53

Анонимен

преди 12 години

Томас много си религиозен като гледам и напълно подкрям твоите коментари.Абе то верно, че хомосексуализма си е болест но защо пропускаш изобщо тоталната деградация на обществото?Според теб като религиозен човек нормално ли е да има порно канали по телевизията в които24/7 се излъчва порно. Това, че се излъчва секс между нормални хора както си му е реда между мъж и жена нормално ли е според теб?

52

коко

преди 12 години

Мама им откачена...Какъв хубав *** са правели в Германия преди 70 години от такъв материал по рецепта на Адолф...

51

polar bear

преди 12 години

- Абе защо ги правят тея гей-паради?- Така гейовете си защитават правата.- Какви права?- Да правят любов с хора от същия пол.- А кой им забранява?- Амииииии.... никой.- Защо тогава ги правят тея паради да вдигат шум само и да правят задръствания?!- Щото са пед......си!

50

Томас

преди 12 години

Това е писано 70-те години. Тези гнусотии, обаче ще бъдат временни - скоро Бог ще сложи всичко в света на мястото му

49

Томас

преди 12 години

Хомосексуалната епидемия.Има две причини, които спират хомосексуалистите да се отдадат открито на греха си: неприе-мането им от обществото и отхвърлящото ги учение на църквата. Но когато обществото повече няма да ги отхвърля като притовоестествени, а напълно ги приема и дори окуражава в аморалността им. Когато църквата повече няма да нарича хомосексуализма грях, но започне да благославя сексуалния им живот, тогава вече няма да останат никакви пречещи сили. Вратите за тях ще са широко отворени и окуражените хомосексуалисти ще се утвърдят в греха си. В моето видение видях, че тези две преч-ки на пътя им паднаха. Когато се премахне това, което ги възпира, настъпва хаос.

48

Томас

преди 12 години

Повярвайте ми, не е далеч времето, когато ще прочетете в местния вестник мрачна история за необуздана банда хомосексуалисти, нападнали в парка или на улицата невинни деца! Масови ***-силвания ще стават реалност в бъдещето, както е казано в Библията. И този ден е близо.В град Хюстън, Тексас, 27 момчета са били убити от една малка банда хомосексуалисти. Това съобщение в печата за това подло убийство е начало на много подобни постъпки на хомосексуалис-ти.Във висшите кръгове ще има не един хомосексуален скандал. Обществото на хомосексуалис-тите ще станат толкова активни и така безсрамни, че ще показват открито своя грях по телевизията.Виждам ясно, че хомосексуализма ще стане масово явление и сексуалните престъпления ще станат по-многобройни и по-ужасни.

47

Томас

преди 12 години

Грехът на Содом се връща.Грехът на Содом ще се върне в наше време. Содом беше виновен във всички грехове, но най-ужасния от тях беше нападане над невинни хора от тълпи от разпалени хомосексуалисти.Масовите убийства в наше време не са нещо изключително. Вече бяхме свидели на кланета в Олимп, показани по телевизията. Разрастването на масовите убийства започна да се повтаря така чес-то, че към тях почти се привикна. Сега хората не изтръпват при вида на тези трагедии, както в мина-лото.Библията казва: Както беше в Лотовите дни, така ще бъде и в дните, когато ще дойде Човеш-кия Син. В моето видение видях неща, които ме уплашиха за бъдещето на децата ни! Говоря за диви странстващи банди от хомосексуалисти, които ще нападат открито невинни хора в парковите, по улиците и тихите места. Зверствата на тези содомски банди със сигурно ще настъпят. И макар че за тях няма открито да се съобщава, властите ще знаят за това, което се случва.

46

природолюбител

преди 12 години

в природата да сте виждали кози лесбийки?!

45

Червенопрашковец

преди 12 години

Е как откъде..........позитано 20 -22 е крайната цел

44

Гитлер

преди 12 години

"На този етап организаторите те не съобщават откъде ще мине то"Сякаш ще е невъзможно да ги пропуснеш. Шумната група с перуки и балони лесно би се смесила с тълпата...

43

Анонимен

преди 12 години

важното е да не таковат офцете на протеста иначе е демократично и те да простиратние на село винаги правим сефтето с офца или коза нормално е да простират и те но пред децата поне да не таковат офцете щото не е хубаво

42

РРР

преди 12 години

Как ги изчислиха, че имало няколко стотин хиляди криещи се гейове и лесбийки сред нас???!!! Може и Деян Неделчев да излезе да изпее новия си "хит" "различните"... Нямам нищо против тях, само да не ми се набиват на очи и да ми парадират за права и т.н.... Хеле па да ги видя да говорят на деца и ученици... Според тях всеки от нас имал скрит гей в себе си ама го било срам да си признае. Е аз поне за себе си знам, че няма как да харесам мъж. Опитват се да ни зомбират отвсякъде вече тия хамериканци!

41

зАщО?

преди 12 години

А защо трябва да правят парад и да се експонират какви са ? Това знаете довежда винаги до обратния ефект , а той е масови безредици и побой над ***.Ако сте такива хомота събиайте се по горички или където искате но явно обичате освен да ви порат гъзовете също и да ви бият , което доказва че сте за лудницата.Аре .......

40

ПИТАМ ???

преди 12 години

ПИТАМ ???Утре ако "привържениците на свободната любов с овцете" решат да правят парад - и на тях ли ще им разрешите ?

39

Анонимен

преди 12 години

гайовете също са хора и могат да простират защо искате каво искате от тях.те не са ли хора ето аз не ги деля на гейове и педраси защото всички са хора а хората всички в=един ден ше умрат нали така за тва стига с тази умраза нека бдем по торелантни помежду си и да се обичамеправете любоф а не война както е казал не си спомням сега някой го беше казал ама не знам

38

Гей

преди 12 години

Забравих .... Ако знаете колко е сладко няма да го давате на жените ...

37

Анонимен

преди 12 години

Утре ако содомитите или "привържениците на свободната любов с овцете" решат да правят парад - и на тях ли ще им разрешите ? Ми то е точно същата работа !

36

Гей

преди 12 години

Хубаво ни е какво да направим?

35

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Господ създал аналния отвор за Изход ,те го превърнали във Вход...............

34

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Господ създал аналния отвор за Изход ,те го превърнали във Вход...............