! *** маймунското мислене!!

93

Анонимен

преди 12 години

Това са чисто манипулативни статии! Приходите на някои места са паднали с 20-40%, но на други не са паднали! За сега няма затворени заведения, но бизнесът бил сринат...Яката върви лобито на пушещото малцинство! Нека реално да спрат пушенето в заведенията и да видят изведнъж как ще се увеличат непушачите по кръчмите и ресторантите!Аз лично съм един от тези, които до сега избягваха да ходят на ресторанти и кръчми заради ужасно гадния цигарен дим!

92

Анонимен

преди 12 години

Ами няма кафето и колата да са по 2 лева !

91

Анонимен

преди 12 години

По-голяма глупост от заведения/зали/ за пушаи и заведения/зали/ за непушачи няма!Който не го е разбрал да вземе мерки за преодоляване на глупостта си!

90

Анонимен

преди 12 години

типично за хора 5 века под турско робство да се подвластни на този османски обичай, слаба воля имате, затова още дълго ще ви тъпчат, лек ден