26

Анонимен

преди 12 години

Борисов тръгне ли си и Ковачки си свива перките!

25

до 26

преди 12 години

ми те всички министри са били на плаж ...

24

Анонимен

преди 12 години

Бе проблема е, че е бил на плаж в Катар и... изгорял!К'ви мотиви търси???

23

Анонимен

преди 12 години

Tрайчо Трайков: "Стачката е саботаж, придобива "червени" окраски и защитава интересите на Христо Ковачки. Ситуацията е заплаха за националната сигурност. Тази вечер в 1,00 ч. България спира износа на ток"

22

Анонимен

преди 12 години

странно - слизаш от самолета и ....има политическо решение да те отстранят!а по време на полета борисов нищо не казал!цветанов ли командва?

21

Анонимен

преди 12 години

Немам мотив, имам гъдел и Цецо!

20

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Последния непослушен "инако" мислещ човек от правителството си отиде.Да живеят монополите.Не мога да си обясня защо другите народи успяват да намерят някой честен човек да управлява парите и държавата.Ако някой ми каже,че младия 33-годишен министър ще противоречи на мнението на господаря Борисов е голям лъжец. ГЕРБ са вредни да си ходят.

19

dedo

преди 12 години

Основната причина Бойко да загуби следващите избори са Цветанов и Младенов, който той брани с цената на всичко

18

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Дилемата пред слугите на мутрите , добива трагикомичен вид..:)Разбира се , специалисти от Дулово , Трън или Хасково , винаги ще има - готови за министри ::))Но,по-умните вече си задават въпроса : Струва ли си за 2000 лева , едни ,очевидно полуграмотни - да ме правят на *** ??Да ме излагат пред цяла България , а те - неграмотните , да са винаги в БЯЛО ?? А и бонусите отрязаха ..::)Ръководителите на Партията добре са подплътени с мангизи - и за правнуци ::)) И тези ЗАД тях - са добре награбили се ::)Тях , тези *** , ги интересува вече ВЛАСТТА ..:)) Е и алчността не е за изхвърляне- но , не на първо място ::) Искат ВЛАСТ - и я имат ::)))А слугата- бедния , но алчен за слава слуга - му се определят 2 бона -за да се изживее , временно , като министър , но после - да си получи "пожекланията" на голяма част от "народа"::))Е , струва ли , другари слуги на гербаджийте ?? ::)))

17

Анонимен

преди 12 години

Б.Б и лентичките е като жената и секса ... Колкото по-малко толкова по-нетърпимо става...

16

Агенция "Кукумя

преди 12 години

който е гласувал за Герб на предните избори а сега няма да гласува за тях да цъкне +

15

Анонимен

преди 12 години

време е за 8-годишен министър. Важното е да не е много умен.

14

миньор

преди 12 години

НА "ЗЛОТО КУЧЕ" МУ БИХА "ЗЛИЯ ПРЪТ"... ТРАЙЧО, ПРАВИШЕ СЕ НА ВЕЛИК ПРЕД МИНЬОРИТЕ В МАРИЦА ИЗТОК СЕГА ЩО НЕ СЕ ПРАВИШ БЕ СДУХЛЬО ...? САМО ДА ПОПАДНЕШ НА НАС ОТ КЮМЮРА НЕ МОЙЖ ИЗЛЯЗА СДУХАНЯК!!!!

13

Име

преди 12 години

Всъщност това е май единствения министър, който ще излезе достойно от л***йната :)

12

Анонимен

преди 12 години

Трайчо , Трайчооооо...Тоя твоя бивш шеф не може да мисли, ти чакаш мотиви!?!

11

Анонимен

преди 12 години

Абе Трайчев твоето не беше АСТА, шистов газ, симпатично мастило и какво ли не ти да не си американски слуга бе, радвай се че и толкова се задържа.

10

Анонимен

преди 12 години

Това вече е просто перверзия, и аз вярвам в младите ама 33 годишен и на такъв отговорен пост направо не знам, какво да кажа вече.Имал опит ...е колко опит да има на 33!? С Трайчо си отиде и последната надежда за политик, които се интересува от България. Останаха само слугите на монополистите.

9

Анонимен

преди 12 години

Борисов да си подаде оставката.

8

Анонимен

преди 12 години

Личните интереси са едно, но ако имаш кауза, която те прави политик, ако искаш да бъдеш български държавник, личното трябва да остане на заден план,"ключовата думичка е АКО

7

Цивилизован

преди 12 години

Всъщност, всичките неща, и партии, и корупция, изкривено законодателство, бездействаща съдебна система, агресия в училищата, насилие по улицитедействаща престъпност..и прочиевсичко това е продукт на едни и същи дълбоки причини, които управляващият елит отказва да разбере. Дълбоките причини никога не се изкарват на повърхността. Вземат се винаги някакви палеативни временни мерки. Никога не се стига до корена на явлението. И въобще колко ли хора го знаят къде е корена на всички тези изкривени явления и защо ли се е стигнало дотук с това днешното човечество.Изходът на кризата е в дълбокото осъзнаване и най-вече социално диагностициране на заболяването на това човечество. За това е обаче нужна първоначална информация.Нещата са много прости! Проблемите не са в хората, нито в човечеството, че последното било мързеливо, лениво, агресивно и прочие. Напротив, хората са такива каквито ги възпитават методите на възпитателите. Тоест проблемите на това човечеството открай време са били в неправилните му методи на възпитание. И най-вече в неподходящите възпитатели. Защото, самите методи на възпитание произтичат от самите калпави възпитатели. Кои са възпитателите ще кажете вие. Да, те естествено не седят в министерствата на образованието, нито пък имат допир с религиозната система. Това са наставници от извънземен калибър.И точно тази истина е време, днешното човечество да проумее. Да разбере, че съдбините му за съжаление седят не в собствените му ръце, а в ръцете на група завоеватели от извънземен порядък, които си въобразяват, че все още могат да контролират хората в днешното им състояние. Спорът е в това, дали човечеството се нуждае от бавачка или то може да поеме съдбините в своите ръце. От тук се появява и съответното разделение в прилаганите методи на въздействие. В цялата тази бъркотия е трудно да се установи доколко човечеството е узряло за новите методи, защото като цяло то постоянно седи потопено и обградено като с железни обръчи от старите методи на въздействие. И ако за един затворник е възможно той да се изправи, и измъкне от старата система на затвора, то при днешното човечество не е възможно никаква промяна да се осъществи, и да се измъкне напред като от затвор, защото самите методи на възпитание са от стария порядък и не позволяват това измъкване.