31

НФБ

преди 12 години

боко им обеща да им строим нови къщи! ние ще им ги строим безплатно , те ще ги рушатняма расизъм но трудът облагородява! да си ловят и да си строят сами жилищата под строг контрол от общината!тези които не са ангажирани в строителството да полагат по 8ч обществено полезен труд!децата на училище! трябва да дадат за да и получат! иначе ще се повтори ситуацията с този блок в който са получили апартаментите на готово! кой е виновен за поразиите които са направили че да стане опасен за живот нима аз

30

Анонимен

преди 12 години

Абе енергото колко време ги е чакало да си платят тока, защото само за 1 неплатен месец в срок изключват ! Но нали не сме *** и за нас компромиси НЯМА !

29

до гого

преди 12 години

И като вземете власта какво..... Един блок не можете да стопанисвате *** мръсни държава сте тръгнали да правите......

28

Nemeca

преди 12 години

Решението е да се направи закон като в Русия - педофилите да се скопяват по химически начин. Стане ли това и при нас - *** ще изчезнат за отрицателно време. Всички от мъжки пол ще влязат по затворите - 'щото стане ли едно момиче на двуцифрена възраст и го почват. И така ще изчезнат лека полека. И ние ще мирясаме най-после от техните набези.

27

-

преди 12 години

"In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil."да ги зариват всички с блока, заедно!

26

semicolon

преди 12 години

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ РОМИТЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАСИ ДА СА *** В ОБЩЕСТВОТО

25

asd

преди 12 години

Горките хорица, къде да ходят, с какво да си платят задълженията. За всичко сме виновни ние българите. Получаваме малки заплати, съответно внасяме малки суми в държавната хазна и затова парите им за помощи са малко. Значи трябва да се направи нещо. Вариант 1, да се наложи допълнителен данък който да ни се взима за издръжка на *** население, Вариант 2, доходите на българите да станат достатъчно високи за да има и за ***, но това е изключено. Честито и наздраве.

24

Анонимен

преди 12 години

Махайте ги от блока-няма неограбен дом,скандали,смрад, мърсотия,побоища.сТАРИЯ КМЕТ ГИ ЗАСЕЛИ и всеки ден го проклинаме.Казвам ви хора,не се издържа.

23

Анонимен

преди 12 години

хахаха ония сложили метална решетка тия изверги съборили стената ...75 бона вода и пак миришат ?!ток ние им го плащаме.. и на всичкото отгоре не искат да напуснат и разбираш ли не могат да ги изселят на сила. Но яко бяха бели хора щяха да са отишли 5 патрулки + 234524 съдия изпълнители и да ги изпъдят.Аман от тъпизми.

22

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

TOTLEBEN....TOT ..MARTAV....LEBEN...JIVOT.....TOT ZA ROMITE ...ZA OSTANALITE DOBAR LEBEN....

21

Анонимен

преди 12 години

единственото решение е да обявим война на Германия,и след това да се предадем .Те ще решат всичките ни проблеми много бързо,само трябва да побързаме защото след 10 години ние ще сме малцинство

20

Анонимен

преди 12 години

То че няма никога да се надигнем няма, ами поне някой хакер да влезе в компютрите на Пентагона и да маркира тоя блок като мишена.

19

Анонимен

преди 12 години

*** е кърлежа на обществото! За а бъде интегриран трябва да се извади и размаже със пометката на обувката.

18

прасчо

преди 12 години

Демек интеграцията върви с пълна сила....Следващата стъпка е да изгоните българи за да настаните тази ***....И за тези лешояди Европа дала 150 млн,за да им строите жилища....Значи или Европата е сбъркана или ние,че вярваме в интеграцията...

17

EUcitizen

преди 12 години

до 12Не може хората да се гонят от домовете им безпричинно.

16

Българин

преди 12 години

Кмета на Плевен тая пасмина го избра, сега да им бере той ядовете! Не разбахте ли, че интеграция с тия не може да има! Само се чудя как да ги подарим на европейците ,на рамо да си ги носят!

15

И замириса на ...

преди 12 години

Еми, БЕРЕМ ТУХЛИ >>>>>>> Еваларката братле " Няма нищо по-хубаво от миризмата на *** рано сутрин." Чак люляка ми замириса и на мен ... ;-)

14

да,да,да!!!

преди 12 години

Да се приеме от общината предложението на #1,незабавно изпълнение!!!

13

Анонимен

преди 12 години

Ах как искам и аз да съм *** в България ......

12

Апокалипсис сега

преди 12 години

Няма нищо по-хубаво от миризмата на *** рано сутрин.