61

Анонимен

преди 12 години

Като отворя сайта на ПОЛИТИКА и видя 1. Гоце, 2. Пръмова ,3. Архонта се хващам за главата и си викам : Е как да не гласувам за Генерал Борисов?!?

60

Патриот

преди 12 години

по -добре Гоце отколкото Боце и Цеце

59

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Първанов: На бас, че АЕЦ Белене ще имаНЕ НЕ ТРЯБВА АЕЦ Белене!!!ИСКАМ МутроБойко ДА МИ УВЕЛИЧАВА ЦЕНАТА НА ТОКА С ПО 10% НА ТРИМЕСЕЧИЕ, ЩОТ МИ ПРИСЪЕДИНЯВАЛ КЪМ СИСТЕМАТА ПОРЕДНИЯ СОЛАРЕН ПАРК НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА.НЕ ИСКАМ АЕЦ!!!ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ПО 6 лв/киловатчасИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ЕКОЛОГИЧНО И ДА ПЛАЩАМ ЗА СЛЪНЧЕВИ ЦЕНТРАЛИ И ВИТРОГЕНЕРАТОРНИ ПАРКОВЕ, ЩОТ СЪМ ТАРИКАТ......ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ, ПЪК АКО МОЖЕ МутроБойко ДА МИ ЗАМРАЗИ ДОХОДИТЕ ЗА ВЕК

58

Анонимен

преди 12 години

parvanov ve4e dosajda

57

Анонимен

преди 12 години

А на бас, че този саит е пълен с крадливи гербери!

56

Анонимен

преди 12 години

10 год. бе президент, а рожбата ти тройната ламя управляваше 4 години. Като прибавим и т. нар. царско управление още 4 години, защо не я построихте бе другарю бивш президенте?

55

Анонимен

преди 12 години

Бойко : Вдигането на тока идва от зелената енергия.Слънчевата е 800 лева, вятърната - 170 лева, биомасата е 360 лева.Това да си го набият в канчетата, които са срещу АЕЦа.

54

ЧЕЗ

преди 12 години

Какво пищи тоя за АЕЦ? Като през 80те и началото на 90те бяхме енергиен център на балканите и Козлодуй работеше на пълна мощност какво? Имаше режим на тока и хората пак бяха бедни! А Р.Овч , Гоце и другите номенклатурчици са затлъстявали...СТИГА ЛЪЖИ... СТИГА БКП!

53

Анонимен

преди 12 години

Токът поскъпва с 10% от юли !Председателят на ДКЕВР Ангел Семерджиев посочи, че предстои включване към електроенергийната система на фотоволтаичен парк с мощност 50 мегавата.За плювачите : ел.енергията от АЕЦ е "чиста" и е многократно по-евтина от соларна, вятърна такава!Който е против АЕЦ е за това, обикновения българин да изнемогва от скъп ток.

52

Анонимен

преди 12 години

bravo na boiko

51

ГОЦЕ

преди 12 години

На бас ,че ако се случи неприятност с построената АЕЦ Беляне ,пак няма да кажем на овцете!

50

Анонимен

преди 12 години

аз вярвам на нашето вожд костУФ,който казва ,че не ни трябва ядрена централа (нищо ,че не знамм какво е това),защото нашИту мешерето тЪЙ казва ,а кОТО кажИ мешеретУ туЙ казвам и аз -верен седеруга -костовист

49

избирател

преди 12 години

А защо до сега другарите не построиха АЕЦ-а?Имаха предостатъчно време за това?Лесно е да правиш опити за трупане на дивиденти!И сега ГЕРБ и Бойко Борисов са ви виновни!Една АЕЦ ни стига!Нима толкова бързо забравихте Чернобил, отсега нататък ще плащаме скъпа цена за вашето мълчание и т.н.!Скрийте се някъде и замълчете завинаги,другари комунисти!Всеки българин,който няма къса памет не ви иска повече,разберете това!

48

Анонимен

преди 12 години

и да има им да няма ...тока няма да поевтинеее!!!

47

ГОЦЕ

преди 12 години

На бас ,че синовете ми няма да плащат за АЕЦ Беляне ,а ще се превърнат в млади милионери!

46

анонимен

преди 12 години

Гоце, на бас, че АЕЦ"Белене" няма да има. Хубаво нещо са това руските парички, нали?

45

Анонимен

преди 12 години

На бас, че ако бе президент в някоя бяла държава отдавна щеше да си подсъдим.

44

sofeto

преди 12 години

"Първанов: На бас, че АЕЦ Белене ще има"..... нищо чудно ако комунезите гепят власта отново да почнат централата отначало и пак да я оставят "до под крушата"!!!

43

читател

преди 12 години

За какво ви е АЕЦ!!!Държавата България няма да я има след още един мандат на ГЕРБ.Нито магистрали, нито електричество ще е необходимо, защото няма да има народ и държава!

42

Анонимен

преди 12 години

Ако има АЕЦ Белене то България ще го изплаща 20 години (демек още един преход). Пресметнете колко Българи живеят в България, колко от тях работят и колко пенсинера има. Ако има АЕЦ Белене това означава, по високи данъци, замразени пенсии за 20 години, а бяха и казали по ТВ-то, че след известно време пенсионерите ще са повече от работещите. БСП са за АЕЦ Белене заради комисионните които ще вземат, те няма да изплащат този АЕЦ, а хората които работят !!!