36

Акъл море

преди 12 години

България от доста време не съществува.Това,което е останало от нея е Русия.Затова е важно Русия да оцелее.Колкото по-силно я натискат,толкова по-силна и решителна става.Русия няма равна в реалния бой.Това е така,защото тя има неограничен стремеж да пребъде,въпреки или точно поради желанието на всеки,който се почувства силен да я подчини.А основно защото тя не търси война.Тя никога не е нападала държавите,които от край време искат да я поставят на колене.Да пребъде във вековете Великая Рус!Ако не

35

Анонимен

преди 12 години

ДО 35 и какво ти разбира главата от БРИК , известно ли ти е колко икономически обединения е имало до сега , а в него четирите държави са крайно различни , едната е комунистическо авторирана , другата само авторитарна , третата и четвъртата са утвърдени демокрации но едва от едно десетилетие са по спокойни , Индия е член на Бритаската общност ако ти говори нещо това ,а Бразилия е все пак американска държава анадъмно .

34

Анонимен

преди 12 години

Русия ако имаше и 1% сигурност в превъзходството си, отдавна да е затрила и САЩ и НАТО

33

Анонимен

преди 12 години

Това всичко е политически игри, на които простите хора се хващат. Нито Русия, нито САЩ искат конфликт по между си. Те са в отлични взаимоотношения и им е ясно, че война по между им означава край на света. Русия използва ПРО като средство за да се оправдае пред народа за милиардите, които ще изхарчи за въоръжаване и военните заводи ще бълват продукция за Руската армия и за всички други, които са "застрашени" от този ПРО. Всичко е една игра на големите сили. Малките го отнасят отново.

32

Анонимен

преди 12 години

Цялата тази история е абсурдна! Какво като НАТО си направи тези система за ПРО? Ще започне ядрена война? Това е нелепо! Първо че на всички е ясно, че и двете страни имат подводници въоражени с ракети с ядрени бойни глави. Второ тези системи е невъзможно да неотрализират всички междуконтинентални ракети или самолети. И трето и най-важно какъв е смисъла на тази война? Войните се водят не за да унищожиш врага и дори неговата територия физически, а за да го подчиниш, да наложиш волята си над него.

31

Бивол

преди 12 години

Не възразявам още сега Русия да ги опердаши ПРО-тата на натовските терористи!

30

пво

преди 12 години

фесовете се събраха, само като чуят русия и пълнят гащите

29

Б

преди 12 години

Да не се ебаваме с Русия.Те могат да унищожат земята стотици пъти.А там има достатъчно луди да го направят

28

Анонимен

преди 12 години

*** една голяма ракета за задните части на *** моля

27

СССЩ

преди 12 години

Американците са пътници,това и малките деца го знаят,бъдещето е в БРИК!

26

Анонимен

преди 12 години

НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО САЩ НЕ ИСКАТ АЕЦ-БЕЛЕНЕ!ЩЕ НИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА БАЗИРАНЕ НА РАКЕТНИ УСТАНОВКИ ЗА ДА СВАЛЯТ РУСКИТЕ МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИ РАКЕТИ НАД ЕВРОПА!ЩЕ СТАНЕМ БОЙНО ПОЛЕ НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ!ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ И ГЕРБ! НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 12 години

Тука пишат големи невръстеничета които като малки деца се хвалят какво биха направили батковците им , вижте отбраната и националната сигурност са сериозни неща , има кой да пресмята ракетите и техния обсег , вие и понятие си нямате ,а в момента наистина Русия се превъоръжава и ако беше нормална демократична държава може би това нямаше да плаши никого , така или иначе нейното място е в Европа макар ,ч е е стъпила здравп в Азия тя през цялата си история се е стремяла да настигне Европа.

24

Бандата

преди 12 години

НАТО-***!

23

Анонимен

преди 12 години

Ако искате да ударите ДПС, джамия ли ще запалите или централата на "Атака"? Ае мислете малко. Не е трудно и не струва пари:)

22

Анонимен

преди 12 години

За всеки що-годе интелигентен човек, съвременна Русия е една помийна яма, където 1% от населението краде останалите 99%, но българския селянин (закърмен с чалга и СТРАХ от турция) това няма как да го знае, или ако го знае просто не се интересува.

21

Патриот

преди 12 години

България не е пушечно месо за нато!

20

Анонимен

преди 12 години

***, що дремете тука, а не фащате трена за Русия, бе :))))))))

19

до 18

преди 12 години

Ще падат там,закъдето са адресирани! Майсторите на "приятелския огън" са други...

18

CE

преди 12 години

Русия не е Иран.Ембарго или изолация на Русия е безсмислено.Те имат всичко.Европа зависи от Русия,а не обратно.

17

до 17

преди 12 години

А ти знаеш ли колко турци са избити за тия 500 години?