60

Мария

преди 12 години

Стига сте плюли по турците. Турция е много красива страна, а турците са супер гостоприемен народ, аз всяко лято почивам там, освен това турските мъже не са *** като българските, обръщат внимание на жените и държат на семейстата си.

59

Анонимен

преди 12 години

населението на Турция се е удвоило за последните 30 години а икономиката им е скочила 7 повтарям 7 пъти искам някога това да се случи в България , но това няма да стане докато все гледаме на изток или по точно насевероизток.

58

Анонимен

преди 12 години

до 84вече сега се убедих ато цата цоментарите, колко изостанали и загубени са билгарите

57

Българин

преди 12 години

Ей, злобно и мръсно племе сме!! Не плюйте по комшиите!! Как никой не каза една добра дума я за румънец, я за сърбин, я за грък, я за турчин??? На такива като вас в Турция им викат "серсеми"!!!

56

Анонимен

преди 12 години

Ей 89 и назадМахни това знаме и пиши.Не е нужно да ми нагнетяваш напрежение.Пише се на български така ,че недей да дразниш със това ,че си турчин нашите Българи.Ако си човек ще спреш,ако не нека те съди Аллах!А той както знаеш вижда всичко!

55

Анонимен

преди 12 години

81 - Абе *** - саркози ***,не е ли *** бе?Ух че си ***,даже си по-*** и от Бай *** си.саркози нали е евреин бе,неграмотнико..............

54

Кирил

преди 12 години

Мода какво чака, покана ли за да го маха тоя червен *** от форума?

53

емир

преди 12 години

Във Франция живеят 7-8 милиона мюсюлмани, които мн лесно могат да бъдят манипулирани от ислямиста Ердоган. За няколко стотин хиляди арменски гласа, Саркози загуби милиони мюсюлмански и на изборите ще го духа.

52

Българин

преди 12 години

Турците направиха (те я направиха!) 16-тата икономика в света! Ама са единни и работят!!Стига сте плюли по форумите, ами се хващайте на работа!! Турците не спят, работят денонощно!!

51

Анонимен

преди 12 години

До 75 този гном както га наричаш спаси нашите сестри , но благодарността не е присъща черта на българина , освен ако не е насочена към слънцето и въздуха за нашата страна сети се за коя чужда държава говори Георги Димитров

50

Анонимен

преди 12 години

Само заради медиците ни в Либия - ШАПКА МУ СВАЛЯМ!Но за после французите имат думата.Върна ни ***!Това е зле!За това че настоя да се нападне Либия,а беше му уж приятел почвам да си мисля,че утре само за да си запази поста би нападнал и нас....

49

емир

преди 12 години

След няколко седмици Бойко Борисов и целият кабинет щели да дойдат на инструктаж в Анкара...Ако се огъзят на Турция по-добре от Доган, догодина на парламентарните избори всички Турци, помаци и по-*** турци ще подкрепим башбакан Бойко!Но да не забравим , че имаме спешна нужда от ислямски център в Малинова долина , ех няма да откажем и някоя друга джамия, ама ислямския център засега ни е приоритет.

48

Turk

преди 12 години

"ima6te se turci" :))) az sym tur4in ot karamanski proizhod koyto e 4ast ot oguzite i narenaki sa Kyzyl (4erenkosa) oguzi. koqto e roda na Ataturk.

47

до 80

преди 12 години

Глупости Асирийците са голям народ наброяват 4 милиона.

46

до 70

преди 12 години

абе ти вече ме разсмиваш с твойте глупости , я отивай в Турция да те опънат *** , французите ще приемат закона , Франция смята Турция за *** , което си е така и ще си приема закона , Саркози не се интересува за *** фесове , а и Турция и остана да се скара още с Великобритания и САЩ , и ще са втори Ирак , руини и спомени за това че са си въобразявали нещо , Турция ако не се подкрепщ от Великобритания и САЩ , ще са само евтина туристическа дистинация

45

грък

преди 12 години

Ей, ибрици, 19-22 година ви бяхме подпънали чак до Анкара, но франсетата ви отърваха! Сега да сте оттатък Диарбекир! Целувайте им дисимилатора! То пак ще дойде време за разплата, земите са си наши чак до Ван и Ерзурум...

44

Анонимен

преди 12 години

Тоя гном няма да го изберат повече.Те франсетата не са като бегетата!!!!!!!!!!!!!!!

43

Анонимен

преди 12 години

Стига злобейте Турция никога не ни е нападала от както сме се освободили , а в момента наистина е силна , друг въпрос е че все още е много далече от европейските ценности.

42

ФФ

преди 12 години

Не мога да разбера как страна от ЕС може да приема такъв закон - да вкарва в затвора хора затова че са казали нещо Разбирам да е в някоя диктаторска страна , но е безумие такъв закон да се приема в Европа Саркози е е един безскрупулен човек , който е способен на всякаква мерзост само и само да се задържи на власт Заслужава французите да му бият един голям шут на изборите

41

Лилияна Андреева

преди 12 години

Това значи ли, че ако убиеш един човек, си криминално проявен, но ако убиеш наведнъж примерно 3 000 000 души (като Пол Пот) не си извършил никакво престъпление! И кой ще обясни от колко убити хора наведнъж не се криминализира престъплението и оставаш с чисто минало, за което получаваш чисто свидетелство за съдимост?