19

....

преди 12 години

алоо професоре 20 лв на месец не на година..тия сметки кривите в щаба на партията майка ще ги даваш

18

Smurf

преди 12 години

Абе Бойко Борисов не призоваваше ли само преди два три месеца Европейците да си свалят заплатите.

17

sm

преди 12 години

УЖАС!!! ВЕЧЕ НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ КАКВИ ГЛУПОСТИ БРЪЩОЛЕВИ ТОЗИ ЧОВЕК. ХОРА, МОЛЯ ВИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА БОЙКО БОРИСОВ!!!

16

Масон

преди 12 години

Аз не искам високи доходи за българите , защото така сме решили за съдбата на българите .

15

Анонимен

преди 12 години

Гнусното плямпало,отново промива мозъците на ***!!!!!!

14

hah

преди 12 години

Доходите се увеличават бавно, а цените светкавично...и кво прайм?

13

хаха

преди 12 години

Как ще е нарастнал дефицита е?! Айде като пишете поне се информирайте.. дефицита за 2011 падна още повече.. външния дълг и да се е увеличил е в рамките на разумното 16,6 %.. Само като видя че пишете тиква сте ми ясни от кои сте и за кво пишетедруг е и въпроса че този сайт е с червен отенък..Много ми е интересно ако падне ГЕРБ кой ЩЕ СЕ НАЛОЖИ да дойде на власт..ха познайте..

12

заплатка

преди 12 години

мен не ме грее особено, че минималната заплата се вдига, като от пет години моята стои непокътната и реално се е намалила с 1/2, вероятно от добре платен служител преди пет години, след пет ще имам минимална работна заплата, ей тва се вика икономика. Трябва някой да застави работодателите да увеличават всички заплати, на базата на минималната, да се има предвид и инфлацията, която изяжда заплатите. Всяка година се увеличават тока, горивата, парното с по 10%, заплатите стоят, къде е логиката!!!!

11

batibobi

преди 12 години

не мога да повярвам че този човек е на власт...жалко за България.....трябва да се срамуваме че такива недоразумения ни управляват.....сами сме си виновни...

10

тъп

преди 12 години

Край нямат простотийте му......

9

gft

преди 12 години

@11а да не говорим колко плащания/такси/данъци са въразани с мин. заплата.

8

Huko

преди 12 години

"Много съм благодарен на Дянков, че го има.."Преди няколко месеца така каза и за Трайчо Трайков.. :)

7

танкист

преди 12 години

само за сведение на тиквта проста, откакто е герб на власт дефицита нарастна, външния дълг също, а ниските данъци са наследство от тройната, на гнома може да благодари ,ч е заедно опоскаха една държава, ама то ще им се върне на гнусните гербери .

6

Анонимен

преди 12 години

20лв на година прави 1.66лв. на месец което прави 0.05лв на Ден... какво ще си купи човек с 0,05ст повече на ден, след като и цените скачат с повече, А?!?!

5

оIo

преди 12 години

който не прави нищо за да се повишават доходите и в същото време води политика за тоталното обедняване на нацията - също е за убиване !

4

Анонимен

преди 12 години

Старата лента пак ... Всеки ден едно и също се повтаря до несвяст ...

3

tankist

преди 12 години

тиквата е отчетливо ненормален, преди си благодари на себе си сега на гнома ,ч е го имало, ми *** направи един дудук на баща му че го е наплякал навремето. Ох с такъива управници нищо добро не ни чака, ***.

2

брбр

преди 12 години

***!

1

Taто

преди 12 години

Бай Тошо