92

Стига!

преди 12 години

Ей - ромско население. Ще спрете да крадете каквото и където ви падне *** мързеливи.Само така ви се пада докато знаете само да се оплаквате и да крадете!!!! Не стига, че ние ви издържаме, защото вие думата работа не знаете какво означава ами и ще иска да съди..той не може да се подпише ама знае да съди.

91

Анонимен

преди 12 години

Огън по ***,мама им крадлива

90

Martin

преди 12 години

napalno adekvatno i pravilno resheie na gorskiq !

89

Анонимен

преди 12 години

По време на проверката към тримата мъже се присъединили множество техни роднини, които опитали да възпрепятстват действията на горските и ги нападнали с колове и подръчни материали. Имам въпрос към МВР:Какво ще предприемете срещу участниците в нападението. Поне ще ги регистрирате ли?

88

Бачо

преди 12 години

Веднага на стражаря да му се даде орден стара планина.

87

chicago

преди 12 години

От 5 до 10 г .Това го чака стражара. Това е действителноста в България.

86

танкист

преди 12 години

някой който може да орагнизира подписка в негов защита на горсия де, сега всеки глас ще му е необходим. Евала отново, геройска постъпка , жалкото е , че много малко са геройте и ,ч е няма единчалъм да се отсрелват и ръководителите на дървената мафия които крадът с тирове, но и това ще стане едиини срещу модерните поробители на Българския Народ- мутри, ***, мафиоти, монополи, бизнесмени, депутати министри партии, граждански сдъжения синдикати, кръвопиици които ни морят вече 23 години.

85

Анонимен

преди 12 години

Горският е защитил държавното имущество и за това Тя /държавата/ му е дала оръжие.Браво горски.

84

Анонимен

преди 12 години

Явно на хората вече им писна от паплачта, била тя бяла пияна и дрогирана или черна и ***. До гуша им дойде. Този случай и случаят с Илко го потвърждават.

83

Анонимен

преди 12 години

Спокойно,"Българке",няма да лежи в затвора лесничея!Виж,ако беше пиян олимпийски шампион,утрепал двама души-българи,със сигурност щеше да търка наровете.

82

tur4e_ot_bg

преди 12 години

Знам че не обичате турците и ***, но евала на горския, един *** по-малко. А може би някой ден българите ще се научат да правят разлика между турци и ***. Съжалявам, но нямаме нищо общо с тях /с ***/.

81

Анонимен

преди 12 години

Този човек е защитавал себе си докато е изпълнявал служебните си задължения!! Трябва да бъде награден с орден!

80

a4o

преди 12 години

Ei bokluci a MILIARDITE kade otidoxa be pomiii,6to ne kajete ne6to za oligarxiqtaaaaaaaaaaa.Svinska bULGARIQ ZA KOKO6KA NEMAAAAAAAAAAA PRO6KA A ZA MILIONERITEEEEEEEEEEEEEE,6E MREME OT TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DIVOTIQ BULGARSKA.....

79

*

преди 12 години

Софка

78

Nobody

преди 12 години

Гръмнатият да се заведе в графа "интегриран" и парите за интеграцията му - на горския.

77

do 89

преди 12 години

изобщо не намесвай Софта с тия ***!

76

Българка

преди 12 години

и кво сега - горският ще лежи в затвора , затова че си е свършил работата. Можеше да е на мястото на убития, но и сега живота му се преобръща. Дано го осъдят на по - малко години че и негови деца сега отиват по дяволите!!!!!!

75

Анонимен

преди 12 години

От Хелзинския комитет веднага пускаме декларация, това е разисъм и безумие! При тази ситуация е трябвало горския веднага да се застреля сам, не да напада беззащитните роми! Ще сезираме и Уорлик, това на нищо не прилича. Правата на ромите за нас са над всичко!

74

Анонимен

преди 12 години

Премия + бонус !

73

Анонимен

преди 12 години

Хаха, лузъри. А до оня ден защитавате Софка, че щяла да ни представя на Евровизия. Крайно време е да разберете, че докато не се освободим от тоя тумор, дето го поддържаме с пари нема да се оправим ни от криза, ни от нищо.